Teraz jest 26 lis 2024, 01:23

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 289 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 20  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 20 sty 2006, 20:07 

pitermaster napisał(a):
TomekDeF napisał(a):
Ubi napisał(a):
Fireworkss napisał(a):
Ubi napisał(a):
pisze tu bo nie chce rozpoczynac kolejnego tematu a wiec.
czemu jak mam plytke Sf w napedzie to nie moge grac w Podstawke zawsze klikam na serwer z Podstawki to gra mi wychodzi do Wina i laduje Bf2 potem obraz jest czarny i tak ciagle az musze kompa restartowac robilem juz kilka reinstalek i nic. jak nie jestem zdecydowany gdzie grac to wymiatam tymi plytkami ze szok :lol:

Z góry thx :D

Ubi zainstaluj sobie w Alcohol 120% mini obraz i skoncza sie twoje menczarnie.
:arrow: http://gamecopyworld.com
lol co to ma byc ? :?: :?:

Mini-obraz płyty...umieszcza się w wirtualnym napędzie stworzonym za pomocą wspomnianego Alcohola, Daemon Tools lub innych programów emulujących napędy i nie trzeba się martwić o orginalną płytkę w napędzie (teraz jest niepotrzebna) :D .

To jest piractwo lol.Nieładnie :D
Jezu ludzieeeeeeee.Cena w innym kraju nie ma wiele wspólnego z Polską.Oblixzyłem sobie cenę podstawki i wychodzi ,że jest wogóle inna cena niż w ameryce.

Jeszcze pare trudnych rownan i dostaniesz nobla w dziedzinie matematyki... :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2006, 15:53 

Piotr3k napisał(a):
pitermaster napisał(a):
TomekDeF napisał(a):
Ubi napisał(a):
Fireworkss napisał(a):
Ubi napisał(a):
pisze tu bo nie chce rozpoczynac kolejnego tematu a wiec.
czemu jak mam plytke Sf w napedzie to nie moge grac w Podstawke zawsze klikam na serwer z Podstawki to gra mi wychodzi do Wina i laduje Bf2 potem obraz jest czarny i tak ciagle az musze kompa restartowac robilem juz kilka reinstalek i nic. jak nie jestem zdecydowany gdzie grac to wymiatam tymi plytkami ze szok :lol:

Z góry thx :D

Ubi zainstaluj sobie w Alcohol 120% mini obraz i skoncza sie twoje menczarnie.
:arrow: http://gamecopyworld.com
lol co to ma byc ? :?: :?:

Mini-obraz płyty...umieszcza się w wirtualnym napędzie stworzonym za pomocą wspomnianego Alcohola, Daemon Tools lub innych programów emulujących napędy i nie trzeba się martwić o orginalną płytkę w napędzie (teraz jest niepotrzebna) :D .

To jest piractwo lol.Nieładnie :D
Jezu ludzieeeeeeee.Cena w innym kraju nie ma wiele wspólnego z Polską.Oblixzyłem sobie cenę podstawki i wychodzi ,że jest wogóle inna cena niż w ameryce.

Jeszcze pare trudnych rownan i dostaniesz nobla w dziedzinie matematyki... :shock:

:shock: problem w tym, że z dziedziny matematyki nie przyznaja nobla :o

Tytuł:
PostNapisane: 22 sty 2006, 15:59 

za tak intrygujace wyniki rachunkowe na bank dostanie ;D

Tytuł:
PostNapisane: 23 sty 2006, 00:19 

na oficjalnej stronie battlefielda są pokazane wszystkie nowe rzeczy jakie będą w dodatku Euro Force http://www.ea.com/official/battlefield/ ... =eurojakie

Tytuł:
PostNapisane: 23 sty 2006, 22:46 

Na oficjalnej stronce EA.pl ukazal sie dzisiaj taki news:

Cytuj:
Kolejne nowinki o uaktualnieniu Battefield 2 do wersji 1.2
Kilka dni temu przedstawiliśmy obszerną listę poprawek, które zamierzamy wprowadzić przy okazji nowego uaktualnienia (1.2). Aktualnie, wciąż pracujemy nad ustaleniem ostatecznego zestawu usprawnień i sprawdzamy wszystko dokładnie.

