Teraz jest 26 lis 2024, 06:32

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 52  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2006, 00:24 

Potwierdzam :) ale jedynie do jakiś 100m potem lepiej mieć emke.

Tytuł:
PostNapisane: 19 sty 2006, 00:25 

nom4k napisał(a):
właśnie,wróg leży ty walisz strzał za strzałem i niemożesz trafic.wtedy zwykle biore coś i rzucam o ściane :twisted: pomaga.w taj klasie liczy sie opanowanie i cierpliwośc

Wielokrotnie miałem chęć powyrywać sobie włosy na fakt, że taki strzał nie doszedł do celu. Wówczas lecą brzydkie słowa, zwieszam głowe aż czas odliczy mi odrodzenie i gram dalej :)

Tytuł:
PostNapisane: 20 sty 2006, 03:16 

moim zdaniem snajpa ma jedyna wade (jezeli chodzi o bliskie starcia) powinien byc celownik podobny jak w shotgunnie ale mniejszy bo to przecierz niemozliwe zeby byla taka niecelnosc, to by bardzo pomoglo snajpera w bliskich i zaskakujacych nas czesto starciach
(Nas snajperów oczywiście)

Tytuł:
PostNapisane: 20 sty 2006, 03:48 

a ja chcialbym aby zrobili tlumik do M95 :P albo innych snajp ale dostepny bylby tylko tym co zrobia naprzyklad 1000 head shotow w okreslonym czasie + cos tam jeszcze Lub jakies inne trudne zadanie

snajper po oddaniu 2-3 strzalow jest juz zdradzony co czesto konczy sie zgonem moglo by to zniwelowac ze jest do kitu jak sie jest w bliskim starcuiu :P

Tytuł:
PostNapisane: 20 sty 2006, 12:37 

tyle że na sprzęt kalibru M95 tłumników się już nierobi :roll:
pozatym tłumnik negatywnie wpływa na celność - a ta jest najważniejszą cechą karabinów snajperskich

co niezmienia faktu że odgłos strzału z wszystkich snajperek został przez EA specjalnie dopompowany - prawdopodobnie właśnie po to aby łatwo (łatwiej) było takie snajpera odszukać :x

Tytuł:
PostNapisane: 20 sty 2006, 12:42 

Remx napisał(a):
a ja chcialbym aby zrobili tlumik do M95 :P albo innych snajp ale dostepny bylby tylko tym co zrobia naprzyklad 1000 head shotow w okreslonym czasie + cos tam jeszcze Lub jakies inne trudne zadanie

snajper po oddaniu 2-3 strzalow jest juz zdradzony co czesto konczy sie zgonem moglo by to zniwelowac ze jest do kitu jak sie jest w bliskim starcuiu :P

zazwyczja biegam z m24 lub svd. raz wziąłem m95 i za chu*(%# je trafiłem do kolesia ze 100 metrów który był afk :shock: jak dla mnie to ta broń to tandeta i jestem pełen podziwu jak kogoś można tym zabić... co do zabijania pilotów to przy 50 próbach przez całą moją karierę pilota zabiłem 2 razy...

Tytuł:
PostNapisane: 20 sty 2006, 13:15 

Jedyna sensowna snajperka w bf2 to imho m24.

Tytuł:
PostNapisane: 20 sty 2006, 13:49 

Specyfik napisał(a):
zazwyczja biegam z m24 lub svd. raz wziąłem m95 i za chu*(%# je trafiłem do kolesia ze 100 metrów który był afk :shock: jak dla mnie to ta broń to tandeta i jestem pełen podziwu jak kogoś można tym zabić... co do zabijania pilotów to przy 50 próbach przez całą moją karierę pilota zabiłem 2 razy...

troszkę przesadzasz - raz co jakiś czas kule z M95 znikają ale pozatym to celność ma taką samą jak SWD czy Type-88

ma grube krechy celownika co czasem może mylić - celując w głowę częśto pocisk przechodzi nad makówką dlatego lepiej jest celować w okolice szyji - a wtedy gościu zarwie w pałkę

a kasowanie pilotów to czysta ruletka z wyjątkiem strzałów oddanych z bliska (do 100m - łepek pilota musi być dobrze widoczny w kabinie) do startującego heli
na takim Ghost Town czasami dobry snajper potrafi uziemić śmigło na helipadzie tak żę ludki zaczną je omijać

mi się wczoraj udało 2 razy pod rząd wyjąć pilota ze startującej kobry z wieży TV na Shraqui Penisula - a pukałem ze środkowego pięterka na budowie :P

w 1.3 mają poprawić tą broń więc może część jej złej reputacji się przedawni

Tytuł:
PostNapisane: 20 sty 2006, 15:17 

Fajnie by było gdyby można było strzelac też bez mierzenia przez celownik optyczny snajpy. Bo gdy się nie mierzy ma sie rozrzud większy od shotganów :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 20 sty 2006, 16:18 

Bo snajpe to się powinno wyjmować dopiero po dotarciu na stanowisko a tak być mastahem pistola :)

Tytuł:
PostNapisane: 20 sty 2006, 16:26 

Mariusz czy muj post byl za maly czy byl za bardzo przeźroczysty zeby mozna bylo go przeczytac? :/ widac ze kazdy strzela na mnie olewke....
Sorry za OffTopic
BTW. Jakim cudem tłumik moze pogorszac celnosc broni? Przecierz to jest jak przedluzenie lufy? :?

