Teraz jest 5 mar 2025, 21:37

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 126 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 25 sty 2006, 11:43 

Jak dziecko... niczego nie musze udowadniac, zapytaj sie moich kolegow ze skoczylem z hustawki do piaskownicy, oni to widzieli :lol: Ciekaw jestem jaki jest naprawde powod ze nie chcesz pokazac tego komus z forum, a obcych ludzi rozwalasz tym jednym strzalem.

Tytuł:
PostNapisane: 25 sty 2006, 12:12 

matek12 napisał(a):
Jak dziecko... niczego nie musze udowadniac, zapytaj sie moich kolegow ze skoczylem z hustawki do piaskownicy, oni to widzieli :lol: Ciekaw jestem jaki jest naprawde powod ze nie chcesz pokazac tego komus z forum, a obcych ludzi rozwalasz tym jednym strzalem.

No teraz dowaliłeś do pieca jak dorosły, aż mi się głupio zrobiło :oops: :lol: :lol: . Może jeszcze Tobie pokazać jak robić przewroty , delfinki i jak celować z granatnika żeby kogoś zabić z 50 lub 100 metrów ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pewnie jak byłeś mały to w cyrku podbiegałeś do magika i zaglądałeś mu do kapelusza, żeby zobaczyć skąd on bierze te króliki co ? :wink:

Chłopczyku poszukaj sobie sam. :wink:
Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 25 sty 2006, 12:31 

Ja potwierdzam ze jest taki punkt takim ludkom co go szukali a jeszcze nie znalezli zeby nie porzucali nadzieji. jak beda wytrwali i beda nad tym myslec to go znajda. mi to zajelo okolo 9 - 10 godzin (w ciagu miesiaca) w tym 4 godziny mialem pomoc mlodszego brata ;) . co dwie glowy to nie jedna.

Tytuł:
PostNapisane: 25 sty 2006, 12:44 

Taaa Punkt G jest dość przydatny jeżeli chodzi o walke z czołgami :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 25 sty 2006, 12:44 

Moze Matek pogracie sobie z Puchatym i wiesz zobaczycie ktory wie lepiej o hitboxach itp :P no ale to juz wasza sprawa :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 25 sty 2006, 13:11 

Ja wcale nie mowilem ze jest lepszy :roll: Chodzilo mi o to, ze zabic kogos obcego puchaty moze, ale kogos z forum juz nie, czy to nie dziwne? Przeciez nie pokazalby w ten sposob tego magicznego punktu, prawda?

Tytuł:
PostNapisane: 25 sty 2006, 14:13 

jeśli o chodzi o "jednostrzałowe" rozwalanie czołgu to powiem tylko to co wszyscy wiemy. Gwarantowany kill to strzał w podwozie czołgu 8) .
Znam jeszcze inne zposoby na czołg ale tymi chwalić się nie będę bo i tak sam mam z nimi problem. :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 25 sty 2006, 14:58 

ObrazekEh.. ale wy nudzicie... "wiem w które miejsce gąsinicy trzeba wetknąć ostrze noża, tak żeby pękła ona w tym miejscu. ale nie powiem gdzie to jest..."
Nie mow, nikogo to nie obchodzi. Niech wreszcie gracze zaczną odczuwać przyjemoność z zyskiwania przewagi dzieki logicznemu działaniu, dzieki zastosowaniu jakiejs taktyki, a nie z wykorzystywania błędów i niedopatrzeń twórców gry...
przez takie tematy coraz bardziej bardziej zniechęcam się do podstawki...

eh... Project Reality rox! Tam Nie ważne są takie bzdury. Wsiadam do T-90. Ładuje pocisk SABOT. Wystawiam lufę spomiędzy drzew. Jeszcze tylko przyzoomuję sobie, zeby móc wystrzelić jak abrams bedzie jeszcze daleko. I zasadzka gotowa! Nie ważne czy walnę go w podwozie, wieżyczkę, czy może w spód miski I TAK JEST JUŻ MÓJ! :twisted: 8)

Tytuł:
PostNapisane: 25 sty 2006, 15:15 

ETCS Uncle Blues napisał(a):
eh... Project Reality rox! Tam Nie ważne są takie bzdury. Wsiadam do T-90. Ładuje pocisk SABOT. Wystawiam lufę spomiędzy drzew. Jeszcze tylko przyzoomuję sobie, zeby móc wystrzelić jak abrams bedzie jeszcze daleko. I zasadzka gotowa! Nie ważne czy walnę go w podwozie, wieżyczkę, czy może w spód miski I TAK JEST JUŻ MÓJ! :twisted: 8)

ano, tam są piękne bitwy pancerne, czołgi kasują się z 500 metrów - a najbardziej mi się podoba, że heli nie ma życia z czołgami :) niech tylko zejdzie trochę niżej, niech na chwilę leci prosto - jeden HEAT z pół klika i dziękujemy :)

szkoda tylko że te mapki pancerne wskakują dopiero w nocy, jak na serwie jest więcej niż 16 osób

Tytuł:
PostNapisane: 25 sty 2006, 15:56 

matek12 napisał(a):
Ja wcale nie mowilem ze jest lepszy :roll: Chodzilo mi o to, ze zabic kogos obcego puchaty moze, ale kogos z forum juz nie, czy to nie dziwne? Przeciez nie pokazalby w ten sposob tego magicznego punktu, prawda?

On sie na tym napracowal zeby to znalesc wiec watpie zeby ci dal szukaj az znajdziesz :P

Tytuł:
PostNapisane: 25 sty 2006, 16:00 

@ uncle
1) nie ktorzy lubia realia a inni grywalnosc.
2) nie mowie gdzie trafic ze wzgledu na to co napisales zeby oddczuli radosc jak znajda, zeby zmusic do myslenia :)

Ostatnio edytowano 25 sty 2006, 16:06 przez michał, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 25 sty 2006, 16:04 

ObrazekTo może najpierw zmuś ich do zastanowienia się czy jest jakikolwiek sens w myśleniu nad tym gdzie osobie odpowiedzialnej za hit-boxy się obsunęła ręka... :lol: 8)

Tytuł:
PostNapisane: 25 sty 2006, 16:06 

ObrazekTo może najpierw zmuś ich do zastanowienia się czy jest jakikolwiek sens w myśleniu nad tym gdzie osobie odpowiedzialnej za hit-boxy się obsunęła ręka... :lol: 8)

to nie jest blad gry

Tytuł:
PostNapisane: 25 sty 2006, 16:10 

ObrazekEh, a jaka to różnica... :lol: 8)

Tytuł:
PostNapisane: 25 sty 2006, 16:26 

ObrazekEh, a jaka to różnica... :lol: 8)

widze że jesteś takim forumowym prześmiewcą...
taka jest roznica ze tworcy gry stworzyli ten hitbox dla graczy zeby go uzywali w odpowiednich momentach i warto jest sie tym zainteresowac.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 126 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2