Teraz jest 15 lis 2024, 19:25

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 21 sty 2006, 16:53 

Na początku zaznacze że nie jestem żadnym tam wymiataczem ale troche już widziałem(i wygrałem) więc mam pare uwag i porad dla początkujących graczy.Dla doświadczonych graczy to co tu napiszę to sprawy oczywiste ale dla innych nie.
Do rzeczy:
1) jeśli nie potraficie latać,latacie słabo lub średnio to zostawcie maszynki latające innym,bo na pewno znajdą się lepsi piloci od was
2) jeśli latacie słabo lub średnio a nikt nie bierze heli lub samolotu to bierzcie go bez zastanowienia zanim to zrobi wasz przeciwnik
3) pilnujcie waszego sprzętu ciężkiego w bazach i nie zostawiajcie go
4) jeśli na plansze przypada powiedzmy 1 czołg to radze postąpić jak w pkt. 1)
5) zakładajcie team'y !!! i dołączajcie do teamów już założonych oraz odradzajcie sie na dowódcach tych team'ów !!!
5) niech zawsze ktoś bierze "komendanta" ,nawet jak jesteście słabi w tej roli to i tak wasza pomoc dla innych może być bezcenna
6) nie strzelajcie z karabinków na czołgu czy jeep'ku do APC'etek i czołgów bo zdradzacie waszą pozycje a i tak im nic nie szkodzicie
7) jak widzicie że koleś oblepił samochodzik C4 to nie wsiadajcie do niego albo jak wsiądziecie to wyskakujcie odpowiednio wcześniej!!!
8) jeśli chcecie kogoś zavotować to napiszcie na ogólnym za co tego kolesia chcecie wyrzucić,w innym przypadku raczej nikt w ciemno nie zagłosuje

To tyle co mi przychodzi do głowy, jak ktoś ma jeszcze jakieś inne sugestie lub nie zgadza się z tymi wyżej niech napisze.
W każdym razie ja uważam że gdyby większość w danym team'ie przestrzegała tych regół to nawet jakby to były same lamki to grało by się z nimi całkiem przyjemnie :) a tak nie dziwcie się że najlepsi graczeprzechodzą do drużyny gdzie są inni dobrzy gracze (tym bardziej klanowi) bo tu nie chodzi o to czy się wygra czy przegra tylko komu się chce grać w team'ie gdzie brak drużyn, komendanta każdy biega sam w inną strone, przeciwnik jeździ i lata naszym sprzętem a kolega zamiast pomagać jest dla nas kulą u nogi..?

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2006, 17:02 

Z moich osobistych doświadczeń wynika, że ludzie przestrzegają tylko tej 2 i 3 zasady - reszta imho nie przejdzie u co poniektórych.

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2006, 18:05 

Tematów dla początkujących było w ch**. Po co zakładasz nowy temat ?

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2006, 18:39 
Moderator forum

Następny nauczyciel :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2006, 18:50 

Najlepiej niech wszyscy założą sobie własne tematy... gdzie są moderatorzy pytam?

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2006, 19:37 

Specyfik napisał(a):
Tematów dla początkujących było w ch**. Po co zakładasz nowy temat ?

Daj mi przykłady bo jakoś takiego samego nie pamiętam...

Specyfik napisał(a):
Najlepiej niech wszyscy założą sobie własne tematy... gdzie są moderatorzy pytam?

Fakt ,wiele z tego co tu napisałem już się przewineło przez forum, ale te informacje są rozsiane po tylu tematach i często o zupełnie innej treści że nie każdy do tego dojdzie, kto kuma wie o co mi chodzi.
Więc Panie Specyfik jeśli nie masz więcej nic mądrego do dodania to nie nabijaj niepotrzebnie postów.

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2006, 20:42 
Moderator forum

Forum do dyskusji służy :)
BTW: Takie tematy były zamykane albo usuwane, ale nadal gdzieś pare jest. Jakby każdy z problemem wyjeżdżał jak ostatnio byłby ładny chaos.
Zima zaskoczyła nie tylko drogowców jak widać :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2006, 20:46 

Specyfik napisał(a):

Niestety moderator się obraził i powiedział: "Kiście się we własnym sosiku" czy jakoś tak. Więc chyba na razie nikt się tym nie zajmie.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2