Teraz jest 27 lis 2024, 12:37

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 18 sty 2006, 23:14 

Witam i mam takie zaptyanie.a więc niedawno udało mi się awansowac a co za ty idzie mam 2 unlocki broni.1 unlock już zmarnowałem. słyszałem plotki że patch 1.2 będzie wprowadzał 2 nowe bronie dla snajpera i AT ale słyszałem również że nie patch a nowy dodatek będzie je wprowadzał.moje pytanie brzmi co (czy dodatek czy patch 1.2)będzie wprowadzało nowe unlocki do gry.
Z góry mówie Thx 8)
P.S wiem że na forum pojawiły sie 2 artykuły o patch i o dodatku ale słyszałem od kumpla że mają jakoś połączyc patch i dodatek :roll: wiecie coś na ten temat??

PostNapisane: 18 sty 2006, 23:19 

nom4k napisał(a):
Witam i mam takie zaptyanie.a więc niedawno udało mi się awansowac a co za ty idzie mam 2 unlocki broni.1 unlock już zmarnowałem. słyszałem plotki że patch 1.2 będzie wprowadzał 2 nowe bronie dla snajpera i AT ale słyszałem również że nie patch a nowy dodatek będzie je wprowadzał.moje pytanie brzmi co (czy dodatek czy patch 1.2)będzie wprowadzało nowe unlocki do gry.
Z góry mówie Thx 8)

Z tego co mi wiadomo to dodatek, ale pewnie będzie można bedzie zrobić tak ja w SF czyli poprosić kogoś z dodatkiem żeby ci odblokował

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2006, 23:22 

dzięki.niewiem czy kupie dodatek,w SF niegram prawie wogóle

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2006, 23:29 
Moderator forum

Patch ma wprowadzić nowe bronie, nie dodatek :)

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2006, 23:37 

własnie,każdy mówi co innego.w artykule na temat dodatku czytamy że to dodatek ma je wprowadzic lecz ja słyszałem że to patch :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2006, 23:47 

Patch ma wprowadzic unlocki dla snajpera/AT, ktore mialy byc jeszcze w SF, ale najwidocznej nie zdazyli. Dodatek/booster pack ma miec wlasne bronie, nie jako unlocki, ale jako bronie podstawowe.

A tu mozesz mnie sprawdzic - Veres - http://tiny.pl/xh88 - Bf2 Tracker

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2006, 00:54 

Moim zdaniem Ea szuka kasy wszędzie i zrobi jeszcze dwadzieścia podobnych dodatków aby sobie nabic szmalu a fakt że takie rzeczy powinni dawać za darmo urzytkownikom zarejestrowanym z orginałeami przecież dzięki temu zmalałoby piractwo ich gier ale oni wolą sobie odbić to na cenie :x

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2006, 11:14 

Pabl napisał(a):
Moim zdaniem Ea szuka kasy wszędzie i zrobi jeszcze dwadzieścia podobnych dodatków aby sobie nabic szmalu a fakt że takie rzeczy powinni dawać za darmo urzytkownikom zarejestrowanym z orginałeami przecież dzięki temu zmalałoby piractwo ich gier ale oni wolą sobie odbić to na cenie :x

Piszesz tak jakby EA deklarowało że jest instytucja charytatywna i nas oszukało.
Moim zdaniem nic nie powinni dawac za darmo bo to jest ich praca. zrobili gre i wzieli za to kase, teraz ja rozwijaja więc dlaczego mają to robić za darmo - ja bym nie robił.
Płaciłem przez rok 55złmiesięcznie za Warcrafta mimo że wydałem na gre ponad 200zł i jakoś nikt nie widział w tym niczego dziwnego

Pomine fakt ż ejak płacisz to masz pewnośc że gra bedzie rozwijana

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2006, 11:51 

Warcraft nikogo nie razil tak niedopracowaniem jak Bf2 i bledami, ktore sa poprawane - czekam na patcha nr 1.6.19 :P ?? "male ALE" w tym tempie to moze zdaza przed uplywem 2 lat :P.

nawet gdy jestes daleko..."

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2006, 12:18 

calcium_pl napisał(a):
Warcraft nikogo nie razil tak niedopracowaniem jak Bf2 i bledami, ktore sa poprawane - czekam na patcha nr 1.6.19 :P ?? "male ALE" w tym tempie to moze zdaza przed uplywem 2 lat :P.
nie jestem pewnein co masz na myśli :P
Ogólnie pacze powinny byc darmo przez kilka lat. Pacze jako poprawki błedów natomiast wszelkie rozwinięcia powinny byc płatne chyba że gra się słabo sprzedaje i producent wydaje dodatek free żeby sprzedać troche podstawek :wink:
Wydaje mi się że dobrym przykładem jest HL 1 i rozwijany stary CS

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2006, 21:37 

Ze EA nie jest instytucją charytatywną to zdążyliśmy się przyzwyczaić ale wydawanie dodatku co miesiąc który dodaje mapkę samochodzik i karabinek to przesada, nie mówię tu o SF który jest nieco bardziej rozbudowany :)

Strefa czasowa: UTC + 2