Cytuj:
.: Gracze :.
Owcazbananowca
CH-Swider
90s
c0lon3l
Ziemniok
dramich_wwa (pilot samolotu/szturmowiec)
Dumch (only plane, moze po patchu z lepsza wydajnoscia cos innego Confused i przeciwny team niz owca Smile
Barthez-PL (APC/komandos) -oczywiście jesli pełniam wymagania :>
e-38 (asualt, rurka) - może być czołgista też Smile
gumisksc1987 Smile
Lt ViVO (med lub asfalt, ostatecznie snajper)
Pawko (medyk lub szturmowiec) Wink
Robal_PL (pilot heli, G3)
CS_JUBY (z taką ekipą można sporo zdzjałać)-ja pisze się na granadiera.
TANK26 (ja tam moge być byle kim ze wskazaniem medyk, komandos Wink byle by pingi były dobre )
Kot_Behemot (komandos,medyk,support.../APC)
Rezerwa:
Seba_PL // support, grenadier, APC, mechanik //
.: Klany :.
[3C]Mulik
[FSPQR]JUHA
[3C]Lailonn ;] Wink Wink Wink
|GROM.BF2|Roba Very Happy
nN# Swirol
Rezerwa:
Pozwoliłem sobie dodać "rezerwe".
Jeszcze nie wiem na 100% czy będę mógł grać 14-ego ( będę wiedzieć na 2 dni przed meczem).
Prawka nie mam,
zezwolenia na broń też,
licencja pilota mi się tylko śniła,
Czołgiem jeździłem tylko w BF.
Ale 2 lata w klanie [T4] - Tekken Force ( gra - Wolfenstein: Enemy Territory), nauczyło mnie jednego, nie trzeba grać w klanie by grać dobrze zespołowo.
To będzie ciężka rozgrywka dla obu stron:
Gracze : mniejsze zorganizowanie się w sqadach, będą potzrebowali nie tylko twardego Commander-a ale i dobrych Squad Liderów którzy utrzymają wszystko w ryzach i będą wiedzić jak zareagować w danej chwili. Jak to wypali są zdolni dokopać nie jednemu.
" ... w momęcie zagrożenia, w każdym z nas budzi się dowódca ... "
Klany: Tu problemu z większą organizacją w team-ie nie będzie ... ale każdy klan ma swoje przyzwyczajenia i tu mogą być kłopoty u klanowiczów ( "... po co mam to zrobić jak będzie lepiej jak tak zrobimy .." ). Znam to z doświadczenia, graliśmy z zaprzyjaźnionym klanem =A|A= - Anonimus Alcoholics , i były takie problemy.
Po podsumowaniu, może to być ciekawe widowisko