Teraz jest 6 mar 2025, 11:44

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2006, 18:46 

Meewosh47 napisał(a):
Ekhm - po co polonizować opis mapki na serwer, na którym nikt nie gra?

właśnie widać ze masz ten server za preproszeniem w <piiii>. zebyś raz na niego wszedl to moze bys zrobil sztuczn tlok....

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2006, 18:53 

:shock: o ile dobrze mi wiadomo to robie mapke na ten serwer aby można było na nim grać także mniejszą ilością osób.

A sztuczny tłok to możesz robić ty na każdym serwerze rankingowym - bo chyba tylko tam uczęszczasz, tylko tam zdobywasz wspaniałe unlocki i tylko tam mozesz zdobyć kolejną blaszke aby sie nią pochwalić na niniejszym forum.

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2006, 18:56 

misiuk napisał(a):
pitermaster napisał(a):
Z okupacji wojsk amerykański w północnym i południowym Karkandzie mec zwołali plemienia z gór by najechać ponownie i odbić miasto.Mec zatankowali przez okupację amerykanów ich miasta stworzyli kompleks w schodnich górach Karkandu.Teren wokół północnego Karkandu jest dostępny.To mogłobyć strategiczne samobójstwo dla wojsk amerykańskich by przejąć górską fortecę mec.Tutaj amerykańscy dowódcy będą musieli wyważyć koszty i zdobyć kontrolę nad północnym Karkandem.Wojska amerykańskie i mec będą musiały wymyślić strategię by kontrolować rzekę i dwie strony miasta otaczające ją.

To może mała edycja:

Z okupacji wojsk amerykańskich w północnym i południowym Karkandzie Chińscy dowódzcy zwołali plemienia z gór by współnie najechać ponownie i odbić miasto.Chińczycy zatankowali przez okupację amerykańskiego ich miasta stworzyli kompleks w wschodnich górach Karkandu.Teren wokół północnego Karkandu jest dostępny.Strategicznym samobójstwem byłoby zaatakowanie fortecy Chińskiej.Tutaj amerykańscy dowódcy będą musieli wyważyć koszty i zdobyć kontrolę nad północnym Karkandem.Wojska amerykańskie i chińskie będą musiały wymyślić strategię by kontrolować rzekę i dwie strony miasta otaczające ją

Lol chińscy dowódcy?

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2006, 18:58 

Nodobra to może być przywódzcy koalicji blikowschodniej

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2006, 19:33 

ObrazekEkhem. Niektórzy nie do końca zrozumieli o co biega... :wink: Nie chcemy dosłownego tłumaczenia, a czegoś co by się normalnie czytało, było logiczne i jako tako pasowało do mapki... Potrzeba kogoś z duszą artysty... :wink: :lol:
Moja propozycja do Steel Thunder:

Operacja "Stalowa Burza"; Odprawa:
Wojna rozgożała na dobre! Amerykańskie czołgi niezmordowanie prą naprzód. Chińczycy zdołali jednak przygotować się już na następny ruch wroga. Potężnego kompleksu elektroniwni wodnych imienia samego Mao Tse-Pinga :lol: broni wsławiona w bojach z Kazachami i Normanami :shock: VIII dywizja pancerna.
To będzie potworna bitwa! Płacze, krzyki i pękająca stal! :twisted:

Dzikuję za brawa... :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2006, 21:07 

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: tylko tyle jako mój komentarz, normalnie bym sie przestraszyl gdbym przeczytal taka odprawe....
@Meewosh47
normalnie fajnie masz w domu... może ty chodzisz po rankingowych ale ja nie... (no moze troche - wczoraj latałem tylko z nożem i zabilem 3 osoby :D )

Tytuł:
PostNapisane: 21 sty 2006, 23:55 

ETCS Uncle Blues napisał(a):
ObrazekEkhem. Niektórzy nie do końca zrozumieli o co biega... :wink: Nie chcemy dosłownego tłumaczenia, a czegoś co by się normalnie czytało, było logiczne i jako tako pasowało do mapki... Potrzeba kogoś z duszą artysty... :wink: :lol:
Moja propozycja do Steel Thunder:

No chyba jednak nie zrozumieli, przecież ja dosłownie nie tłumaczyłem. Jakbyś chciał dosłownie tłumaczyć języki to by ci wyszły jakies badziewia. Zawsze jest granica interpretacji nawet w j. angielskim.

