Teraz jest 25 lis 2024, 23:38

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 289 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 20  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 20:04 

Nie jest napisane czy uzbrojenie pocisku nastapi jeszcze przed oddaniem strzalu czy po.. wiec w zasadzie moze byc i tak jak mowicie.

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 20:08 

mówcie co chcecie, ja wydałem na BF'a 99 + 59 = 158 zł i uważam iż jest to wystarczająco dużo. Kolejne 3 mapy, powinny byc darmowm (no może jakiś płatny SMS max) dodatkiem oddzielnym od patcha. Powinien byc to 200-400MB zip, który rozpakował by się w 5 minut i po krzyku. Ale jak znam EA to musi to być razem z patchem, najlepiej jak będzie instalować sie 45min wykorzystując przy tym 5GB na partycji systemowej. Pytam się, ileż można?
158 zł w ciągu 6 miesięcy to daje 632 zł w ciągu 2 lat. EA jest na tyl chciwe, że tylko im dodatki w głowie. Nie jest ważna gra (tak jak to było w przypadku CS<=1.6), ale ich kasa - i to się momentami odczuwa.

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 21:40 

Na stronie http://www.ea.com/official/battlefield/battlefield2/us/editorial.jsp?src=communityupdate_011106 wydaje mi sie ze jest dokładniejszy opis zmian patcha niz na polskiej stronie. Jakby ktos chcial sobie poczytac :)

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 22:04 

EA zobaczylo,że przez patch 1.03 (Wake Island) nie mają z tego zysków,a gracze mają nową mapę ZA DARMO!!!Więc teraz booster packi po 40zl,bo w końcu "Nasi przyjaciele z EA&DICE" muszą zarobić za swoje trudności.Nie jestem żle nastawiony na booster packi,ale jest to próba wyludzenia dodatkowej kasy od nabywcow BF2 i SyFa

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 23:04 

Tak tak tak! Macie racje! Zdzierstwo i tyle.. ale co zrobic ? :( Ja uwielbiam grać czołgiem.. wydając 129zł na bf2.. jestem gotowy wydać te 40 jeszcze.. aby poszusować dobrymi tankami na dobrych 2-3 mapkach. Nie wydałem natomiast 60 na SF.. bo mi tam piechociarstwo nie odpowiada.

Niestety.. największy problem będzie taki, iż nie będzie mozna pograc klanówek, cup'ów na tych nowych mapkach..

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 23:46 

na kupuje wszystko

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 23:54 

pasqdnick napisał(a):
tapster764 przetłumaczył to jako: "Wprowadzono minimalny ogranicznik czasowy uzbrajania pocisków wystrzeliwanych przy użyciu granatnika" - co tak naprawdę nic nie znaczy.

NIe ja to przetłumaczyłem a EA.POLSKA. Caly txt dotyczacy zmian w patchu 1.2 jest sciagniety ze strony EA.PL

Tytuł:
PostNapisane: 13 sty 2006, 00:00 

CO tu napisać... Kiedyś inżynier który stawiał klocka ( mina AT ) miał pewność że ona tam zostanie. EA wprowadziło patcha który to zmienił i z można je rozwalać z granate. Teraz chce wprowadzić patcha który pozostawi zmiany sprzed starego patcha :shock: Co do tych " dodatków " nie podniecajcie się. To jest moje słowo. tak samo było ze SF gdzie wszyscy podniecali się nowymi brońmi, które możnabyło odblokować bez samego dodatku. Nie zdziwie się że tak samo będzie teraz. Co do tych wszystkich czołgów moim zdaniem będą to czołgi typu Abrams tylko inaczej wyglądające ( podczas Układu Warszawskiego Niemcy i USA pracowały wspólnie nad czołgiem. Potem ich drogi się rozeszły i każde państwo pracowało osobno. Niemcy mieli Leoparda I a USA Abramsa A1M1 ) Co do tego o ile widze nowego heli bojowego ( chyba Francuskiego ) to wygląda on jak Z-10 Co do Eurofightera to przypomina on J-10 i zapewne będzie się podobnie prowadził. Co do nowych broni... L85 - znowu przez nikogo ( może są wyjątki ) nie lubiana broń która w rzeczywistości jest jedną z najcelniejszych teraz jest kiczem. L85 z granatnikiem- który asfalt będzie z tym biegał mając do wuboru AK lub M16 ? Nowa wersja MP5 która ma podobne osiągi jakieś karabinki rodem z CS'a, gdzie się nie sprawdzały. Nowa strzelba gładkolufowa - mając do wyboru strzelbę lub MP7 wziąłbym tą drugą.
Co do snajperki też się jakoś nie przekonuje może będzie miała większego zooma, ale jak z ACC tego się dowiemy ( sądzę że coś jak M95 )

To wszystko o moich rozważaniach. Zobacze te expaki i poczytam o nich ale wątpię że kupię. Mam też SF i mało w niego gram. Z expakami byłoby zapewne podobnie.

