Teraz jest 25 lis 2024, 11:29

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 22:03 
Moderator forum

Już pisałem odnośnie 6200 - to kupa nie karta, więc raczej nie dziwcie się kiepskim wynikom. Oczywiście możesz mieć coś dodatkowego źle ustawione (same sterowniki karty, zmulony procek, problemy z łączem, źle skonfigurowany dźwięk) i przez to tracisz dodatkowe klatki. Poza tym rozumie że masz karte która współdzieli pamięć z systemem... Nie ufam niczemu co współdzieli. Tak czy inaczej karte masz słabą jak na BFa2.

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 23:50 

Killer20200 napisał(a):
To moze mi ktos powiedziec Skad stery sciagnac zeby mi jak najlepiej lazil bf2? Bo jade na zwyklych z nvidia.com a na pewno sa jakies lepsze, A jak nie to ktore z nvidii wibrac? Jaki numerek? bo mam te z plyty z bf'em

http://www.nvidia.com

Ja jadę na najnowszych 81.98 i nie widzę żadnych postępów w stosunku do starszych sterowników.

Tytuł:
PostNapisane: 13 sty 2006, 00:02 

Killer20200 napisał(a):
To moze mi ktos powiedziec Skad stery sciagnac zeby mi jak najlepiej lazil bf2? Bo jade na zwyklych z nvidia.com a na pewno sa jakies lepsze, A jak nie to ktore z nvidii wibrac? Jaki numerek? bo mam te z plyty z bf'em

poczekać na patcha

Tytuł:
PostNapisane: 14 sty 2006, 04:41 

Ja polecam sterowniki X-TremeG ( http://www.tweaksrus.com/index.php?opti ... &Itemid=41 )

7.7.7.6 - w sumie najwydajniesze pod 3dmarki (jak ktoś gra), a do gier jedne z najnowszych (8.1.8.7 np).

Tytuł:
PostNapisane: 14 sty 2006, 06:09 

Hynol napisał(a):
Już pisałem odnośnie 6200 - to kupa nie karta, więc raczej nie dziwcie się kiepskim wynikom. Oczywiście możesz mieć coś dodatkowego źle ustawione (same sterowniki karty, zmulony procek, problemy z łączem, źle skonfigurowany dźwięk) i przez to tracisz dodatkowe klatki. Poza tym rozumie że masz karte która współdzieli pamięć z systemem... Nie ufam niczemu co współdzieli. Tak czy inaczej karte masz słabą jak na BFa2.

Nie kupa tylko wykastrowana wersja ,gdy by to byla wersja Leadteka 6200 TD 128MB 128bit z mostkiem HSI to by smigalo spoczko.Wiem bo sam mam taka karte na AGP, dodatkowo odblokowane 4 potoki i zegareczek 500/700. Spokojnie giercze sobie w 1280x1024.

Tytuł:
PostNapisane: 14 sty 2006, 20:48 

sry za offtop :) ale nikt mi jeszcze nie pomogl to moze tu mi pomozecie...
a mianowicie wyskakuje mi Inaquates O/S priveleges czy jakos tak :/
POMOCY!!!! poradzcie cos oprocz formata... slyszalem ze jest jakis sposob na to i nie odsylajcie mnie do innych tematow bo tam pisze zebym zrobil format..

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2