Teraz jest 30 lis 2024, 08:35

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 495 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 33  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 25 sty 2006, 09:48 

Z tymi kangurami to bym tak już nie przesadzał .....ja nie umiem tak grać bo byłem za leniwy żeby się nauczyć i w bezpośrednim starciu z kangurem zawsze mam wpierdziel :cry: ...wiec staram się grzać do gości na dystans jedyne rozwiązanie 8) i jakoś z tam żyje . Ale pacz już niedługo :twisted: :twisted: ....poza tym to skakanie jakoś mi psuje ogólny klimat gry, ale do momentu kiedy gra na to pozwala jest ok . Wyjdą zmiany może będzie bardziej reality przynajmniej jeżeli chodzi o infantry.

Tytuł:
PostNapisane: 25 sty 2006, 11:13 

cebulus napisał(a):
Z tymi kangurami to bym tak już nie przesadzał .....ja nie umiem tak grać bo byłem za leniwy żeby się nauczyć i w bezpośrednim starciu z kangurem zawsze mam wpierdziel :cry: ...wiec staram się grzać do gości na dystans jedyne rozwiązanie 8) i jakoś z tam żyje . Ale pacz już niedługo :twisted: :twisted: ....poza tym to skakanie jakoś mi psuje ogólny klimat gry, ale do momentu kiedy gra na to pozwala jest ok . Wyjdą zmiany może będzie bardziej reality przynajmniej jeżeli chodzi o infantry.

i to jest dobre podsumowanie co do tematu skaczacych nalesnikow.kolega nie ma szans wiec inne sposoby znalazl a inni placza.

nie dajesz sobie rady,zmien taktyke i kombinuj
albo sie tez tak naucz.gra na to pozwala a ze ty nie potrafisz to nie znaczy ze inni tez maja tak nie robic.
zreszta zacisnij zeby bo niebawem cos nowego wymysla gracze po wejscu patcha

co do glosowania to mnie tez zawiodlo wczoraj choc braklo 6 glosow z 18
za usunieciem gracza TK.trzykrotnie to zrobil i nie polecial z serwa.
jak pozniej dolaczylem sie do teamu w ktory gral to powiedzial
ze kupil sobie joya i chce to przetestowac :shock:
i to jest podejscie zdrowego gracza?jest ponad 3000 serwow a on musi na gamesNETcie joya testowac robiac TK by sie wbic do samolotu. :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 25 sty 2006, 11:15 

90s napisał(a):

i to jest dobre podsumowanie co do tematu skaczacych nalesnikow.kolega nie ma szans wiec inne sposoby znalazl a inni placza.

Taktyka taktyką ale wygląda to przekomicznie - cofamy się do czasów RtCW:ET gdzie większość czasu każdy spędza w podskokach.

Tytuł:
PostNapisane: 25 sty 2006, 13:11 

dramich_wwa napisał(a):
Nie tylko osobniki pokroju nawróconego Qbka (choć mam inne zdanie na temat nawrócenia) powodują pewne zniechęcenie - przykład klanowca - spam.draga ską inąd niezły jest ale upiera się że z noobami nie będzie latał, zabierając kogoś leci na skraj mapy co dalej oczywiste....

Nie wiem z czego wynikają takie frustracje może dzieciństwo nie takie jak być powinno (choć pewnie dalej takie osobniki są dziećmi).
Ale jednak od klanowca coby nie mówić niezłego klanu powinniśmy wymagać choćby minimalnego poziomu kultury.
Nie często gram na asterze - ale zawsze wydawało mi się że osoby tam grające są na tyle wyedukowane że chociaż potrafią zagłosować na tak w przypadkach ewidentnego psucia zabawy innym przez....
Choć z drugiej strony w każdym stadzie się znajdzie baran, tyle że u nas to mnie jakoś denerwuje, zwłaszcza jak odwala numerki polak.

ale spójrz na to z drugiej strony - dzieki temu że latał z wami na kraniec mapy ktoś odnas był wstanie wystartować wogóle :P

a co do głosowania to troszkę przeginasz... sprawę mająć pod tym względem choćby najlżejsze pretensje do osób na serverze

w przynajmniej 2 votach na które zwróciłem uwagę było około 2/3 głosów potrzebnych do kicka - a to jest naprawde sporo!
zapominasz że obecny mechanizm głosowania wymaga aby ponad połowa osób była na "tak" - a to oznacza że przeciwny team który gówno wie na temat waszej sytuacji też ma głosować ?

jedyny tekst jaki wczoraj przeciekł na kanał ogólny to było coś o "blokowaniu pojazdów" przez Draga'ę
domyslam się że na waszym team chat'cie było trochę bluzgów :twisted:

na moje lekko ponad dwieście godzin gry niewidziałem jeszcze ani jednego udanego vota przeprowadzonego przez graczy na serverze - dlatego też niezawracam nim sobie głowy - tobie też radzę tak robić, lepsze to niż jakieś dziwne pretensje względem innych graczy :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 25 sty 2006, 13:19 

Kolec napisał(a):
na moje lekko ponad dwieście godzin gry niewidziałem jeszcze ani jednego udanego vota przeprowadzonego przez graczy na serverze - dlatego też niezawracam nim sobie głowy - tobie też radzę tak robić, lepsze to niż jakieś dziwne pretensje względem innych graczy :roll:

Na Analu jest 100% skutecznosc
kto lamie zasady ten leci.

na GamesNETcie tez udalo mi sie pare razy wywalic goscia za TK

oczywiscie krzycze na ogolnym o co chodzi i to pare razy i daje glosowanie.
glosuje jedynie na TK bo reszta jest do zniesienia.w koncu wrog to wrog wszystkie chwyty dozwolone.
ze wszystkiego czego w bf nienawidze to TKGNOJE wiec duzo czasu posiwecam by wyrwac chwasta
wiekszosc sie interesuje wiec udaje sie to w 80%
najgorsze ze czensto glosowanie jest zajete bo ktos dal na gracza z ktorym sobie rady nie daje.

