Teraz jest 17 lis 2024, 18:21

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 455 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 31  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2006, 20:14 

W takim razie Yes ladnie skila poprawilo przez ostatnie 2 miesiace (od ostatniego meczu infantry znami) ze potrafili sie przestroic w ciagu 2 min z przyzwoitego pingu na ping 100 i zabijac nas 1sza seria :roll: :wink:
Zreszta niewazne bylo minelo bycmoze sie wszystko wyjasni w swoim czasie jak serva naszego zrobimy porzadnie :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2006, 21:26 

ej sluchaj byla cenzura :D a tak po 2 to niewykuzyl bys sie jak bys gral na takich serverach jak 3C ma mialem pingi 90-110 i co to za sparawiedliwosc ;/ kus cinek i patrick wcale nielepiej mieli ;/ a oni mieli po 40 poweidz mi co to za sprawiedliwosc ;/ ??

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2006, 22:35 

@Gryniu to jjest server PKT oni za to placa jesli chca to chyba moga ?? jest jeszcze serv BMC i inne cupowe a co do idle map to ktos sie adminka "bawic" nie umie

@Szymon a czy ktos napisal cos na BF.IS ?? a co do klanowiczow to literki w tagu pokazuja na co pozwala im klan ... chyba ze nie macie wladzy nad podopiecznymi

@Garet :lol:

@Panthera pisze sie do admina ze macie takie pingi i jak cos robisz screna wypowiedzi admina na ten temat jesli servera nie zmieni i do jakiegos main admina proste

@PTS szkoda ze przegraliscie ale jeszcze macie szanse wyjsc z grupy !!

@inne Polskie Klany w Cupie. POWODZENIA !!

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2006, 23:41 
Moderator forum

Hmm ... co do meczu to naprawdę różnica pomiędzy dwoma które rozegraliśmy była koszmarna.

I to nie w naszym wydaniu - wydaje mi się, że zagraliśmy lepiej niż przedtem a oni ... niebo a ziemia.
Poprostu w poprzednim meczu dało się ich zabić :D a teraz nie było mowy ... z Barem nie miałem takiej celności jak oni z MP40 na daleką odległość ... i wybaczcie ale umiem celować w łeb, przy takiej odległości w ruchu nie powinien mieć szans z Barem.

I nie pieprzcie o skilowych graczach bo gram z nimi często na free-playu i nie są takimi chojrakami jak byli wczoraj :|

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2006, 23:46 
Moderator forum

Co by nie bylo PTS nie jest tak doswiadczony jak Yes, ktory, jak podejrzewam, jest w stanie wrocic do dawnej formy w krotkim czasie. Tak wiec wynik ani przebieg meczu mnie osobiscie nie dziwi.

But our hearts only to Poland.
1939-1945
For your freedom and ours"

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2006, 23:59 
=BF.IS=Panthera.pl napisał(a):
ej sluchaj byla cenzura :D a tak po 2 to niewykuzyl bys sie jak bys gral na takich serverach jak 3C ma mialem pingi 90-110 i co to za sparawiedliwosc ;/ kus cinek i patrick wcale nielepiej mieli ;/ a oni mieli po 40 poweidz mi co to za sprawiedliwosc ;/ ??

problem w tym, ze wieczorem tpsa (lub niewiem jak temu tam) mial tak od godz. 17.00 (bym musial sie dziada spytac) jakies problemy. pingi skaczyly odrazu do gory. wiec nie mysle ze to byla wina 3C. na 1. serwie pingi 2 graczy byly ~100. po czym zaproponowalem cinkowi kolejny serwer. na ten sie zgodzil i weszliscie tam. dalej nie patrzylem na sprawe. admin match byl online.
bylem (de) fakto jedynym main adminem i dopiero odpoczlem gdy MY gralismy spara.
gn8 all

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2006, 02:32 
Moderator forum

Strzelec napisał(a):
Co by nie bylo PTS nie jest tak doswiadczony jak Yes, ktory, jak podejrzewam, jest w stanie wrocic do dawnej formy w krotkim czasie. Tak wiec wynik ani przebieg meczu mnie osobiscie nie dziwi.

Nie da się ukryć - nie spodziewałem się zwycięstwa.
A jedynie wyrównanej walki na TST (taka była na poprzednim naszym meczu z YES - w tych samych składach + nasze mniejsze ogranie wtedy ... nie znałem mapek infantry :oops: ).

A tu ... więcej ich zabiliśmy na Stalingradzie niz na TST.
Tej gry się nie da opisać ...

Celowanie z daleka to trafienie celownikiem w punkt wielkości pixela ... oni robili to lepiej MP40 niż my Barem ... a słabo tego nie robimy :|

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2006, 09:26 
Moderator forum

Artih was przynajmniej z Mp40 zdejmowali, a co powiesz jak "oczka" z granicy widoczności jednym strzałem z colta kładli naszych. Poprostu rzeźnia .

