Teraz jest 15 lis 2024, 06:25

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 170 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2006, 18:07 

Dobra skoro tak bardzo ci zalezy: Gram sobie na jakims serwerze, patrze jakis gosc z twojego klanu, biegne na niego, strzelam, zabijam. Za chwile na czacie: "co to bylo ?" pytam sie o co chodzi - "wywalilem w ciebie cala serie a ty nadal biegasz" dlatego wydala mi sie smieszna wizja, ze ten koles z ktorym mialem pojedynek mialby miec dodatkowo aimbota :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2006, 19:24 
Moderator forum

90s napisał(a):
Znalazles juz Hynol liste? jak spotkam tego kolege to zalatwie ci adres do strony,bo z tego co pamietam tam mialy byc jeszcze podane serwy na ktorych przylapano albo na ktorych jest ban.A chlopak byl wiarygodny wiec nie napisalem co gdzies tam od byle kogo uslyszalem.
Zreszta to mnie nie interesuje co kto robil,albo robil.

Nie znalazłem bo mam lepsze zajęcia niż szukanie fantomowych list. Co do wiarygodności to mam ją gdzieś. Bo oskarżać to ty sobie możesz misie w swojej piaskownicy.

90s napisał(a):
aPomowienia sa zawsze i wszedzie.tu nie ma dowodow ani konkretnych nickow,wiec o czym my rozmawiamy?
gdybanie dobre jest z laska przy browarze

Na podstawie tej wypowiedzi uznaje że jesteś mega burakiem z którym nikt przy zdrowych zmysłach nie chciałby mieć nic wspólnego. Plujesz wydumanymi oskarżeniami nie mając ŻADNYCH dowodów, masz w dupie to że tym samym jedziesz po reputacji klanu i jeszcze cie to bawi. Widze że brak skilla dodatkowo nadrabia się na forum - gratz. Oby tak dalej - wktrótce pewnie do TP się dostaniesz. EOT z mojej strony bo nie widze sensu prowadzić dyskusji z kimś takim jak ty.

Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2006, 19:24 

Deshroom co prawda klanowo w AA dawno nie gram(no ponad pol roku) ale z tego co wiem hydre ominieto ;]

Nie ma idealnego systemu anty cziterskiego i pewno nie bedzie...Co do panow z Wildy...Czego czlowieku oczekujesz od najlepszych w Polsce i jednych z lepszych w EU? Niby jak zdobyli te miejsca w ligach i turniejach? To, ze dla ciebie taki head to nie mozliwy cud nie znaczy, ze nie wykonalny. Nie mozna tez zapominac o zwyklym farcie a ten przeciez w takich grach odgrywa spora role...Zamiast przyjsc plakac na forum szukaj go i probuj zabic. Chocbys zginal 50 razy to czegos sie nauczysz. Gra z dobrym przeciwnikiem najwiecej daje :>

Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2006, 19:28 

Lailonn napisał(a):
Deshroom co prawda klanowo w AA dawno nie gram(no ponad pol roku) ale z tego co wiem hydre ominieto ;]
dzieki za info :wink:
nie bede już grał meczy wiec .. uffff 8)

Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2006, 20:07 

90s napisał(a):
a nie chce nikogo oskarzac ale dowiedzialem sie ze jest jakas strona gdzie jest lista graczy zbanowanych o cheterstwo i kilku graczy z wildy tam widnieje,i ma zakaz gry na wielu serwerach

sry ze odnosze sie do posta napisanego na 2 (?) stronie ale dopiero teraz mialem okazje 'skonsumowac' ten temat

@90s:polska scena ciągle czeka na tą 'liste', na której sa wypisane nicki osob z wildy, tylko plz nie robcie tego w 'pejncie' zeby to mialo chociaz rece i nogi. a ogolnie co do topicu, to ledwo co udalo nam sie zakwalifikowac do 'semifinalow' w ec to odrazu jakies burdy na forum - zmowa jaka? :lol:
przy okazji pozdrawiam WIlde II, gj wiecej grajcie to bedzie wiecej takich tematow = lepszy humor
pzdr

Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2006, 20:39 

no niestety mają chłopaki rację 90s - rzuciłeś cień na klan Wilda
to teraz albo musisz udowodnić swoją tezę albo przeprosić i wycofać te słowa
wkażdym razie tak by wypadało...

Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2006, 20:51 

Hynol napisał(a):
90s napisał(a):
Znalazles juz Hynol liste? jak spotkam tego kolege to zalatwie ci adres do strony,bo z tego co pamietam tam mialy byc jeszcze podane serwy na ktorych przylapano albo na ktorych jest ban.A chlopak byl wiarygodny wiec nie napisalem co gdzies tam od byle kogo uslyszalem.
Zreszta to mnie nie interesuje co kto robil,albo robil.

Nie znalazłem bo mam lepsze zajęcia niż szukanie fantomowych list. Co do wiarygodności to mam ją gdzieś. Bo oskarżać to ty sobie możesz misie w swojej piaskownicy.

90s napisał(a):
aPomowienia sa zawsze i wszedzie.tu nie ma dowodow ani konkretnych nickow,wiec o czym my rozmawiamy?
gdybanie dobre jest z laska przy browarze

Na podstawie tej wypowiedzi uznaje że jesteś mega burakiem z którym nikt przy zdrowych zmysłach nie chciałby mieć nic wspólnego. Plujesz wydumanymi oskarżeniami nie mając ŻADNYCH dowodów, masz w dupie to że tym samym jedziesz po reputacji klanu i jeszcze cie to bawi. Widze że brak skilla dodatkowo nadrabia się na forum - gratz. Oby tak dalej - wktrótce pewnie do TP się dostaniesz. EOT z mojej strony bo nie widze sensu prowadzić dyskusji z kimś takim jak ty.