Poniżej prezentujemy 3 dodatkowe poprawki, które będą obecne w wersji 1.2:

• Bezzałogowe aparaty latające (tzw. UAV) są teraz widoczne. Tak więc, jeśli jesteś obserwowany – wiesz o tym i możesz w związku z tym podjąć odpowiednią akcję.
• Możliwości awansu nie są już ograniczone do rang żołnierzy szeregowych. Teraz dostępne są wszystkie rangi oficerów.
• Wyeliminowano błąd, który umożliwiał graczom w pojazdach wywalczenie flagi na odległość.

Korzystając z okazji, pragniemy wyjaśnić kilka nurtujących was kwestii odnośnie naszych ostatnich informacji.

Po pierwsze – pytania odnośnie granatów. Gracz nadal będzie mógł rzucać granatami podczas skakania. Zrezygnujemy z możliwości strzelania, ale gracze wciąż będą mogli rozpocząć rzut granatem przed wykonaniem skoku, by zakończyć w jego trakcie – zdobywając w ten sposób dodatkowy zasięg. Zdajemy sobie sprawę, że nasza decyzja wymagać będzie od was odpowiedniego dostosowania taktyki w momencie, gdy zaktualizujecie już swoją grę. Jesteśmy jednak przekonani, że społeczność graczy szybko oswoi się tą zmianą.

Druga sprawa to temat tzw. „booster pack’ów”. Stworzone przez nas mapy nie są oddzielnymi dodatkami i nie wymagają specjalnych serwerów. Powiększają one po prostu zawartość podstawowej wersji gry, a tym samym można z nich korzystać na serwerze z ustawioną zwykłą rotacją oryginalnych map.

Mamy nadzieję, że udało nam się wyjaśnić dręczące was pytania.

Drużyna Battlefield

Orginal :arrow: http://www.eagames.pl/news.read.asp?id=6369

Najbardziej interesuje mnie ta sprawa z Booster Pack'ami ktora wytluszczylem ciekawe ktory server zamienia na ten z booster'em, czy tez postawia calkowicie nowy serv ???

Tytuł:
PostNapisane: 23 sty 2006, 22:52 

Fireworkss napisał(a):
Na oficjalnej stronce EA.pl ukazal sie dzisiaj taki news:

Cytuj:
Kolejne nowinki o uaktualnieniu Battefield 2 do wersji 1.2
Kilka dni temu przedstawiliśmy obszerną listę poprawek, które zamierzamy wprowadzić przy okazji nowego uaktualnienia (1.2). Aktualnie, wciąż pracujemy nad ustaleniem ostatecznego zestawu usprawnień i sprawdzamy wszystko dokładnie.

Poniżej prezentujemy 3 dodatkowe poprawki, które będą obecne w wersji 1.2:

• Bezzałogowe aparaty latające (tzw. UAV) są teraz widoczne. Tak więc, jeśli jesteś obserwowany – wiesz o tym i możesz w związku z tym podjąć odpowiednią akcję.
Możliwości awansu nie są już ograniczone do rang żołnierzy szeregowych. Teraz dostępne są wszystkie rangi oficerów.
• Wyeliminowano błąd, który umożliwiał graczom w pojazdach wywalczenie flagi na odległość.

Korzystając z okazji, pragniemy wyjaśnić kilka nurtujących was kwestii odnośnie naszych ostatnich informacji.

Po pierwsze – pytania odnośnie granatów. Gracz nadal będzie mógł rzucać granatami podczas skakania. Zrezygnujemy z możliwości strzelania, ale gracze wciąż będą mogli rozpocząć rzut granatem przed wykonaniem skoku, by zakończyć w jego trakcie – zdobywając w ten sposób dodatkowy zasięg. Zdajemy sobie sprawę, że nasza decyzja wymagać będzie od was odpowiedniego dostosowania taktyki w momencie, gdy zaktualizujecie już swoją grę. Jesteśmy jednak przekonani, że społeczność graczy szybko oswoi się tą zmianą.

Druga sprawa to temat tzw. „booster pack’ów”. Stworzone przez nas mapy nie są oddzielnymi dodatkami i nie wymagają specjalnych serwerów. Powiększają one po prostu zawartość podstawowej wersji gry, a tym samym można z nich korzystać na serwerze z ustawioną zwykłą rotacją oryginalnych map.

