Teraz jest 18 cze 2025, 23:32

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 138 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2003, 14:31 

A ja sie zapytuje - dlaczego w Natterze kończy się paliwo a w Gobblinie nie?
koniec glupich pytań :)

Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2003, 14:43 
Moderator forum

porównaj siłę ognia :) będziesz wiedział :)

Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2003, 14:55 

gorefest, to nie wina autorow gry ze bren wygląda tak jak wyglada, a ze ci sie nie podoba -masz pecha, mi sie tam wszystko podoba w SW.

Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2003, 17:05 

Taaa Maciejq konstruktywna wypowiedź jak zawsze - oczywiście jeśli tobie się podoba SW to wszyscy inni też muszą je zachwalać?
Powiem tak - oczywiście brena można było zrobić lepiej - bren z Day of Defeat'a na przykład bardzo mi się podoba pod względem wykonania - zauważ że w różnych grach te same bronie inaczej wyglądają - ten bren mi się nie podoba i koniec pieśni

Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2003, 17:29 
Moderator forum

Gorefest napisał(a):
mi się nie podoba i koniec pieśni

Wracając do tematu.
Korzystając z okazji sprawdziłem jaka jest naprawdę rzeczywistość.
Po 30 minutach gry doszedłem do wniosku, że faktycznie cała ta wcześniej rozpętana nagonka o boskości, miodności, superlatywności jest .. lekko na wyrost.
Śmieszne to demko.
Jak odgrzany .. kotlet z nowymi przyprawami :)
Najbardziej rozbawił mnie inżynier z Shootgunem od Allied :D
Panoramku .. miałeś rację <browar>

Tytuł:
PostNapisane: 9 sie 2003, 18:20 

Ej no chetnie bym zagral na jakims normalnym polskim serwie (prgk,hq,fs). Panowie co jest? :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2003, 01:16 

CloneTrooper napisał(a):
Ej no chetnie bym zagral na jakims normalnym polskim serwie (prgk,hq,fs). Panowie co jest? :wink:

próbowaliśmy na HQ - ale nie chce ruszyć, trzeba kompa by może restartnąć, ale po tym może go nie być do poniedziałku, a w niedzielę gramy...
spróbujemy w poniedziałek :)

Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2003, 01:47 

a ja mam uwagę z innej parafii.

dopiero zaczynam swoja zabawę z BF i przy okazji omawianego demka rzucił mi się w oczy pewien element rozgrywki, który nie powiem, zadziwił mnie.

Serwer gier online: biegnę w kierunku linii przeciwnika, i widzę jadący za mną pojazd mojej drużyny, zatrzymałem się wiec i chciałem wskoczyć do niego, co by nie śmigać na "nogach" nadaremnie. pojazd na mój widok, skierował się wprost na mnie po czym przejechał mnie i pojechał dalej.

przypadek, pomyślałem. ale gdy po chwili zostałem ostrzelany przez własne czołgi, w chwili gdy wsiadałem do dżipa, a jeszcze później przez własną piechotę która ewidentnie nawalała do mnie widząc kim jestem, zadaje sobie pytanie.

czy BF to nonsensowna strzelanina, w której każdy rozkminia każdego? czy gra zespołowa? pytam poważnie, i bez cienia ironii, chce po prostu poznać zasady, jak tsza będzie to zacznę nawalać do wszystkiego co się rusza, jeśli to w modzie i zgodnie z duchem walki :)

Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2003, 02:24 

Otoz doktorku trafiles na najbardziej badziewnny z badziewniejszych serwerow jaki tylko mogl powstac. Ktos puscil sobie serwerek bez jakiegokolwiek zabezpieczenia przeciw team killeom. W efekcie tego wchodzi duzo dzieci ktorych bawi zabijanie swoich, a towarzystwo na serwerze jest na tyle przypadkowe i poczatkujace, ze nie potrafi wywalic takiego goscia. Wierz mi ze taka sytuacja nie trawala by dluzej niz minute na kazdym innym polskim serwerze, na ktorych gramy. Albo jest admin, albo jest ustawiony automat wywalajacy za tk. Albo ostatecznie wiecej osob potrafi glosowac. Tak wiec podsumowujac - zmien serwer, gra bedzie inna. To co sie dzialo dzisiaj z gostkiem "Kiddy da kill", to byl juz max. I zylo sobie takie badziewie, bo nie dalo sie go wywalic. Ale to polaczek jakis podszywajacy sie pod kogos kim nie jest. Niski ping, i cos go zdradzilo :wink: .

Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2003, 02:34 

CloneTrooper napisał(a):
Ale to polaczek jakis podszywajacy sie pod kogos kim nie jest. Niski ping, i cos go zdradzilo :wink: .

pewnie to jakas maskotka Doktorku :lol: :lol:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2003, 07:00 
Moderator forum

AFAIK dodali w SW komende w konsoli do sprawdzania IP - czyli można zlookać IP cfaniaczka - może na tamtym serwie będzie TKillował, ale na żadnym innym szanującym sie serwie nawet nie zagra. :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 10 sie 2003, 10:47 

pocieszyliscie mnie chlopaki :) trafilem na GO bo moje Oczko tylko ten polsi serw pokazuje, jesli sa jakies inne to poprosze o namiary.

ps. w sensie jedyny do dema SW, standard BF nie odpala mi sie od czasu zainstalowania mapki Bitwaa O Anglie wiec chwilowo nie moge w nia grac... :(

pozdrawiam i powiem ze coraz mocniej mi sie BF Zaloga podoba :) mala wspolnota z mocnym kregoslupem :)

pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 11 sie 2003, 09:36 

W czoraj to był szczyt przegięć jakiś Batman, Roco...cośtam i Kill all kończyli mapki z wynikami -50 do -80 żenada. Człowiek prubuje normalnie grać a tu **** no ale co zrobić jak jedynym adminem jest sumienie a w niektórych przypadkach nieistnieje ono. Przez chwilę "pobawiłem się z panami TK" i jeden z nich już zdeklarował się że będzie normalnie grał. Przez jakieś 2 mapy nawet próbował ale potem ta sama bajka. Poprostu nie chce sie grać na takim serwie.

Tytuł:
PostNapisane: 11 sie 2003, 10:21 
Moderator forum

Popieram Cię ZbOy w całej rozciągłości - kurwica mnie bierze po 5 min.

Tytuł:
PostNapisane: 11 sie 2003, 10:29 
Moderator forum

no to widze ze ladne TK odchodzi na serwach SW :/, ja jescze nie gralem bo nie mialem kiedy zupelnie, ale dzis wieczorem zapodam juz

btw i tak czekam na FH 8)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 138 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2