Teraz jest 4 mar 2025, 16:48

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 53 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2006, 12:39 

i no UAV :P bo to poraszka
@ mglisty jak Ci się ta gra nie podoba to po co grasz ?? Co do G36c to mam ją odblokowaną a i tak z m4 biegam jest o niebo lepsza ( linczujcie mnie teraz :P )

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2006, 12:44 

Lailonn napisał(a):
Jak free city zrobilo taki server to stal pusty. A teraz nagle kazdy pisze, ze z checia by tak pogral? :shock: Chyba nie jestem w temacie...

Dlatego, że był nierankingowy IMO... Jak będzie ranked to i ludzie będą :)

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2006, 12:49 

Server rankingowany nie moze miec zadnych modyfikacji. Byly juz servy pistols/knife only etc i ea brutalnie sie z nimi rozprawialo...

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2006, 12:52 

Lailonn napisał(a):
Server rankingowany nie moze miec zadnych modyfikacji. Byly juz servy pistols/knife only etc i ea brutalnie sie z nimi rozprawialo...

Właśnie o to chodzi, żeby nie wprowadzać żadnych modyfikacji, żeby sami gracze poprzez vote wywalali graczy nie stosujących się do zasad infranty. Przydałby się taki serwer...

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2006, 13:20 

ale nawet takei zasady sa nie zgodne z polityka EA i ten kogo wywalisz mzoe zglosic ow proceder co sie skonczy tak a nie inaczej...Zreszta po co rankingowy? Nie rozumiem was. Co wam po tych bzdetnych medalach i odznakach? Kazdy ma takie same predzej czy pozniej. A statsy? One moga bardzo latwo byc nabijane...

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2006, 14:05 

KDR jest wyznacznikiem umiejętności a nie jakies punkty i baretki.

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2006, 14:14 

wcale nie. KDR moze byc nabijane sztucznie ot np kamperka. Ja czesto, bardzo czesto gine wracajac sie jako jedyny do flag gdzie natykam sie na gromadke wrogow. Czasem ubije ich ja czasem oni mnie. Niby ryzyko duze i KDR spada pewno czesciej niz nie ale...Na tym polega gra by nie dbac o staty ale o wynik meczu :} A moje zycie jest mniej warte niz flaga

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2006, 14:26 

KDR może być sztucznie zawyżone przez snajperów panicznie bojących się śmierci (i parę innych patentów też by się dało wymyslić)

SPM może być zawyżony przez notoryczne rozdawanie kanapek albo zwykłe statsienie z ziomkiem gdzieś na uboczu

ale tandem ładnego SPM i KDR już wybitnie świadczy o skillu
jakby do tego dorzucić jeszcze odpowiedzni stosunek teamwork score do global score oraz podobny stosunek względem flag captures i flag defends to smiało można by powiedzieć że taki gracz jest bardzo przydatny dla teamu

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2006, 14:38 

Tez pozwole sie nei zgodzic ;] Ot wyobraz sobie sytuacje gdy jakis gracz broni flag na tylach lub podczas locka wroga pilnuje jakiejs sciezki by nie uciekl nikt. Mozliwe, ze nie bedzie mial duzo zabic i spm niskie. Ale czy jest malo uzyteczny dla druzyny? Watpie. Starczy bowiem aby 1 ludek sie wyrwal spoza locka i zabawa od nowa...Albo czlowiek, ktory biega za czolgiem i go naprawia etc etc. SPM i KDR moga miec slabe ale...

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2006, 14:59 

Lailonn napisał(a):
Albo czlowiek, ktory biega za czolgiem i go naprawia etc etc. SPM i KDR moga miec slabe ale...

Takich to ze świecą szukać :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2006, 15:03 

ale sie zdarzaja. gdy mam dobry nastroj to potrafie pol gry biegac za moim czolgiem z kluczykiem :D o dziwo czesto odemnie uciekaja lub mnie rozjezdzaja :P Pech chce, ze taki dodatkowy mechanik ginie zazwyczaj wraz z maszyna :p

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2006, 15:12 
Moderator forum

Lailonn napisał(a):
ale sie zdarzaja. gdy mam dobry nastroj to potrafie pol gry biegac za moim czolgiem z kluczykiem :D o dziwo czesto odemnie uciekaja lub mnie rozjezdzaja :P Pech chce, ze taki dodatkowy mechanik ginie zazwyczaj wraz z maszyna :p

Jak tamten drugie nie umie strzelać to sie szybko ginie :) Albo się cofa i ciebie już nie ma :P

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2006, 15:15 

KDR, SPM, QWE i XYZ nie maja nic wspolnego z poziomem gracza.
No, ale moze wrocmy na temat? Jakies konkrety?

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2006, 15:18 

Konkrety juz padly. Serwer PL z pingami na poziomie 20-50 byl i umarl smiercia naturalna. Kto i po co mialby robic wiec powtorke? Chociaz moze Free City byloby wstanie reaktywowac serwer. Ale to juz nie moje kompetencje :p

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2006, 15:43 

podałeś już dosyć ekstremalny przypadek
pozatym do takiego stadium dochodzi się na końcu więc najprawdopodobniej statsy i tak byłyby wmiarę wporzo ;)

BTW - zapomniałeś o nałogowym commanderze który też może mieć kiepskie KDR i SPM :twisted:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 53 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2