Teraz jest 27 lis 2024, 12:25

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 5 gru 2005, 15:23 

Mam taki problem jak w temacie zaczynam gre niby wszystko oki ping okolo 100 i po chwili gra sie zamyka i wychodzi do windowsa przy grze single wszystko dziala prawidlowo
Czasami tez pojawia sie inny bug mianowicie gra co kilka sekund sie cofa

Prosze o pomoc jestem nowy w tej grze i nie bardzo wiem co zrobic

PostNapisane: 5 gru 2005, 16:28 

moskil napisał(a):
Mam taki problem jak w temacie zaczynam gre niby wszystko oki ping okolo 100 i po chwili gra sie zamyka i wychodzi do windowsa przy grze single wszystko dziala prawidlowo

Pinga masz zły i lagi ale pałzowanie serwera to nie twoje wina tylko serwera czasem tak bywa.

Tytuł:
PostNapisane: 5 gru 2005, 18:09 

Ping 100 jest zly? Mi sie wydaje ze jest nienajgorszy wszystko chodzi plynnie nic nie haczy tylko gra sie wylacza Gralem na kompie kumpla i przy pingu 400 jeszcze dalo sie grac co prawda kiepsko to wygladalo ale gra dzialala "stabilnie"

Tytuł:
PostNapisane: 5 gru 2005, 18:25 

Czyli na początek sprawdż procesy działające w tle. Jakieś tam p2p i inne. Powyłaczaj to i tyle. No i oczyść kompa z ew. wirusów i innych badziewi.

Tytuł:
PostNapisane: 6 gru 2005, 12:10 

Zero procesow dzialajacych w tle Zero firewall'i zapora xp wylaczona Komp bez wirusow
Wydaje mi sie ze to wina lacza poniewaz zainstalowalem gre na innym kompie z innym laczem i wszystko dziala ok Czy to mozliwe ze port jest jakos blokowany albo ograniczana jego przepustowosc i dlatego tak sie dzieje?

Na Sempron 1.8Ghz 64bit Asus K8N na nforce 3 512Mb RAM GB R9550 dziala dobrze
Na P4 3.6Ghz GB Ga-8ipe775 na nforce 3 1024Mb RAM Sapphire R9800Pro sie sypie

Tytuł:
PostNapisane: 17 gru 2005, 15:52 

ja nie wiem czy w dobrym miejscu sie dopisuje, ale mam poniekad podobny problem - gra sie laduje, wszystko cacy, ale nagle niewiadomo czemu przy probie polaczenia z jakimkolwiek serwerem bf zamyka sie, wychodzi do windy, pojawia sie plansza poczatkowa (no, jak przy starcie gry), potem czarny ekran i zwiecha... Gdyby ktos mial jakis pomysl co z tym zrobic bylabym wdzieczna, bo wolalabym ominac reinstalke wszystkiego...

Tytuł:
PostNapisane: 17 gru 2005, 16:37 

pj_kejti napisał(a):
ja nie wiem czy w dobrym miejscu sie dopisuje, ale mam poniekad podobny problem - gra sie laduje, wszystko cacy, ale nagle niewiadomo czemu przy probie polaczenia z jakimkolwiek serwerem bf zamyka sie, wychodzi do windy, pojawia sie plansza poczatkowa (no, jak przy starcie gry), potem czarny ekran i zwiecha... Gdyby ktos mial jakis pomysl co z tym zrobic bylabym wdzieczna, bo wolalabym ominac reinstalke wszystkiego...

Przypadkiem nie chcesz wejść na serwer, który ma mapy z dodatku? Wchodzisz przez wyszukiwarke z gry czy ASE?

Tytuł:
PostNapisane: 19 gru 2005, 18:18 

obojetne jaki serwer - z dodatku czy nie, zawsze to samo, a na serwery wchodze zwyczajnie przez wyszukiwarke z gry. no coz, narazie zostaje mi tylko reinstalka (mam nadzieje ze pomoze :| ), ale ogolnie rzecz biorac chcialabym sie dowiedziec o co w ogole chodzi :)

Tytuł:
PostNapisane: 19 gru 2005, 21:55 

nie boj zaby koles mi tez sie tak robi , widocznie gra sie obraza ze na nia tak wyzywam i sie wylancza :)

PostNapisane: 20 gru 2005, 11:53 

moskil napisał(a):

Cholera, ostatnio też mi się to dzieje :shock: i to prawie za każdym razem, a "cofanie" się gry to już jest nagminne. Myślę że winny jest net. Mam neo i chyba skończył mi się transfer stąd te problemy. Jednak jakoś nie widzę związku między netem a nagłym wywalniem do Win. Jest to ułamek sekundy i już jestem w windowsie. Pingi mam normalne, np ostatnio wywaliło mnie jak grałem na polskim servie z pingiem 30.

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2005, 15:23 

Cytuj:
nie boj zaby koles mi tez sie tak robi , widocznie gra sie obraza ze na nia tak wyzywam i sie wylancza

Jezeli to bylo do mnie to juz predzej per 'kolesiowa' ;P No a wracajac do tematu, to nadal nie wiem o co biega - poki co przeinstalowalam i dziala, to najwazniejsze w sumie... :)

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2005, 17:13 

Też to mam. Mysle że to wina patcha ponieważ występuje to nawet po reinstalce systemu. Może w 1.2 juz tego nie bedzie :D

Tytuł:
PostNapisane: 15 sty 2006, 11:59 

Witam. niewiem co sie dzieje.... gram sobie z drobnymi lagami w multi i nagle wyłącza mi gre i wywala do windowsa... poprosu mnie trafia a na dodatek niewiem co mam robić.... H>E>L>P

Tytuł:
PostNapisane: 15 sty 2006, 12:12 

Mialem taki problem z wywalaniem do windy albo restartami i okazalo sie za za spalbe napiecie dla procyka przy OC podnioslem i wszystko smiga ok :D

Tytuł:
PostNapisane: 15 sty 2006, 12:17 

nie rozumiem twojego postu.... a nie można tego naprawić reinstalką albo jakimś pachem ? kurde szuka szukam i nie moge znaleść...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2