Teraz jest 30 lis 2024, 00:56

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 495 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 33  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2006, 16:53 

lkasprzak napisał(a):
Trochę mi smutno widząc takie oskarżenia pod adresem polskich serwerów. Ja gram bardzo często na gamesnecie i asterze i zawsze staram się grać drużynowo, nie zabijać na nieprzejmowalnej fladze, choć tutaj JabbaH ma rację - sami na to pozwoliliście. Poziom naprawdę jest wysoki, gracze z Wildy, enclave, UKF i innych klanów są naprawdę wymagającym przeciwnikiem, ale nwet ich da się pokonać jeśli mamy zgrany team. Dlatego rozwalają mnie takie teksty mastachy "pitermasterka" :P, że same n00by grają na polskich serwerach. Choć "mistrzu" trochę pograć na polskie serwery, zobaczymy jak Ci pójdzie...

Ok przyjdę.Tak na serio to ja nigdy na Polskim serwerze klanowca nie widziałem.lol

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2006, 16:56 

Tak na serio to wydaje mi się ze ściemniasz i próbójesz się wybronić po tym co napisałeś.

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2006, 16:57 

to wszystko tłumaczy pitermaster

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2006, 17:13 

fth napisał(a):
Admin zawsze czujny, zgranie polaków jak zawsze super, votekicki lecą jeden po drugim, nawet sie nie da statsiarzy nożowników wykopać...

http://server2.pictiger.com/img/15097/p ... ting/6.jpg
http://server2.pictiger.com/img/15123/p ... ting/7.jpg

lol, tyle pracy na nic. Ktoś zapomniał powiedzieć, że serwer nie jest rankingowy? Wystarczyło to zrobić. Po co te voty?:P

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2006, 17:15 

Widać oni nie wiedzieli :D Biedne dzieci...

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2006, 17:40 

a ja zauważyłem inną ciekawą tendencję której podłożem jest pewnie uprzedzenie względem innych graczy freeplayowych_bezklanowych jakie opisał tu JabbaH

a mianowicie - zakłada taki gracz klanowy squad i biega w nim sam
człowiek używając rozumu i szukając tego mistycznego "teampleya" wchodzi do takiego squadu... i co ? za chwilkę tenże gracz "mastah" wychodzi ze squadu i zakłada nowy (i tak nawet kilka razy pod rząd)
i mówię tu o zagraniach widzanych własnymi oczami
niepcham się pod granat czy lufę i przeważnie jak wiem że dany gracz jest bardziej wyskillowany odemnie to zaczynam biegać faktycznie jak za Squad Leaderem (czyli zawsze z tyłu jako wsparcie mimikując zagrania dowódcy)

a czasami nawet się koło takiej osoby niespawnuje a po 30s i tak już zmienia squad :roll:

wyczuwam w tym właśnie uprzedzenie i pogardę skierowaną przeciwko freeplayowcom (czego były już nawet przejawy słowne na tym forum)
niestety ta gra jest dla wszystkich a nie tylko dla szanownej arystokracji narzekającej na "bezmózgie freeplayowe bydło"

i z tego co zrozumiałem to intencją autora topicu niebyło potępienie teampleya graczy klanowych na servie - a jedynie ich personalnego magnetyzmu który powoduje że niemal niezależnie w jakiej ilości wystepują to zawsze są w jednym teamie
czasami dysproporcja sięga takich rozmiarów że naprawde tylko psychicznie chory tą zabawę w sado/maso mógłby określać mianem fair playa

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2006, 18:14 

Kolec napisał(a):
i z tego co zrozumiałem to intencją autora topicu niebyło potępienie teampleya graczy klanowych na servie - a jedynie ich personalnego magnetyzmu który powoduje że niemal niezależnie w jakiej ilości wystepują to zawsze są w jednym teamie
czasami dysproporcja sięga takich rozmiarów że naprawde tylko psychicznie chory tą zabawę w sado/maso mógłby określać mianem fair playa

ale jedno mozesz przyznac przynajmniej sa zawsze wolne miejsca na servie ;)