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2006, 11:24 

Patryczku - oczywiście nie zauważyłeś że to było napisane do ciebie. A na rankingowe wchodze ale nie dla unlocków ( bo ich nie używamy ) i blaszek ( bo gówno dają ) i pkt ( bo to nie jest wyznacznikiem skilla ).

PS. Świetne masz kdr. A jak bedziesz miał jeszcze jakiś problem to pisz PM a nie wylewaj żale na forum.

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2006, 14:19 

Mi statsy wogóle nie dają spokoju.Czasem gdy mi nie policzy to co rundę spisuję np. liczbę fragów klasą którą będe grał i patrzę czy mi wzrasta.llllllloooooooooollllllllll.Ja się uzależniłem od statów.Oczywiście nie paduje. :D

PostNapisane: 22 sty 2006, 21:22 

Amerykańscy żołnierze po zajęciu miasta Karkland wzięli w niewole wszystkie kobiety a ich ojcom odpompowali benzynę z aut, czym zasilili swoje benzyno żerne bestie, i prą teraz w głąb miasta próbując znaleźć jakiegoś mackdonalda. Jednak wojska Mec dzielnie bronią się w głębi miasta i co jakiś czas podrzucają swemu wrogowi specjalnie sfabrykowane hamburgery z c-4, wewnątrz, czym wsbudzją podziw swoich matek. Amerykanie mają jednak już dość braku Fast fuda znajdującego się jak dotąd na Placu, i przygotowują się do zrzucenia fosforu białego na wojska MEC.
Żołnierzu przygotuj się na walkę wręcz z wrogiem i na użycie maski P-gas !
Rada dla USA: pamiętaj że walczysz o ropę dla swojego kraju i równy dostęp do fast-foodów!
Rada dla wojsk MEC: wywal jankesów z twojego miasta, i zapanuj na ekspansją niewiernych!

Tekst dedykowany wójkowi blues który wnosi choć trochę życia w to forum :)

PostNapisane: 22 sty 2006, 23:41 

Pabl napisał(a):
Amerykańscy żołnierze po zajęciu miasta Karkland wzięli w niewole wszystkie kobiety a ich ojcom odpompowali benzynę z aut, czym zasilili swoje benzyno żerne bestie, i prą teraz w głąb miasta próbując znaleźć jakiegoś mackdonalda. Jednak wojska Mec dzielnie bronią się w głębi miasta i co jakiś czas podrzucają swemu wrogowi specjalnie sfabrykowane hamburgery z c-4, wewnątrz, czym wsbudzją podziw swoich matek. Amerykanie mają jednak już dość braku Fast fuda znajdującego się jak dotąd na Placu, i przygotowują się do zrzucenia fosforu białego na wojska MEC.
Żołnierzu przygotuj się na walkę wręcz z wrogiem i na użycie maski P-gas !
Rada dla USA: pamiętaj że walczysz o ropę dla swojego kraju i równy dostęp do fast-foodów!
Rada dla wojsk MEC: wywal jankesów z twojego miasta, i zapanuj na ekspansją niewiernych!

Tekst dedykowany wójkowi blues który wnosi choć trochę życia w to forum :)

Jak dla mnie to masz nagrode w kieszeni. Jest to zdecydowanie najlepsza odprawa jaka czytalem.

Tytuł:
PostNapisane: 23 sty 2006, 21:16 

Hmm cieszę że chociaż tobie ogon-ek się podoba i mam w zanadrzu jeszcze kilka pomysłów więc może coś jeszcze ciekawego napiszę :o

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2