Hynol ty faktycznie jestes UKF twoj tok pojmowania dziala na podobnych zasadach,krotka fala ci przez mozg przebiega.
nie spal sobie tyklo styku z tym obrazaniem kazdego kto ma inne zdanie niz ty.
Zmarales sie bo lista jest a mnie nie interesuje czy jest tam wilda czy cale UKF.mowie co slysze od graczy
a jesli ci sie to nie podoba to daj mi bana "buraku".
Bo to wolny kraj z tego co wiem a forum jest po to by rozmawiac
widac ze moderatora to chyba za smieszna morde dostales bo nie pojmujesz tych praw!!
wiec albo dyskutujesz albo wyp...bo obrazanie i wysmiewanie to jedyne co widze po twojej tu dzialalnosci
Sorki klan UKF za uzycie skrotu

ps.ciekawe ile ten post polezy,bo Hynol ma w zwyczaju kasowanie nie wygodnych wypowiedzi
tak samo bylo z postem o twequ

Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2006, 20:59 

spokojnie panowie. Co do list banow to jest ich sporo pewno. A jesli wilda np wbila sie na jakis zagramaniczny serv i wymiatali mogli dostac bana za "czity" bo to akurat normalne u adminow, ze lepszych banuja ;D Zreszta co za roznica. Gdyby czitowali na jakims meczu i by ich zlapano to by cala polska w mgnieniu oka o tym wiedziala a i duza czesc europy rowniez ;p

Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2006, 21:19 

ja! ja! ja mam dowody! widziałem wczoraj, jak Wilda czitowala na Asterze! na własne oczy widziałem - MZS miał na koniec rundy na Omanie 53 fragi i 3 zgony! czitował! czitował! czitem wsiadł do Havoka na bazie MEC i strzelał z działka do resujących się noobów (sam dwa razy dostałem zanim przyprowadziłem sobie APC :P) ! no kurna czit jak cholera! zastanawiam się tylko ilu z tych co zginęło zastanawia się teraz w jaki sposób ktoś ich zabił, bo przecież byli u siebie w bazie i przeciwnika nie było widać nawet... i szukają czitów które na to pozwalają :) [/aronia]

a jeżeli ktoś chce kogoś posądzić o cheaty - prosta sprawa - wchodzisz do drużyny domniemanego cheatera, giniesz, przerzucasz widok aż trafisz na delikwenta i robisz screeny. Tak się robiło w ET - i tutaj jest tak samo. A jak się nie ma screena, to się ust nie otwiera, bo ktoś może kogoś posądzić o bycie burakiem, skoro najeżdża na najlepszy nasz polski klan ot tak sobie.

edit: z tych screenów zresztą wiele nie wynika, bo są z TPP :P zapomniałem :) ale tak czy inaczej, można się wiele nauczyć, bo koleś na 95% nie czituje tylko po prostu ma skilla

Ostatnio edytowano 17 sty 2006, 21:31 przez ImRo|Keyser.Soze, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2006, 21:27 

morthag napisał(a):
Dobra skoro tak bardzo ci zalezy: Gram sobie na jakims serwerze, patrze jakis gosc z twojego klanu, biegne na niego, strzelam, zabijam. Za chwile na czacie: "co to bylo ?" pytam sie o co chodzi - "wywalilem w ciebie cala serie a ty nadal biegasz" dlatego wydala mi sie smieszna wizja, ze ten koles z ktorym mialem pojedynek mialby miec dodatkowo aimbota :lol:

Moj tekst o aimbootach byl jako "joke", zastanow sie jezeli nawet bym go mial to chwalil bym sie tym?

Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2006, 22:22 

Tu jest owa lista:

http://rep.punksbusted.com:9000/cgi-bin ... 6&remove=0

Widzisz tam kogoś z wildy?

pozdr,
ognacy[/quote]

Ymm mam pewien problem z tą listą ściagnołęm ją na dysk i mam to pod ikonką all-playera :? , czy tak ma być i czym to otworzyć?? bardzo proszę o jakieś informacje na ten temat :)

Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2006, 22:31 

malo kiedy ludzie czituja na main kontach. Zazwyczaj po to robi sie dodatkowe konto...wiec te listy to taki pic na wode

Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2006, 22:37 
Moderator forum

@Pabl: Po co sciagac skoro masz od razu otwarte jak w notatniku? Źródło strony jest po prostu wpisane. Możesz sobie skopiować albo coś
Lailonn jaki zaznajomiony :P

Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2006, 22:45 

Dumch napisał(a):
@Pabl: Po co sciagac skoro masz od razu otwarte jak w notatniku? Źródło strony jest po prostu wpisane. Możesz sobie skopiować albo coś
Lailonn jaki zaznajomiony :P

ciekawe ile ma kont :P

Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2006, 23:01 
Moderator forum

90s napisał(a):
ps.ciekawe ile ten post polezy,bo Hynol ma w zwyczaju kasowanie nie wygodnych wypowiedzi
tak samo bylo z postem o twequ

O czym ty mówisz dziecko? Jakie "niewygodne" posty usuwałem? Kolejne pomówienie, ale w sumie czego się mogłem spodziewać. A co do wyrażania opini na forum to widać że nie rozumiesz idei wolności wypowiedzi. Zresztą nevermind, i tak pół sceny ma z ciebie niezłą beke. Pisz dalej.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 170 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2