Teraz jest 29 lis 2024, 11:21

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 289 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2006, 22:00 

Ubi napisał(a):
Fireworkss napisał(a):
Ubi napisał(a):
pisze tu bo nie chce rozpoczynac kolejnego tematu a wiec.
czemu jak mam plytke Sf w napedzie to nie moge grac w Podstawke zawsze klikam na serwer z Podstawki to gra mi wychodzi do Wina i laduje Bf2 potem obraz jest czarny i tak ciagle az musze kompa restartowac robilem juz kilka reinstalek i nic. jak nie jestem zdecydowany gdzie grac to wymiatam tymi plytkami ze szok :lol:

Z góry thx :D

Ubi zainstaluj sobie w Alcohol 120% mini obraz i skoncza sie twoje menczarnie.
:arrow: http://gamecopyworld.com
lol co to ma byc ? :?: :?:

Mini-obraz płyty...umieszcza się w wirtualnym napędzie stworzonym za pomocą wspomnianego Alcohola, Daemon Tools lub innych programów emulujących napędy i nie trzeba się martwić o orginalną płytkę w napędzie (teraz jest niepotrzebna) :D .

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2006, 22:07 

Który dodatek będzie lepszy ten co wyjdzie wcześniej czy później, bo może któryś se kupie :?:
Pewnie serwerów do tych boster packów będzie stało po 20 i wszystkie zołożone przez EA, i tak jest 4 razy mniej serwerów pod dodatek SF niż do BFa więc będzie mało ludzi w to grało.
40 zł to za dużo na pare mapek wiecie ile orginalnych dobrych gier można miec za 50 zł nie chodzi mi o nowości ale o gry sprzed pół roku.

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2006, 22:23 

MariuszM6 napisał(a):
Który dodatek będzie lepszy ten co wyjdzie wcześniej czy później, bo może któryś se kupie :?:

A skąd ktokolwiek ma to wiedzieć :roll: ? Skoro ten booster pack jeszcze nie wyszedł to na podstawie czego mamy wiedzieć co jest lepsze :roll: ?

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2006, 22:25 

TomekDeF napisał(a):
Ubi napisał(a):
Fireworkss napisał(a):
Ubi napisał(a):
pisze tu bo nie chce rozpoczynac kolejnego tematu a wiec.
czemu jak mam plytke Sf w napedzie to nie moge grac w Podstawke zawsze klikam na serwer z Podstawki to gra mi wychodzi do Wina i laduje Bf2 potem obraz jest czarny i tak ciagle az musze kompa restartowac robilem juz kilka reinstalek i nic. jak nie jestem zdecydowany gdzie grac to wymiatam tymi plytkami ze szok :lol:

Z góry thx :D

Ubi zainstaluj sobie w Alcohol 120% mini obraz i skoncza sie twoje menczarnie.
:arrow: http://gamecopyworld.com
lol co to ma byc ? :?: :?:

Mini-obraz płyty...umieszcza się w wirtualnym napędzie stworzonym za pomocą wspomnianego Alcohola, Daemon Tools lub innych programów emulujących napędy i nie trzeba się martwić o orginalną płytkę w napędzie (teraz jest niepotrzebna) :D .
http://m1009.gamecopyworld.com/games/pc_battlefield_2.shtml MOZE BYC I CO DALEJ

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2006, 22:32 

Co do dystrybucji pudelkowej :

Oba dodatki zostaną udostępnione wyłącznie za pośrednictwem naszego elektronicznego systemu dystrybucji, który znaleźć można pod adresem http://www.downloader.ea.com. Cena każdego dodatku to €9.99.

I rozbroilo mnie stwierdzenie na koniec newsa :

Wasi przyjaciele z EA i DICE

Normalnie padlem jak dlugi.

A tu mozesz mnie sprawdzic - Veres - http://tiny.pl/xh88 - Bf2 Tracker

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2006, 22:42 

sa bardzo przyjacielscy. Kocham ich normalnie i dlatego nie kupie zadnych dodatkow do bf2 poki go nie naprawia a wtedy moze SF ;] Lamer packi za 40zl z tym co oferuja u mnie niezagoszcza. Jest tyle modow w produkcji, ze nudzic sie nie bede ;]

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2006, 22:49 
Moderator forum

Kolec napisał(a):
- APC Update – "Chinese and MEC APCs can now shoot through penetrable materials". This fix was a miscommunication to the patch team. Chinese and MEC APC’s have been reverted and the LAV25 now no longer shoots through penetrable materials.

czyli co koniec strzelania przez blachę falistą??? :?

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2006, 23:00 

Gdyby booster packi można byłoby kupić normalnie prawdopodobnie bym kupił. Ale przez neta koszty przesyłki mogą stanowić 1/2 ceny :evil: Więc moge się z nimi pożegnać :(

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2006, 23:09 

Yamsza napisał(a):
Gdyby booster packi można byłoby kupić normalnie prawdopodobnie bym kupił. Ale przez neta koszty przesyłki mogą stanowić 1/2 ceny :evil: Więc moge się z nimi pożegnać :(

Chyba nie do końca zrozumiałeś.
Kiedy zapłacisz za dodatek, będziesz mógł go sobie ściągnąć z podanego serwisu, tak jak ściągasz zwykłego patcha.
W taki sposób można było już kupić JS.

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2006, 23:13 

BF2 + JS maja w sobie taka dawke grywalnosci ze nie trzzeba nic wiecej. Tylko stabilnosc... Zeby nie wywalal sie do systemu... A na mapie Mass Destruction to jest nagminne. Jak poprawia wydajnosc i stabilnosc nic wiecej nie trzeba.

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2006, 23:15 

Cytuj:
Chyba nie do końca zrozumiałeś.
Kiedy zapłacisz za dodatek, będziesz mógł go sobie ściągnąć z podanego serwisu, tak jak ściągasz zwykłego patcha.
W taki sposób można było już kupić JS.

Dziękuje za oświecenie :wink: Choć nadal nie wiem, czy kupie...

Tytuł:
PostNapisane: 11 sty 2006, 23:22 

Najpierw się ściąga za darmo a potem płacisz za CD keya dlatego że jak byś płacił przed ściąganiem i w trakcie ściągania by np neta wyłączyło to co wtedy.
Ja tam nie ufam płaceniu kartą przez neta jak nie będzie w pudełku jak SF to tego se nie kupie :(

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 00:46 

"Wymiana gry w przypadku zgubienia kopii
Jeśli Twoja gra została przez przypadek usunięta z komputera, po prostu pobierz kolejną za darmo. Nowa kopia będzie powiązana z Twoim oryginalnym kontem, więc aby grać, będziesz musiał się zalogować. "

Czytanie podobno nie boli...

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 01:54 

Dopiero zakupiłem SF (JS), bardzo chce mieć te boostery, ale skoro będą płatne...
Jak już ktoś wcześniej napisał 5,5$ to dobra cena, ale na amerykański rynek, ciekawe jak to zostanie zrobione w Polsce, jaka będzie cena, może panowie z EA mogli by być dobro duszni i dać nam za darmo...

Tytuł: heh
PostNapisane: 12 sty 2006, 02:25 

PotulnY napisał(a):
Jak dla mnie bomba :twisted: Ciekawe jaką snajperke nową dadzą może polskiego alexa :)

i ja tez tam bede :))))

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 289 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2