Teraz jest 4 mar 2025, 17:22

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 53 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 18 sty 2006, 16:34 

W sumie ten wątek o 64 slotowym serwerze mnie natchnął :) co myślicie o rankingowym polskim serwerze infantry only? mamy kilka rankingowych 16 klanowych, więc raczej by nie było problemu, choćby na naszym ETCS by można tak zrobić - problem jedynie w tym, czy znaleźliby się chętni do grania bez czołgów, jeepków i heli ? problem jedynie w tym, że na taki serwer by się bydło pchało i do czołgów wskakiwało, a adminować 24/7 nie można :( wyjściem jest założenie hasła (np. infantry) - ale wtedy serwer przestaje być rankingowy (wielu osobom z pewnością by to było nie w smak)

co o tym myślicie? aha, bez listy poparcia proszę, to nie wybory do sejmu :)

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2006, 17:16 

pomysł ładny
ale podzielam twoje obawy

dlatego raczej niewyjdzie z tego "infantry only" a raczej w miarę zwykły server na którym odbywały by się regularne "infantry eventy"

jestem za

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2006, 17:21 

Szczerze? ...wolałbym raczej "vehicle only", ale to rzecz gustu, a dopóki się nie da usunąć fizycznie pojazdów z mapki to serw nie będzie infantry.

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2006, 17:29 

ja widzialem server gdzie admina nei bylo a jak ktos wsiadl do pojadu i zabil kogos to go wyrzucalo albo jak poprostu wsiadl (nie wiem nie sprawdzalem) jak cos to moge dac namiar na server a tam mail bedzie i mozna sie zapytac jak to zrobili :P
PS.: ja bardzo chetnie zagram na infranty ale pod 1 warunkiem (32 osobowy albo wiecej) bo inaczej to nie mam co snajpić :P

PostNapisane: 18 sty 2006, 17:31 

ImRo|Keyser.Soze napisał(a):
W sumie ten wątek o 64 slotowym serwerze mnie natchnął :) co myślicie o rankingowym polskim serwerze infantry only? mamy kilka rankingowych 16 klanowych, więc raczej by nie było problemu, choćby na naszym ETCS by można tak zrobić - problem jedynie w tym, czy znaleźliby się chętni do grania bez czołgów, jeepków i heli ? problem jedynie w tym, że na taki serwer by się bydło pchało i do czołgów wskakiwało, a adminować 24/7 nie można :( wyjściem jest założenie hasła (np. infantry) - ale wtedy serwer przestaje być rankingowy (wielu osobom z pewnością by to było nie w smak)

co o tym myślicie? aha, bez listy poparcia proszę, to nie wybory do sejmu :)

Ja bym grał i chciał, a najchętniej gdyby ten serwer był nierankingowy, bez tych wszystkich medalikarzy. Medalikarze się będą pchać do pojazdów, bo dla nich mapka infrantry to mapka, na której można spawn campować w czołgu i uprawiać K/D ratio whoring bez obaw o zagrożenie z powietrza.

pozdr,
Ognacy

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2006, 17:32 

Na analu jest zakaz gry pojazdami i uzywania arty.

gracze sami sobie tego pilnuja
poprostu ktos gra np. czolgiem,najpierw ostrzezenie ze nie mozna grac pojazdami
pozniej juz jest glosowanie i kick.100% skutecznosc.

ja tez jestem za.lubie urozmaicenia choc za 16 nie przepadam

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2006, 17:52 

Patryczek92 napisał(a):
ja widzialem server gdzie admina nei bylo a jak ktos wsiadl do pojadu i zabil kogos to go wyrzucalo albo jak poprostu wsiadl (nie wiem nie sprawdzalem) jak cos to moge dac namiar na server a tam mail bedzie i mozna sie zapytac jak to zrobili :P
PS.: ja bardzo chetnie zagram na infranty ale pod 1 warunkiem (32 osobowy albo wiecej) bo inaczej to nie mam co snajpić :P

grałeś kiedyś infantry? widać nie, bo byś nie chciał map 32 :D

a z serwerem nierankingowym to nie ma najmniejszego problemu - po prostu robimy serwer .pl Polish 1337 Infantry Only :D , z hasłem które podamy tu na forum - dzięki hasłu nie będzie osób przypadkowych i każdy będzie wiedział, że do czołgów i jeepków się nie wsiada :) a jak ktoś wsiądzie, to dożywotni ban :) i już :) tylko czy będzie popyt na taką "usługę" ? zwłaszcza jeżeli nie będzie unlocków ? :D

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2006, 17:55 

ImRo|Keyser.Soze napisał(a):
Patryczek92 napisał(a):

grałeś kiedyś infantry? widać nie, bo byś nie chciał map 32 :D

a z serwerem nierankingowym to nie ma najmniejszego problemu - po prostu robimy serwer .pl Polish 1337 Infantry Only :D , z hasłem które podamy tu na forum - dzięki hasłu nie będzie osób przypadkowych i każdy będzie wiedział, że do czołgów i jeepków się nie wsiada :) a jak ktoś wsiądzie, to dożywotni ban :) i już :) tylko czy będzie popyt na taką "usługę" ? zwłaszcza jeżeli nie będzie unlocków ? :D

zrob ogolno dostepny w opisie wpisz
po polsku i angliesku ze nie mozna grac pojazdami i tyle.
gracze juz sami przypilnuja by tego sie trzymano

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2006, 18:07 

do tego jeszcze jakiś skrypcik regularnie przypominający w konsoli o nieuzywaniu pojazdów

w sumie to na naszych (Polskich) serverach pojawia się na tyle niewiele obcokrajowców że może uda się to utrzymać

tylko konieczne będzie aby na servie na poczatku była ciągła warta graczy świadomych zasad którze przyświecają servowi - by wyedukować większośc sceny nieczytającej tego forum a pojawiającej się na naszych serkach

może kiedyś wreszcie przeprowadzę swojego pierwszego skutecznego vote'a :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2006, 19:16 

My mieliśmy kiedyś serv infantry [3C], ale już zlikwidowany- nie było chętnych i chyba potrzebne były serwery do innych gier.
W każdym razie jest pewien mod infantry, który bodajże likwiduje wszystkie pojazdy, oraz sprawia, że obie strony mają na początku tylko po jednej nieprzejmowalnej fladze (także na Karkandzie i Sharqi)
Coś takiego było na serwerach Lehnitzu.

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2006, 19:18 

Jestem za :D

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2006, 21:04 

Przeciez BYL taki server!!!!! Free City go zalozylo i udostepnilo. Zamkniety zostal bo nikt tam nie gral!!! I nagle "co powiecie na ..." ehhh :?

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2006, 21:16 

rankingowy server infantry :lol: :lol: :lol: chba tylko po to zeby potem byly kolejne placze o "cziterach" strzelajacych heady :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2006, 21:34 

Zbawca, torpedujesz niezly pomysl.
Adminka dla duzej ilosci osob i juz.
Ew nierankingowy, zmodowany, tyle, ze takie serwery byly juz dwa i z braku graczy umarly smiercia naturalna.
No i ofc bez tego calego unlockowanego zelastwa.
Byloby wreszcie gdzie grac.
Za, ew moge w czymstam pomoc.

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2006, 22:53 

ZA, mam juz dosc sytuacji, gdy gine od czolgow, btr'ek czy innych artylerii :) A co do tego czy ma byc rankingowy czy nie, to uwazam ze moze byc ciezko go zapelnic jesli bedzie unranked, chociaz przyklad lehnitza pokazuje, iz jednak sie da ;) Dodatkowo powinien miec ze 20 slotow no i zainstlowanego moda infantry.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 53 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2