Teraz jest 15 lis 2024, 23:55

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 20 sty 2006, 18:27 

Gl hf :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 20 sty 2006, 18:33 

Moim zdaniem to powinno byc tak ja z modem do vietnama WWII ze mozna sciagnac i grac a oni tylko kase chcą. NIE NIE NIE! Nie tą drogą panowie... Ja sie bede zastanawial czy kupic czy nie....

Tytuł:
PostNapisane: 20 sty 2006, 18:39 
Redaktor Battlefield.pl

Ja niewiem czy kupię... niby tanio, ale kiedy wydałem 80zł na to gawno Special fORCES... [ kilka skinów i broni = 80zł :shock: :shock: :shock: ] i się rozczarowałem... SF powinien być za darmo [ za darmo? te CHAMY przez samo h ;) powinni mi dopłacać za to, że po zainstalowaniu tego ich pieprzonego dodatku niemogę już grać na high w 45fps, tylko na med w 25fps! ]

I'm as cold as the cold wind blows

Tytuł:
PostNapisane: 20 sty 2006, 23:54 

Kolega owca ma racje jednak nalezy popatrzec na dobra strone ae wyszedL pachet ktory cos nie cos poprawił w porownaniu do wersji 1.01 jest juz niezle
cos poprawil ale jeszcze sporo jest do poprawienia wiec moze lepiej poczekac z zakupem packa
rowniez wchodze na obroty gdy kolejny raz moi lataja na czerwono lub gdy strzelajac z niby czystej pozycji eryx wybucha mi w twarz
zastanawim sie wtedy nad producentem czy przypadkiem nie jest to produkt z epoki: sdiełano w sowiet union

nawet gdy jestes daleko..."

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2006, 00:29 

Dominiko rozczarowal cie dodatek. Fakt malo wniosl dlatego go nie kupilem(u mnie jest za 60zl a nie 80 :P) ale bylo oficjalnie ogloszone co bedzie zawieral. Kupiles=zgodziles sie na to co ci za te cene oferowali...

jesli cena bedzie 20 to kupie oba BP jesli 30 to byc moze tylko 1(za malo wnosza by kosztowac tyle co addon)

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2006, 00:43 

Mi sie jeszcze boje tego ze kupie ten dodatek i nikt nie bedzie w niego gral (lub malo kto) tak jak w SyFa. Zdrugiej strony nawet jezeli juz ktos bedzie gral to scena BFa podzieli sie, na 4 czesci (biorac pod uwage wszystkie dodatki lacznie z tymi booster packami). :?
Najlepszym rozwiazaniem byloby moim zdaniem wydanie jednego duzego dodatku i juz. Wyszloby taniej dla nas i nie bylo by takiego burdelu. Ale poniewaz EA sie to nie opyla wiec nie ma co marzyc, wyjdzie jeszcze pewnie 20 dodatkow jak do simsow :? .
Pozostaje czekac na Forgoten Hope 2 8) (calkiem trafny tytul :D adekwatny do sytuacji)

PS. Wie ktos kiedy premiera FH2 ?? :D

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2006, 01:00 

Hmmm... moim zdaniem EA sobie w kulki troche leci dlatego bo zamiast poswiecic 2 tygodnie na intensywniejsza prace nad patchem i wydac wszystko poprawione to wydają po jednym który niewiele naprawia (moze niedlugo to wszystko sie zmieni)
A co do Booster"ow kupić kupie ale denerwuje mnie to ze ktos sobie wymyslil ze z neta trzeba bedzie sciaganc, jestem ciekaw o ile wiecej EA na tym zarobi niz gdyby wydali na plytkach- wydaje mi sie ze bardzo duzo. Momentami odnosze wrazenie ze EA zamienia sie w pijawkę do pieniędzy.
Takie jest tylko i wyłącznie moje zdanie :)

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2006, 03:50 

ja juz sie spazyłem na jednym dodatku "jednostki specjalne"totalna klapa gra działa tragicznie w porównaniu z samym bf_2 i niewieze w to zeby kolejne 2 dodatki były wolne od bładów..tym z EA chodzi o szybkie trzepanie kasy nawet niechce im sie juz produkowac gier na płytach tera chca abysmy je sciagali sobie ida po najmniejszej lini oporu a co za tym idzie ich produkty staja sie coraz lipne!!! wyobrazacie sobie np. kupno mercedesa najwyzszej klasy który by sie psuł co kilka metrów bo ja nie..a z bf jest tak ze wypuscili na rynek produkt ktury nienadaje sie jeszcze do tego aby grac w niego z pełnom satysfakcjiom..niema dnia obym podczas gry w bf2 nie walnol piescia w klawiature poirytowany jakimś niedorubstwem...szkoda słów tej grze daleko do doskonałości...momo pieknej grafiki itp ta gra nigdy niedorówna podwzgledem grywalności staremu bf 1942 czy innym strzelaninom ..piekna grafa to jeszcze nie wszystko

