Teraz jest 15 lis 2024, 04:38

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 170 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2006, 14:18 

na aimbota nie ma dowodow
jesli program nie wykryje,nic nie udowodnisz
jak ma bron w gorze a ciebie trafia Head Shot,to zawsze powie ze to lag lub jaki bug.kitow jest wiele

prawda jest taka za nie ma 100%skilla
a nie chce nikogo oskarzac ale dowiedzialem sie ze jest jakas strona gdzie jest lista graczy zbanowanych o cheterstwo i kilku graczy z wildy tam widnieje,i ma zakaz gry na wielu serwerach

co do cheterow to spotkalem juz paru.
jednak grajac z wilda nie zauwazylem by mieli aimboty
w koncu jest ich wielu a ja tylko dwoch znam.
wiec nie wiem jak reszta.

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2006, 14:25 

Jeden z wildy tak nekal tymi headami, nie bede wymienial ktory bo ja nie policja. Ale bede unikal gry na serwerach z owym panem, co sie tyczy tej listy 90s to świeta prawda...

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2006, 14:31 

w kolko powtarzasz ze nikogo nie oskarzasz , ale jakos wszyscy odczytuja twoje placze jako ewidentne oskarzenie o czity.
to jezeli juz ustalilismy ze oskarzasz ... to moze cos bardziej szczegolowo? jakis nick? o dowody nie prosze, bo wiem ze ich nie ma, chyba ze za dowod uznamy czyjes "mi sie wydaje".
na razie miales tylko tyle odwagi zeby mowic o jakiejs "Pochodzilem troche za ta ....wilda.cs4cu" bezosobowej postaci.

btw. w tym konkretnym przypadku miales do czynienia z pojedynczymi ludzmi z 2 skladu Wildy, czyli skladem na razie 4funowo - rekraacyjnym. cale szczescie, bo nie dalbys rady "pochodzic" za kims z pierwszego skladu, oni maja poza aimbotami jeszcze speedhacki i zap...ja 2x szybciej niz ty
:wink:

peace & love
Wilda^PrezesOi.cs4u

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2006, 14:36 

Pizdziedz napisał(a):
Zygfryt to nie wojna a gra, nie zycze ci zebys na wojne pojechal tak samo ci nie zycze headow w dziwnych okolicznosciach.
Nie bylem jedynym ktory tak padal od tych headow, dlatego ten post
I nikog na prawde nie oskarzam, widocznie jestem lamka i mam we lbie plytke z magnezu ktora na maxa przyciaga kulki. :lol:

Zaraz zaraz, a odkąd to seria z M16 nie kładzie zawodnika, zwłaszcza speca, który nie ma armora? A o heada wcale nie tak trudno. Ja prawie nigdy nie strzelam inaczej, niż w locie - z każdej broni. I jedyną bronią, którą na pewno nie można zabić w czasie jednego skoku jest MP5 i ten chiński szajs, bo to ma odrzut jak moździerz a zadaje obrażenia pistoletu na wodę. Co do tego, że karabin celował w niebo to sorry, ale tym się nie sugeruj, bo w tej grze nie takie cuda się zdarzają, głównie za sprawą opóźnienia sieciowego.

Oczywiście cheaty są w grze dostępne, ale bardzo wątpię, by w Wildzie ktokolwiek tego używał lub potrzebował. A już zwłaszcza na freeplayu. Jestem pewny, że tego nie robią.

pozdr,
Ognacy

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2006, 14:39 

90s napisał(a):
a nie chce nikogo oskarzac ale dowiedzialem sie ze jest jakas strona gdzie jest lista graczy zbanowanych o cheterstwo i kilku graczy z wildy tam widnieje,i ma zakaz gry na wielu serwerach

Prawda … ale… na pewno nie ma tam nikogo z Wildy.

Edit: Za to coraz więcej jest tam „nieklanowych” osób z Polski. Odradzam używanie czegokolwiek bo może sobie nie zdajecie sprawy ale ban jest dożywotnio na PBGUID’a. Przez głupotę można oryginał BF2 wyrzucić do śmieci.

Ostatnio edytowano 16 sty 2006, 14:45 przez dragi, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2006, 14:44 

Prezesie tak myslalem ze to sie tak skonczy, dobra juz nie placze
to w sumie moj problem, bylem ciekaw czy ktos mial moze podobne akcje, najwidoczniej mam paranoje bo jestm jedyny i tak dalej, nie chce z nikim wchodzic w konflikt, co kto i tak dalej, z toba gralem pare razy i nic ci nie mam do zarzucenia. Koncze ten tamat, nie chce podawac konkretnego nicka bo bym sie czul jak szmata.