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2006, 11:37 
Moderator forum

Mam nadzieje ze widzicie jakies zmiany. Wywalilem 10 stron spamu. Prosze o rozmowy na temat.

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2006, 12:52 
Moderator forum

Biedny Wojtas ... zapracowany :wink: Dziękujemy.

Chciałbym porozmawiać z jakimś doświadczonym wymiataczem (może z SPQR) prywatnie ... i żeby mi powiedział czy z Infantry jest jak z kolarstwem :?:
Powyżej jakiegoś poziomu wszyscy "koksują" :?:

Ale jeśli tak (oczywiście tu na forum nie spodziewam się odpowiedzi na "tak" ... a raczej "no coś Ty!") to po co do turniejów zaprasza się resztę :?:

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2006, 15:06 
Moderator forum

Artih jesli masz na mysli czitowanie to sie zastanow, bo to powazne zarzuty. A jesli chodzi o ustawianie rozdzielczosci, detali czy innych dupereli graczy to zmiany na tym polu daja efekty ;) Sam sie o tym ostatnio przekonalem. Nie mozna imo dac gwarancji 100% ze ktos nie czituje, ale znajac Pancha, B<>K'a, Andrzeja i Titka wiem, ze nie czituja. A graja IMO lepiej niz jakis YES czy inne badziewie. Moge ci tylko powiedziec, ze gram w ta gre od samego poczatku i nadal ludzie potrafia zaskakiwac mnie roznymi nowowymyslonymi trikami.

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2006, 18:51 
Moderator forum

artih napisał(a):

Szkoda gadać ... powiem tylko, że rosjanie przy pingu 70-80 (my 40-50 z wyjątkami) zabijali dwiema kulkami ze srodkowej bazy na Staligradzie nas będącch na samej górze budynku.

Odrazu mówię, że to nie jest sugerowanie czegokolwiek.

Garetku - jak widzisz odrazu napisałem co napisałem.

Nie wychodziłem nigdy zbyt daleko ze swoich puszek z lufą na "gąsiennicach" :wink: więc może mało wiem o Infantry.
I wcale tego nie wykluczam.

Dlatego napisałem o rozmowie z jakimś "wymiataczem" infantry ... jeśli oczywiście będzie miał czas i chęci żeby mi wyjaśnić "o co tu chodzi" :idea:

Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2006, 10:58 

Tak mowiac jeszcze jasniej ten mecz po prostu byl dla nas podejrzany bo gralismy z nimi sporo razy i zwykle bylo calkime wyrownanie bez przegiec a tu nagle maja ping wiekszy niz zwykle o ponad 2 razy a wymiataja ze u nas wszyscy karpia robia co jest grane.
Ciekawe co wy byscie mysleli o tym jakbysmy nagle SPQR pojechali :P
Treche dziewne co nie
PS moze porownanie "troche" ( :wink: ) dziwne ale mniej wiecej tak to wygladalo :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2006, 12:45 

>RobaL< napisał(a):
=BF.IS=Panthera.pl napisał(a):

problem w tym, ze wieczorem tpsa (lub niewiem jak temu tam) mial tak od godz. 17.00 (bym musial sie dziada spytac) jakies problemy. pingi skaczyly odrazu do gory. wiec nie mysle ze to byla wina 3C. na 1. serwie pingi 2 graczy byly ~100. po czym zaproponowalem cinkowi kolejny serwer. na ten sie zgodzil i weszliscie tam. dalej nie patrzylem na sprawe. admin match byl online.
bylem (de) fakto jedynym main adminem i dopiero odpoczlem gdy MY gralismy spara.
gn8 all

a ja powiem ci pantera ze zgodnie z zasadami admin decyduje o servie bez wzgledu jakie macie pingi (co nie zmienia faktu ze admin powinien dazyc do znalezienia serva z rownymi pingami) wiec nie mow ze 3c server jest nie taki do nas tylko do admina meczu !!
a co do zachowania przeciwnika to czemu nie masz zadnych dowodow w postaci screna ??

@Artih zadko gram z Yes nawet na freeplayu ale jak gram to widac ze sa niezli. oprocz tego ze was jehali czy moglbys jakos uargumentowac czemu uwazasz ich za cheaterow ??

@Zorak bez przesady jak by pokonali to mysle ze tak by nie bylo ... po prostu szukacie dziury w calym jak CpS po przegranej no szkoda .. kolejny polski klan ma coraz mniejsze szanse na wyjscie ...

powodzenia innym !!

Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2006, 13:07 
Moderator forum

Mr luki napisał(a):
... czemu uwazasz ich za cheaterow ??

Umiesz czytać ze zrozumieniem :?:
Gdzie ja tak napisałem :?:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 455 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 31  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2