Teraz jest 5 mar 2025, 21:35

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 126 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 20 sty 2006, 15:28 

Kolec napisał(a):
ci goście dość mocno rozpracowali hitboxy na czołgu i nieznaleźli żadnej pięty achillesowej
http://www.secretsofbattlefield.com/tankshits.html
z wyjątkiem trafienia TOWem w kadłub od tyłu

to ze oni nie znalezli to nie znaczy ze ty nie mozesz znalezc :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 20 sty 2006, 16:56 

zainspirowany tym wątkiem poszukiwaczy zagionego hitboxa wczoraj przez ponad pół godziny na pustym servie łupałem T-90tke

dostała z tyłu, z boku i z podskoku... ani razu nieeksplodowała od pierwszego trafienia

jak dlamnie - bullshit :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 20 sty 2006, 17:35 

to nie bullshit. to jest mozliwe ale imo to bug(jak w heli kolka). Nigdy nie widzialem aby ktos tak trafial normalnie. Zazwyczaj to po prostu fart...

Tytuł:
PostNapisane: 20 sty 2006, 18:04 

Lailonn napisał(a):
to nie bullshit. to jest mozliwe ale imo to bug(jak w heli kolka). Nigdy nie widzialem aby ktos tak trafial normalnie. Zazwyczaj to po prostu fart...

właśnie o tym mówiłem 2 posty temu :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2006, 01:22 

michał napisał(a):
Kolec napisał(a):
ci goście dość mocno rozpracowali hitboxy na czołgu i nieznaleźli żadnej pięty achillesowej
http://www.secretsofbattlefield.com/tankshits.html
z wyjątkiem trafienia TOWem w kadłub od tyłu

to ze oni nie znalezli to nie znaczy ze ty nie mozesz znalezc :wink:

To, że Tobie udało się odkryć "punkt X" ;) o niczym szczególnym nie świadczy. Jeżeli 99% sceny nie może takiego punktu zlokalizować, to znaczy iż jest on wielkości 1piksela... więc sorry.. ale nawet jeżeli coś takiego znalazłeś (co jest po części wątpliwe, skoro SPORO osób DŁUGO szukało...), to i tak nie będziesz miał z tego użytku w grze, bo wątpie żeby udawało Ci się w czasie walki na odległość wcelować w ten 1 pixel :D.

@90's... Eryxem powiadasz? Już gdzieś o tym pisałem - nie chce mi się powtarzać co o tym myśle.. ale ogólnie to miodzio... ja gram snajperem.. wysiadam z czołgu i przez wizjer kosze wrogiego gościa po czym biore jego czołg :lol:

@Scena... przestańcie #####... o tym iż strzelając w 3 dziurke od góry w 2 kole prawej gąsienicy jest w stanie wyrządzić większe szkody niż strzelając w 4 drucik antenki radiowej. PONIEWAŻ : Walka czołgów (celowanie) w bf2 jest losowa, przypadkowa i jedyne co można zrobić to dobrze jeździć i dobrze się ustawić.. tryb celowania można właściwie wyłączyć.. byleby trafic w cel.

HOWGH :!:

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2006, 01:39 

calavero napisał(a):
tryb celowania można właściwie wyłączyć.. byleby trafic w cel.

czyli w dowolną część czołgu, byle by to była gąsienica :D

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2006, 01:40 

ImRo|Keyser.Soze napisał(a):
calavero napisał(a):
tryb celowania można właściwie wyłączyć.. byleby trafic w cel.

czyli w dowolną część czołgu, byle by to była gąsienica :D

Dokładnie :lol:

Chociaż nie wiem z czego tu się cieszyć.. raczej powinniśmy płakać.. BF2 cofa się krok do tyłu (Zamiast pójść do przodu) w porównaniu do BF42... :(

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2006, 20:53 

Widzę że temat jak zniszczyć czołg jednym pociskiem powrucił :) , moje doświadczenia: raz grając rozwaliłem czołg jednym szczałem nie dymił się więc może miał pełny pancerz kto wie :? , ale ogólnie czołgi rozwalam na dwa, nawet z erixów, a jaka to satysfakcja rozwalić kolumnę czołgów 4 szczałami(mi się przytrafiło to dwa razy), ale konieć tych wspomnień walcie w spoiwo, to będzie cacy.
A moje zdanie doświadczonego czołgisty co do punktu g czołgu :D , istnieje bo oberwałem tak kiedyś na początku mapy

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2006, 21:11 

cala kolumne 4 strzalami? toc strasznie duza musiala byc ta kolumna :lol:

