Teraz jest 15 lis 2024, 11:29

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 68 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 10:59 

Benek007 napisał(a):
Jestem dopiero Capralem i gdyby ktoś był łaskaw podłuczyć mnie w to grać. Mam doświadczenie niewielkie z poprzednich części! Ale pomoc się przyda :P

Zapisz się na kurs Battlefielda :wink: tam Cię podłuczą :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 14 sty 2006, 00:28 

Odświeżę temat bo ten karkland przyciąga spaidermenów, i ostatni widziałem na budynku dwa razy większym od głośnego hotelu była tam cała drużyna, a server był rankingowy więc wątpię żeby użyli c4 jeszcze na taką wysokość, wbiłem się do ich dróżyny ale zanim się zrespamowałęm już mnie wyżucili i zamkneli drużynę dla postronnych, więc myślę że chcieli ukryć swoją tajemnicę :o . Czy ktoś zna jakieś sposoby włażenia na takie bydynki?:)

Tytuł:
PostNapisane: 14 sty 2006, 09:43 

Drabina :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 14 sty 2006, 14:40 

zabawa na tym budynku to staroć zprzed kilku miechów. robiło się to na rankingowych z ff off i tyle. na mniejszy daszek obok wskoczyć można jeżeli jest się commanderem albo ma się commandera z klanu.

mnie raczej zastanawia jak wejść na najwyższy budynek koło flagi przy moście (od strony stacji kolejowej). nie mam niestety screena bo widziałem kolesia tylko sekunde w której mi między oczy strzelił a leżał ze snajpą na dachu i serwer był rank/ff on. jakim cudem, nie wiem...

Tytuł:
PostNapisane: 15 sty 2006, 01:08 

Jak TK jest wylaczone dostanie sie na dach na hotelu to zadna trudnosc. Kiedys z Swirolem skakalismy z jednego dachu na drugi na C4 bo TK bylo wylaczone :) zabawa przednia polecam :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 15 sty 2006, 13:33 

Cochise [PL] napisał(a):
zabawa na tym budynku to staroć zprzed kilku miechów. robiło się to na rankingowych z ff off i tyle. na mniejszy daszek obok wskoczyć można jeżeli jest się commanderem albo ma się commandera z klanu.

mnie raczej zastanawia jak wejść na najwyższy budynek koło flagi przy moście (od strony stacji kolejowej). nie mam niestety screena bo widziałem kolesia tylko sekunde w której mi między oczy strzelił a leżał ze snajpą na dachu i serwer był rank/ff on. jakim cudem, nie wiem...

Mnie chodzi o ten sam budynek :)

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2006, 17:02 
Zbanowany

apropo tego tematu macie tu taka stronke z roznymi sekretami :wink: http://www.secretsofbattlefield.com

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2006, 21:47 

Karolix napisał(a):
apropo tego tematu macie tu taka stronke z roznymi sekretami :wink: http://www.secretsofbattlefield.com

Tą stronkę zna chyba każdy bardziej wtajemniczony :D , ale ludzie z tamtej strony robią tylko fajne rzeczy których zastosowań w normalej grze trudno szukać :? chociaż czasem coś fajnego do zastosowania się znajdzie, więc polecam :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 68 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5

Strefa czasowa: UTC + 2