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2006, 03:55 

Ostatnio zaobserwowalem u siebie dziwne zjawisko.. Kupilem SF
juz dosyc dawno temu. Spodovalo mi sie, naprawde bylem z tego
zadowolony... Zrobilem sobie dluzsza przerwe z powodow osobistych i
teraz jakos nie moge sie przemoc, by znow odpalic SF... Od tygodnia gram
tylko w zwyklego BF2...

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2006, 10:01 

Mr Groch napisał(a):
Ostatnio zaobserwowalem u siebie dziwne zjawisko.. Kupilem SF
juz dosyc dawno temu. Spodovalo mi sie, naprawde bylem z tego
zadowolony... Zrobilem sobie dluzsza przerwe z powodow osobistych i
teraz jakos nie moge sie przemoc, by znow odpalic SF... Od tygodnia gram
tylko w zwyklego BF2...

Tak zazwyczaj jest z dodatkami :) moim zdaniem na większosci z serwerków powinien być bf2 sprzężony z bfsf i na zamiane jedna mapka z sf a druga z bf2.
Co do działania SF tutaj totalna porażka... dodatek całkiem całkiem ale się haczy, wiesza- no chyba ze ktos ma super masyzne do dla Niego bez roznicy ;) - w porownaniu do bf2 chodzi jak 3DMark na p200 i grafice jakiejs voodoo :P

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2006, 12:06 

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2006, 12:41 

Wyczytałem gdzieś, że mapki z booster pack'ów będą na serwerach z podstawki :shock: .Ciekawe co zrobią wtedy ci, co ich nie kupili.

P.S. kilka informacji o dodatkach jest w wywiadzie:
http://www.totalbf2.com/articles/article/4

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2006, 13:00 

Mulik ano tak bedzie. Zreszta juz bralem udzial w dyskusji o tym na forum ea...Jesli serwer bedzie mial dorgane BP a ty nie to po prostu po zmienie mapy na ta z BP zostaniesz rozlaczony. Nie ma jednak obawy aby wiecej jak 40-60% wgralo boostery. Z drugiej strony na zachodzie ten ddoatek bedzie cieszyl sie spora popularnoscia(dla nich to tyle co 2 piwa-wedlug usera forum EA) wiec czemu by nie? A jako, ze serwery sa w wiekszosci zachodnie to... :> Dlatego m.in chyba je kupie. No i brakowalo mi mapek czolgowych. Teraz jedyne co nie pozwala mi powiedziec "kupie na 100%" to brak infa o cenie tych "cudow ea" a Grzegorz milczy...

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2006, 13:00 

Luuuuuudzie czego się czepiacie tego bfa.Po pierwsze co do pięknej grafiki to nie mogę się zgodzić,bo wcale nie jest taka piękna,ale grywalność miodzio.Ja tam niezauważam niedoróbek ,a była tam jakaś afera że patch nie działa ,ale u mnie wszystko działało.Mam shiterski sprzęt ,ale nie widzę różnicy między podstawką ,a sf.Pozatym to nie jest dodatek tylko booster pack więc to oczywiste ,że dużo nie wniesie.Cena też jest dobra.Ja mógłbym to kupić za 80 zeta.

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2006, 13:40 

pitermaster napisał(a):
Luuuuuudzie czego się czepiacie tego bfa.Po pierwsze co do pięknej grafiki to nie mogę się zgodzić,bo wcale nie jest taka piękna,ale grywalność miodzio.Ja tam niezauważam niedoróbek ,a była tam jakaś afera że patch nie działa ,ale u mnie wszystko działało.Mam shiterski sprzęt ,ale nie widzę różnicy między podstawką ,a sf.Pozatym to nie jest dodatek tylko booster pack więc to oczywiste ,że dużo nie wniesie.Cena też jest dobra.Ja mógłbym to kupić za 80 zeta.

LOL :shock: ! Trzy mapki (z tego co pamiętam) i kilka pojazdów i za to jesteś gotów płacić 80zł... :shock: :shock: i jeszcze raz :shock: !

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2