W czolg zazwyczaj tzreba wladowac 3 eryxy. Sa miejsca gdzie starcza 2 ale w wirze walki czesciej sie tam nie trafia niz trafia :P w sumie to mialem sytuacje gdy czolg vs czolg testujac hitboxy strzalem w wiezyczke zabralem "az" 2 kreski :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2006, 21:26 

Lailonn napisał(a):
cala kolumne 4 strzalami? toc strasznie duza musiala byc ta kolumna :lol:

W czolg zazwyczaj tzreba wladowac 3 eryxy. Sa miejsca gdzie starcza 2 ale w wirze walki czesciej sie tam nie trafia niz trafia :P w sumie to mialem sytuacje gdy czolg vs czolg testujac hitboxy strzalem w wiezyczke zabralem "az" 2 kreski :shock:

Dwa razy po dwa czołgi i nwaet mnie nie załważyli :? , ale jak szczelasz z eryxa to musisz być opanowany i miej przy sobie dao-12, bo ta prowesja to ciągła walka wrogiem twarzą w twarz:)

Tytuł:
PostNapisane: 23 sty 2006, 02:01 

Pabl napisał(a):
Dwa razy po dwa czołgi i nwaet mnie nie załważyli :? , ale jak szczelasz z eryxa to musisz być opanowany i miej przy sobie dao-12, bo ta prowesja to ciągła walka wrogiem twarzą w twarz:)

dobra, zwykle nie reaguję w ten sposób, ale ta kropla przepełniła wiadomo co - KUP SOBIE SŁOWNIK! IDŹ DO SZKOŁY! ALBO SIĘ ZASTRZEL! wszystko, tylko żadnych więcej szczałów, prowesji i załważeń...

Tytuł:
PostNapisane: 23 sty 2006, 10:40 

Zapewniam Was że jest hitbox w czołgu. Nie jest łatwo w niego trafić nawet jak cel się nie porusza. Z wiadomych powodów nie powiem Wam dokładnie gdzie on jest. Jeśli ktoś bardzo chce go znaleźć to go znajdzie. Życzę cierpliwości i odrobinki szczęścia. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 23 sty 2006, 21:13 

ImRo|Keyser.Soze napisał(a):
Pabl napisał(a):

dobra, zwykle nie reaguję w ten sposób, ale ta kropla przepełniła wiadomo co - KUP SOBIE SŁOWNIK! IDŹ DO SZKOŁY! ALBO SIĘ ZASTRZEL! wszystko, tylko żadnych więcej szczałów, prowesji i załważeń...

imo keyso q... coś tam będę pisał jak mi się podoba o tobie do tego @!$##$32
pozdro :)

Tytuł:
PostNapisane: 24 sty 2006, 23:05 

puchaty napisał(a):
Zapewniam Was że jest hitbox w czołgu. Nie jest łatwo w niego trafić nawet jak cel się nie porusza. Z wiadomych powodów nie powiem Wam dokładnie gdzie on jest. Jeśli ktoś bardzo chce go znaleźć to go znajdzie. Życzę cierpliwości i odrobinki szczęścia. :wink:

Zapewniam Cie.. iż jeżeli skontaktujesz się ze mną (GG. PM) i udowodnisz mi, iż w chociaż 50% przypadków ... ba!.. nawet w 25% przypadków potrafisz zniszczyć stojący czołg 1 strzałem... uchyle czapki i uznam iż znalazłeś hitboxa. Nie musisz mi go pokazywać.. o nie.. wystarczy iż mnie zabijesz kilka razy :]. A jak nie.. to w krzaki pędź.. bo każdy może ogłosić " Ja znam hitboxa.. a Wy nie.. (bo wy to n00by)."

@Keyser.. Pablowi chyba zbiera sie na banana forumowego :lol: szkoda słów :)

Tytuł:
PostNapisane: 25 sty 2006, 00:14 

Zacznę od końca.
1. Gdzie napisałem nooby lub coś podobnego ????
2. Mylisz umiejętność strzelania w hitboxy a ich istnienie.Jeśli na 100 strzałów jeden będzie strzałem w hitboxa to czy nie potwierdza jego istnienia ?
Zadałem ten post dla osób nie wierzących w ich istnienie. Potrafię ustrzelić czołg jednym strzałem. Ja to wiem i to jest tylko i wyłącznie moja satysfakcja. Nie potrzebuję nikogo uznania za to. I wybacz ale nie będę Tobie tego udowadniał. Jeśli jednak Tobie na tym bardzo zależy to proszę zapytaj się moich kolegów z klanu |GROM.BF2|, oni Tobie mogą potwierdzić moje słowa ,gdyż im to pokazywałem .
Pozdrawiam

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 126 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2