Tytuł:
PostNapisane: 13 sty 2006, 00:57 

Za bardzo się nie podniecajcie bo jedyna możliwośc ściągnięcia SF to był zakup za pomocą karty kredytowej. Specjalnie przed chwilą sprawdziłem. Dla wielu krajów są inne opcje zakupu, a dla nas tylko credit card. U ilu z was jest w domu prawdziwa, wypukła Visa albo Mastercard. U mnie w domu każdy ma konto w banku i wszyscy mają tylko karty debetowe (visa electron, maestro), ja mam jeszcze vise ale płaską, którą nie można robić zakupów w necie. Może nic na razie nie zrobili w tym temacie bo było z góry wiadomo że nie opłaca się ściągać za większe pieniądze niż zakup sklepowy. Może teraz coś z tym zrobią. Może nie.

Tytuł:
PostNapisane: 13 sty 2006, 02:54 

pasqdnick napisał(a):
U ilu z was jest w domu prawdziwa, wypukła Visa albo Mastercard. U mnie w domu każdy ma konto w banku i wszyscy mają tylko karty debetowe (visa electron, maestro), ja mam jeszcze vise ale płaską, którą nie można robić zakupów w necie.

Jak byłem jeszcze w polsce i studiowalem, miałem jakieś dorywcze zajęcia (brak stałego zatrudnienia) to miałem wypukłą kartę Visa z limitem 1500zł, więc chyba można. Poza tym karta Visa Electron z Inteligo działa na necie na tej samej zasadzie co karty wypukłe o ile się nie mylę, przynajmniej ja nigdy nie miałem problemow z zakupami na necie przy jej użyciu. Wciąż ją mam, Inteligo to jedyne konto jakie sobie zostawiłem.
Tu w Anglii mam 3 rachunki i standardowo do każdego dali karte Visa wypukłą/debetową.. nie wiem czemu nie jest to praktykowane w Polsce i dają jakiś chłam typu Electron :?

Tytuł:
PostNapisane: 13 sty 2006, 11:37 

To nie o to chodzi że nie dadzą np Visy. Jak poprosisz to dadzą. Tylko są dużo wyższe opłaty za takie karty. Za normalnego elecrtona płacisz 1-5zł miesięcznie za kartę kredytową 20 w górę. Jedyna różnica w Polsce w używaniu takiej karty polega natym że płaską nie zapłacisz w necie. Wszystkie sklepy w realu, ktore przyjmują karty, są podłączone online zatem w realu wszędzie taką kartą zapłacisz. Debet robisz w rachunku, gdzie też jest tańszy od tego na karcie. Więc mało kto chce je brać.

Tytuł:
PostNapisane: 13 sty 2006, 14:13 

calavero napisał(a):
Tak tak tak! Macie racje! Zdzierstwo i tyle.. ale co zrobic ? :( Ja uwielbiam grać czołgiem.. wydając 129zł na bf2.. jestem gotowy wydać te 40 jeszcze.. aby poszusować dobrymi tankami na dobrych 2-3 mapkach. Nie wydałem natomiast 60 na SF.. bo mi tam piechociarstwo nie odpowiada.

Niestety.. największy problem będzie taki, iż nie będzie mozna pograc klanówek, cup'ów na tych nowych mapkach..

Słuchaj....Teź chętnie bym kupił te booster packi....gdyby byla wersja pudełkowa.Widać ,źe EA próbuje zdobyć kase małym kosztem,bo jak wytłumaczyć
SF=8 map,(około) 8 pojazdów=60zł
Armored Fury=3 mapy,3 pojazdy=30zł
tak samo Euro Force.

Tytuł:
PostNapisane: 13 sty 2006, 21:45 

Cytuj:
Poza tym karta Visa Electron z Inteligo działa na necie na tej samej zasadzie co karty wypukłe o ile się nie mylę

mordoklej dobrze mowi, karta z inteligo mozna ladnie sobie w necie placic - kumpel ostatnio ode mnie pozyczal zebym mu abonament w WoW zanabyla :/ :)

Tytuł:
PostNapisane: 15 sty 2006, 04:12 

Ja tam sie ciesze :D wystarczy że sobie ściągne o cd-keya sie martwic nie muszę , mam zapasowego , trzeba miec nadzieje że zadziała nadzieje że zadziała :) .Jak nie to kredit kard jest co to wydatek 9 euro w holandii :o .Oby tylko nie bylo tyle błędów jak w SF bo wtedy wszystka kasa na darmo :?. Trzeba tylko czekac.

Tytuł:
PostNapisane: 15 sty 2006, 04:20 

Fixer napisał(a):
Ja tam sie ciesze :D wystarczy że sobie ściągne o cd-keya sie martwic nie muszę , mam zapasowego , trzeba miec nadzieje że zadziała nadzieje że zadziała :) .Jak nie to kredit kard jest co to wydatek 9 euro w holandii :o .Oby tylko nie bylo tyle błędów jak w SF bo wtedy wszystka kasa na darmo :?. Trzeba tylko czekac.

Ale o so chozi? :shock:
Bardzo proszę o tłumaczenie. Sam się czasami niejasnio wyrażam ale kolega jest debeściak :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 289 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 20  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2