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2006, 18:22 

Taaa to może wejdziemy w 20 - 30 osób na ten nowy serwer Gamesnetu (64) ? :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2006, 19:08 

Nie nie bronie się,ale z Wildy nikogo nie widziałem.Bo goście z innych klanów na serwerach CHYBA nie są tacy heaviskowaci jak wilda.
Chyba bo i tka nie znam dobrze polskich klanów.lol

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2006, 19:23 

Meewosh47 napisał(a):
Taaa to może wejdziemy w 20 - 30 osób na ten nowy serwer Gamesnetu (64) ? :lol:

Freeplay’owcy będą mieć przewagę. Mogą gać unlockami :P (joke)

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2006, 20:07 

[nerwy]z serii... kolejne wywyższania się klanowców[/nerwy]

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2006, 20:19 
Oldboy Battlefield.pl

lkasprzak napisał(a):
[nerwy]z serii... kolejne wywyższania się klanowców[/nerwy]

Raczej z serii: kolejne płacze wylewane na forum jaki to klanowiec zły :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2006, 20:44 
Moderator forum

Zdejmijcie tagi najlepiej, grajcie bez 8)
Ciekawe jakie wtedy bylyby tematy, pewnie o cziterach :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2006, 22:03 

Dumch napisał(a):
Zdejmijcie tagi najlepiej, grajcie bez 8)
Ciekawe jakie wtedy bylyby tematy, pewnie o cziterach :lol:

Dobry pomysł, wtedy przynajmniej pokrzywdzeni będą wpisywali xywki, bo jak narazie to jest enigma style ;)

Dominis napisał(a):
...szczególnie ironiczny pan MZS.

Gratulacje spostrzegawczości :D

Wiesz po co wchodze na polskie servery ? żeby potem śmiać się z takich płaczków jak ty co to wypisują na forum jakie to wszystko jest niesprawiedliwe :D

Zgodzę się z kilkoma moimi przedmówcami, servery publiczne są dla zabawy, a ja się świetnie bawie kiedy lock'uje przeciwną drużyne :D

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2006, 23:16 

Kolec napisał(a):

a mianowicie - zakłada taki gracz klanowy squad i biega w nim sam
człowiek używając rozumu i szukając tego mistycznego "teampleya" wchodzi do takiego squadu... i co ? za chwilkę tenże gracz "mastah" wychodzi ze squadu i zakłada nowy (i tak nawet kilka razy pod rząd)
i mówię tu o zagraniach widzanych własnymi oczami
niepcham się pod granat czy lufę i przeważnie jak wiem że dany gracz jest bardziej wyskillowany odemnie to zaczynam biegać faktycznie jak za Squad Leaderem (czyli zawsze z tyłu jako wsparcie mimikując zagrania dowódcy)

a czasami nawet się koło takiej osoby niespawnuje a po 30s i tak już zmienia squad

Jeśli chodzi o składy na serwach to nie do końca się z tobą zgodzę. Jak z kolegą z klanu gramy na polskim serwie, to kiedy on zakłada skład to od razu pare osób się dołącza i staramy się z nimi grać. Jeśli są do tego jeszcze "kumaci" :wink: to już super. Wychodzenie "klanowców" i zakładanie osobnego składu ma miejsce zazwyczaj wtedy, gdy jakiś "bezklanowiec" nie wychodzi z teamu aby zrobić miejsce dla żywego SL. Poza tym ja zazwyczaj nie gram całej rundy w jednym skłądzie- często się przenoszę do innego np. gdy wybiją wszystkich z teamu a inna drużyna jest blisko flagi wroga, to do niej dołanczam, aby nie biegać przez całą mapę.

Jeszcze inna sprawa, że czasem "bezklanowcy" nie dołączają do drużyn "klanowców". Np. jestem sam przy fladze wroga, krzyczę, że potrzebne są posiłki, a i tak nikt do mnie nie dołącza :(

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 495 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 33  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2