Mamy nadzieję, że udało nam się wyjaśnić dręczące was pytania.

Drużyna Battlefield

Orginal :arrow: http://www.eagames.pl/news.read.asp?id=6369

Najbardziej interesuje mnie ta sprawa z Booster Pack'ami ktora wytluszczylem ciekawe ktory server zamienia na ten z booster'em, czy tez postawia calkowicie nowy serv ???
cos nie kapuje :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 23 sty 2006, 22:57 

Ubi napisał(a):
cos nie kapuje :cry:

Dokladnie to czego nie kapujesz ?

Tytuł:
PostNapisane: 23 sty 2006, 23:00 

tego • Możliwości awansu nie są już ograniczone do rang żołnierzy szeregowych. Teraz dostępne są wszystkie rangi oficerów.

Tytuł:
PostNapisane: 23 sty 2006, 23:07 

Ubi napisał(a):
tego • Możliwości awansu nie są już ograniczone do rang żołnierzy szeregowych. Teraz dostępne są wszystkie rangi oficerów.

Wlasciwie to ja tez tego nie kumam :oops:

Tytuł:
PostNapisane: 23 sty 2006, 23:09 

To pierwsze chyba tyczy się innej struktury stopni wojskowych w Ameryce...

Tytuł:
PostNapisane: 23 sty 2006, 23:43 

Ubi napisał(a):

patrząc na oryginalny text i moje spostrzeżenia, tu chodzi najprawdopodobniej o to, że będąc w pojeździe mogłeś przejąć flagę z większego dystansu niż gdybyś w nim nie był

Tytuł:
PostNapisane: 24 sty 2006, 00:37 

Lailonn napisał(a):
troche to zamotane. Bo skoro nie bdzie oddzielnych serwerow do tych map to jak maja grac ci co nie kupia BP ? :shock: Moze bedzie trzeba wylazic zserwera gdy wlaczy sie taka mapa? :shock:

ja mysle ze w patchu 1.2 beda wszystkie mapy,pojazdy, bronie, etc.

- na mapy bedzie mogl wejsc kazdy i sobie pograc
- skorzystac z pojazdow, broni, profesji bedzie mogl juz posiadacz dodatku.

przynajmniej to by bylo logiczne rozwiazanie a nie wywalanie z serwera jak nadejdzie jakas mapa z systemu rotacji z dodatku

Tytuł:
PostNapisane: 24 sty 2006, 10:01 

Większej głupoty nie słyszałem. Jak w najnowszym patchu ( 1.3 a nie 1.2 ) mogłyby być wszystkie nowe mapki i rzeczy dostępne w płatnym booster packu? Idąc dalej tropem toku twojego myślenia obojętne byłoby to czy wydałeś te 30 zeta czy nie...

Bravo maestro!!! :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 24 sty 2006, 10:39 

RaFiX napisał(a):
To pierwsze chyba tyczy się innej struktury stopni wojskowych w Ameryce...

to pierwse oznacza, ze awans nie jest juz ograniczony do stopni podoficerskich i bedzie mozna awansowac np do podporucznika w gore

Tytuł:
PostNapisane: 24 sty 2006, 10:49 

Jedno co nie powinno miec miejsca to uznanie booster packa za czesc podstawki, a wiec nie jak w przypadku SF. Gracze ktorzy nie kupia booster packa beda poszkodowani bo gdy tylko na serverach podczas rotacji map wypadnie na mape z booster packa, to tacy gracze zostana przez server rozlaczeni z powodu nie posiadania wymaganych map. Innymi slowy jest to stawianie graczy w sytuacji bez wyjscia i zmuszeni sa oni kupic ten booster pack nie chcac by takie sytuacje z zozlaczeniami zaistnialy. Bardzo nieladnie ze strony EA, bo to jest sciaganie forsy 'na chama'. Ci co nie maja SF nie ucierpieli na niczym.. ale widocznie wielu bylo takich co nie kupilo i zyski nie byly takie jak sobie EA obiecywala po sukcesie podstawki. Tak ja to widze :roll:

Ja i tak kupilbym wszelkie dodatki do BF2.. kupilem SF i jestem zadowolony... ale przy kolejnych jakos nie mam poczucia ze mam jakikolwiek wybor :?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 289 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 20  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2