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2006, 14:45 

Cytuj:

Tu jest owa lista:

http://rep.punksbusted.com:9000/cgi-bin ... 6&remove=0

Widzisz tam kogoś z wildy?

pozdr,
ognacy

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2006, 14:49 

to jak lista wildsteina - a swoją drogą może niech ci co tam są się wytłumaczą i nie wyobrazam sobie żeby np w przyszłości mogli grac po stronie graczy w meczu z klanowcami!

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2006, 14:57 

dramich_wwa napisał(a):
to jak lista wildsteina - a swoją drogą może niech ci co tam są się wytłumaczą i nie wyobrazam sobie żeby np w przyszłości mogli grac po stronie graczy w meczu z klanowcami!

Enclave ma podłączony serwer do streamingu psb, zapewne listę banów tez aktualizują, więc bez obaw.

Ostatnio edytowano 16 sty 2006, 15:13 przez dragi, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2006, 15:05 

A ja popieram założyciela tematu . Jak dostaje jednym strzałem w łepetyne to tylko od willdy ale moze ostatnio nie tak często jak kiedyś
ale nie zmienia to faktu ze cos jest nie tak
Mnie osobiscie najbardziej wkur.... jak wchodza calym klanem na gamesneta (ostatnio cos lubią) i stosuja swoje taktyki z treningow meczow i bóg wie jeszcze z czego i nie daja pograc normalnym ludzikom
To nie sa zadne mecze jak chca grac calym klanem to przeciw innemu klanu pisze na chacie zeby se odpuscili ten serwer albo sie podzielili na dwa obozy a odp padła taka ze "no chcieliscie grac KLANOWCY na BEZKLANOWCOW" hehe i sie troche posmialem
Teraz jak widze willde to odrazu do przeciwnego obozu i rura baty nie baty ale cza im dojeb........

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2006, 15:13 

wedle aktualnych danych (jeszcze ;) ) M16A2 jedną kulką zadaje 30 DMG
czyli potrójny chlasta za 90 DMG
to powinno zostawiać wpełni zdrowemu graczowi bez kamizelki (snajper, specop, medyk, inżynier) jedną kreskę życia
zaś ci z kamizelkami (AT, support, asfalt) powinni mieć coś koło 51% HP

Ps. też mi się wydaje że Wilda ma zadużo do stracenia by sobie w taki sposób dopompowywać i tak już wysokiego skilla

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2006, 15:19 

Kolec napisał(a):
to powinno zostawiać wpełni zdrowemu graczowi bez kamizelki (snajper, specop, medyk, inżynier) jedną kreskę życia

No tak, ale to jest celna broń, i celuje się zawsze w głowę (jak zresztą z każdej). Ja np. dość często bronię wzgórza na Mashtuurze i zdarzają mi się heady zarówno z kałacha jak i z M16 na ludziach snajpujących na dachu przy Meczecie.

pozdr,
Ognacy

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2006, 15:19 

Kolec napisał(a):

Ps. też mi się wydaje że Wilda ma zadużo do stracenia by sobie w taki sposób dopompowywać i tak już wysokiego skilla

Wydaje mi sie, że head to jakies 80% - 90% dmg.

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2006, 15:32 

headshot ma mnożnik DMG x3

wiesz Ognacy - jak widzę wystającego znad progu dachu leżącego kolesia to ciezko go w coś innego trafić - skoro tylko pałka wystaje

ja przeważnie ciągnę po korpusie (w zwykłym starciu 2 pieszych) - i tak przeważnie wygrywa ten kto pierwszy otworzył ogień (z wyjątkiem hopa.hopa.heja na dystansie 1m - tu często wygrywa pojemność magazynka ;) )

BTW - skoro mowa już o headshotach to zarzuc linkiem
its like a ..... boom headshot!

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2006, 15:32 

kurde fajna ta Wilda :wink:
Przeczytałm cały topic i zdobyli moje (nie twierdze że coś warte) uznanie.
Nie dość że grają na poziomie - uwielbiam go tak nazywać bo ośmiesza noskilli - "niewyobrażalnym" to jeszcze rządzą teamworkiem na serwach.

Zawsze wiedziałem że zderzenie zorganizowanego skilla z amatorką (nie twierdze że bycie amatorem musi być złe, bo nie każdy musi być nolifem :P ) musi zakończyć się ciężkim szokiem, rwaniem włosów i ewetualnie yellem "CZITER" :wink:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 170 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2