Tytuł:
PostNapisane: 20 sty 2006, 16:44 

ojo joj :lol:

całkiem słusznie zrobili dając snajperkom taki rozrzut przy strzelaniu bez zooma - to jest snajperka i słuzy ona do snajpowania
a nie za super shotguna dystansowego dla osób które sobie markerem zrobią kropeczkę na środku ekranu (zdaje się że tak wykorzystują rzesze ludzi snajpę w AvP2) :roll:

do sfragowania osobnika który nas zauważył 1-2s później od nas spokojnie wystarczy pistol (jak się go ma w łapie)

w starciu face2face z szturmowcem mającym broń w trybie full auto snajper wymięka i słusznie

czego byś chciał ? podbiegać do przeciwnika i wkładając mu lufę do dziurki od nosa odpalać pocisk ? czy mieć granatnik podczepiony obok lunetki ?

Patryczek92 napisał(a):
moim zdaniem snajpa ma jedyna wade (jezeli chodzi o bliskie starcia) powinien byc celownik podobny jak w shotgunnie ale mniejszy bo to przecierz niemozliwe zeby byla taka niecelnosc, to by bardzo pomoglo snajpera w bliskich i zaskakujacych nas czesto starciach

:lol:

Ps. co do tłumika do dużo by tłumaczyć - poszukaj sobie w sieci

Tytuł:
PostNapisane: 20 sty 2006, 19:06 

MariuszM6 napisał(a):
Fajnie by było gdyby można było strzelac też bez mierzenia przez celownik optyczny snajpy. Bo gdy się nie mierzy ma sie rozrzud większy od shotganów :roll:

często mam kropkę namazaną mazakiem. :)

Tytuł:
PostNapisane: 20 sty 2006, 19:12 

Eeee M95 to nie kicha ja z tej broni wiecej ubiam niz ze zwyklej snajpy a co do celowania to ja celuje tak ze te kreski poziome sa mniej wiecej na poziomie ramion a szyji a pionowe maja zaslaniac glowe i jakos dziwnym cudem zawsze zdobywalem max 15 punktow :P za gre a ostatnio zaczolem zdobywac nawed i 30 :) dzieki tej snajperce bo 2-3 hity w bebechy i zgon a w M24 to trza bylo sie nastrzelac.

Ciekawe czy mozna jakos se zastapic moedele celownikow tak jak dajmy to w CS :P bo oczywiscie bym zmienil ten celownik w M95 na ten w M24 ale jak narazie nie naprzyksza sie mi owa bron.

Pozdrawiam

ps: Grywam teraz Commandosem i Snajpem w zaleznosci od terenu itego czy chce zgnow zaliczyc wiecej i czy jestem Dowodcą Pola :) ostatnio nabilem prawie 200 punktow :D i odrazu unlock hehe a dopiero jestem Kapral :P

Tytuł:
PostNapisane: 20 sty 2006, 19:16 

Remx napisał(a):
Eeee M95 to nie kicha ja z tej broni wiecej ubiam niz ze zwyklej snajpy a co do celowania to ja celuje tak ze te kreski poziome sa mniej wiecej na poziomie ramion a szyji a pionowe maja zaslaniac glowe i jakos dziwnym cudem zawsze zdobywalem max 15 punktow :P za gre a ostatnio zaczolem zdobywac nawed i 30 :) dzieki tej snajperce bo 2-3 hity w bebechy i zgon a w M24 to trza bylo sie nastrzelac.

Ciekawe czy mozna jakos se zastapic moedele celownikow tak jak dajmy to w CS :P bo oczywiscie bym zmienil ten celownik w M95 na ten w M24 ale jak narazie nie naprzyksza sie mi owa bron.

Pozdrawiam

ps: Grywam teraz Commandosem i Snajpem w zaleznosci od terenu itego czy chce zgnow zaliczyc wiecej i czy jestem Dowodcą Pola :) ostatnio nabilem prawie 200 punktow :D i odrazu unlock hehe a dopiero jestem Kapral :P

15 punktów to hit nie jest...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 52  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2