Teraz jest 27 lis 2024, 12:37

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 7 sty 2006, 21:18 

A wiec zaczne od tego ze siedziałem na tym forum ze 2 dni szukają odpowidzi na mój (i innych) problem, przeglądnełem ze 100 tematów dotyczących tego problemu i konkretnego rozwiązania nieznalazłem. Otóż chodzi o to, że po zainstalowaniu patcha (obojętnie jakiego np. 1.03, 1.12) gra sie niechce uruchomić, robi sie czarny ekran i po chwili spowrotem wywala do windowsa. Posty dotyczące tego problemu zajmują ponad połowe forum ale niema nigdzie konkretnej odpowiedzi. Mój sprzęt to :
ADM Athlon 64 3000+
Raedon 9550
512 DDR Ram.
Yoggurt tylko niepisz zeby zmnienic profil w windowsie bo to niepomogło mi :). Zauważyłem tez ze wszyscy co mają karty Raedona mają podobny problem.........czyżby to wina karty? Jest jakaś mozliwość zlikwidowania tego problemu? bo na forum nieznalazłem odpowiedzie. PROSZĘ TYLKO NIEPISZCIE UZYJ OPCJI SZUKAJ...................(a mozliwe ze cos przegapiłem wiec dajcie linka)

Tytuł:
PostNapisane: 7 sty 2006, 21:41 

ja mam radka 9550 i od wakacji nie mam probkemów :P
zainstaluj sterowniki 5.8 ale wcześniej odinstaluj stare. U mnie gra się sypała od 5.9 w góre. GL HF

Tytuł:
PostNapisane: 7 sty 2006, 23:08 

a wiec tak jak mi radził specyfik, odinstalowałem stare stery readona 9550, sciągnełem nowe ATI Catalyst 5.8 (Classic)
( http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1159 ) normalnie zainstalowałem. I po tym zainstalowałem patcha v1.12. Instalacja patcha przebiegła prawidłowo (przynajmniej tak było napisane). No i uruchomiłem gre, wszystko sie włączyło, tylko ze jest problem, gra niejest zaaktualizowana, w lewym dolnym rogu nadal jest napisane 1.0.2442.0, a powinno piszać po aktualizacji 1.12 chyba tak??

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2006, 03:52 

Nie. Zresztą przecież mozesz już grać wieć czemu czepiasz się cyferek?

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2006, 12:02 

"czemu czepiasz sie cyferek"..................o lol no to po co te całe zamieszanie z aktualizacją skoro mi niezaaktaulizowało, w wersji 1.0 jest peło błędów, np. chciał bym wchodzidz na servy przez all the seeing eye, ale na wersji 1.0 niemozna............wiec chciał bym zaaaktualizowac grę...................

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2006, 15:05 

A wiesz że może i masz racje bo połowe problemów z BF mają ludzie którzy mają właśnie Radeona 9550. Ja też miałem przecież taki problem. Otworzyłem wtedy nowy topic i tam zdaje się były wszystkie rozwiązania poza formatem dysku i reinstalką Windowsa. Jeśli jeszcze nie czytałeś to propnuje odszukać i sprawdzić.

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2006, 19:59 

no to podaj ten link do TWOJEGO TOPICU :)

Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2006, 17:20 

Cytuj:
no to podaj ten link do TWOJEGO TOPICU

Po co? Od tego jest opcja szukaj :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2006, 20:22 

ooooooooo ***** chłopie, i po co nabijasz posty? myślisz ze na liczniku bedziesz miał wiecej postów to będziesz fajny, super, cool i okej?? przecierz w powyższym poście mogłeś to podać, albo mogłeś go wcale niepisać, a skoro cię poprosiłem to wypadało by napisac..........jakbym znalazł to bym nieprosił cie o podanie linku.........ile ty masz lat?

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2006, 09:14 

Skrócę Twoje cierpienia. Wersja 1.0.2442.0 jest już wersją zaktualizowaną.
HF!

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2006, 10:06 

generalnie rozwiązania są dwa (przynajmniej dla mnie - kupiłem gre tydzień temu, SF i 60 godzin wygrane)

taki problem mam kiedy próbuje właczyć grę ponownie po czasie mniejszym niż 30 sekund od jej wyłaczenia - rozwiązaniem jest poczekać 30 sekund lub zrestartować kompa.
Można też grę włączać skrótem podstawki BF lub BF SF

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2006, 15:00 

4fanczi napisał(a):
...przecierz w powyższym poście mogłeś to podać, albo mogłeś go wcale niepisać, a skoro cię poprosiłem to wypadało by napisac..........jakbym znalazł to bym nieprosił cie o podanie linku.........ile ty masz lat?
fuck! sorry ale jakos mi tak ze dwa razy sie wyslalo. skasujcie tego posta pls.

Ostatnio edytowano 11 sty 2006, 15:17 przez Yoggurt, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2006, 15:16 

4fanczi napisał(a):
...przecierz w powyższym poście mogłeś to podać, albo mogłeś go wcale niepisać, a skoro cię poprosiłem to wypadało by napisac..........jakbym znalazł to bym nieprosił cie o podanie linku.........ile ty masz lat?

Takie małe sprostowanie. Czy Ty nie zauważyłeś że te 2 posty napisały zupełnie inne osoby?! Druga sprawa: we wcześniej wspomnanej opcji szukaj, o ile dobrze pamiętam, jest taka opcja która pozwala wyszukiwać posty po niku autora. A teraz 3 sprawa: Na ogólnym forum jest taki topic "Ile macie lat vol.2"(chyba tak się nazywa). Ale czy wiek naprawde ma tu jakieś więkrze znaczenie? Można mieć 40 lat, a pisać posty na poziomie 9 latka. Poza tym zupełnie nie rozumiem czym Yamsza Cię uraził. Wskazał Ci dobre rzwiązanie a Ty natychmiast na Niego napadasz. Człowieku, tak zachowują się dzieci w przedszkolu bądź rospieszczone przez życie bachory(nie mówie że wszystkie). A Ty właśnie się tak zachowujesz, myśląc, że w ten sposób pokażesz jaki jesteś dorosły! Jeśi jesteś w stanie to zastanów się nad tym, bo nie wszyscy lubią i tolerują takie zachowanie.

Strefa czasowa: UTC + 2