Tytuł:
PostNapisane: 25 sty 2006, 13:35 

Wiecie nieraz jestem zły na moją nieporadność - bo się trafia ktoś lepszy, i to jest ok zaciskam zeby i kolejny raz dostaję w dupę.

Swietna sprawa jak można się zebrać w grupkę 6-ciu osób i pogadać w ojczystym języku - i to zapewniają nasze serwery - wydaje mi się że tk specjalnego u nas raczej nie ma - to by trzeba powalczyć z takimi debilami, przeciez chodzi o wspólną zabawę.
- ok - postaram się pilnować żeby w naszej drużynie jak jest vote to było opisane dla wszystkich żeby wiedzieli dokładnie o co chodzi. może EA by zmieniła jak głosowanie we własnym teamie to połowa ale drużyny.

TK to mam nadzieję ze rozumiemy to samo - specjalne z premedytacją, bo ja np jeszcze parę dni temu miałem mx1000 i sieć wifi - chyba się zakłócały bo od czasu do czasu naciskało się LPM i jak miałem granatnik to albo w ścianę i sam siebie albo w kolegów - ładnych parę tk udało mi się załatwić (teraz mam mx518 - będzie lepiej - mam 2 dni i polecam - widać sporą poprawę w skuteczności),
bo jak np lece bombowcem i zabijam 5-ciu wrogów i jednego swojego bo akurat tam był - to nawet wyrzutów sumienia nie mam.

Aha bym zapomniał staram sie jak latam patrzyć na minimape - ale te bugi kiedy np nasza łódka podświetka się jako wróg, rrrrr

Tytuł:
PostNapisane: 25 sty 2006, 14:06 

dramich_wwa to nie o takie TK chodzi.
kazdemu sie zdarza zabic swoich.przepraszasz i grasz dalej
ja mowie o TK ktore robia ludzie gdy walcza o smiglowiec lub samolot.O
takim perfidnym strzelaniu ze snajpy w glowe jak ty wejdziesz a on nie.
pozniej sie rozbiaj lamus i znow czeka i co robic???
zabic palanta czy dac mu szanse?
dajesz szanse wbijasz sie znow Ty o znow cie w glowe
w tedy to cie krew zalewa.
i to jest u nas nagminne
dlatego daje vote.trzeba gnebic dziadostwo

Tytuł:
PostNapisane: 25 sty 2006, 14:36 
Moderator forum

90s napisał(a):

Vote który na 99% nic nie daje, chociaż inni robią na tego samego ciagle potem vote'y. Po kiego to komu skoro nie działa.
Nie róbcie takiego gówna, bo tylko dodatkowe napisy mam które mi widoczność ograniczają :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 25 sty 2006, 14:36 

Odnosnie votekickow
1. jako ze sa CALKOWICIE BEZSKUTECZNE - nie uzywam ich
2. odnosze wrazenie ze sa one takim lokalnym polskim folklorem, na wiekszosci serwerow na ktorych grywam nikt sie w to nie bawi, conajmniej od sierpnia, czyli gdy ludzie zrozumieli ze nic nie daja. moze u nas tez sie zorientuja w sierpniu-2006.
3. voteicki zeby mnie wyrzucic zawsze mi poprawiaja humor, od razu wiem ze jestem na jednym z 2 polskich sztandarowych serwerow. ostatnio mialem taka sytuacje- wszedlem na serwer, Strike at Karkand, jako MEC, zabilem 2 US przejmujacych flage... od razu votekick :) ... napisalem na ogolnym sayu cos w stylu " milo ze sie cieszycie ze wpadlem ;) " na co dostalem saya z US " ty ch... pie.... zabiles mnie jak zdobywalem flage!!! ".
home sweet home :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 25 sty 2006, 16:30 

hmmm... ja takich traumatycznych wspomnień z polskich serverów niemam :roll:
no może z wyjątkiem tych rund kiedy gamesnet niemiał jeszcze autobalansu i większość z nich odbywała się na nieszczesnym gulf of oman w squadzie 10vs20 gdzie łomot był albo w głównej bazie mecu albo na lotniskowcu usmc

swoją drogą jak ktoś TKuje dla pojazdu no to wiadomo - TeamKiller wystarczy krzyknać i odrazu każdy łapie co za jeden się trafił

a jak okreslić gostka który celowo się podkłada pod pojazd ?

ostatnio miałem taką przygodę z kolesiem "SS shoden bremse" który na karkandzie mi się notorycznie pod czołg rzucał - o tyle ciężko było wyjechać że jak mu zwiałem na wstecznym to robił suicide'a i czekał aż będę mijał któryś z dalszych spawn pointów

powinni usunąć w którymś patchu TK za potrącenie pojazdem - ta metoda i tak jest zamało skuteczna jak się celowo kogoś chce dopaść a jednocześnie stanowi kuriozalną furtkę dla trolli do przeszkadzania normalnym graczom

Tytuł:
PostNapisane: 25 sty 2006, 17:03 

Dumch napisał(a):
90s napisał(a):

Vote który na 99% nic nie daje, chociaż inni robią na tego samego ciagle potem vote'y. Po kiego to komu skoro nie działa.
Nie róbcie takiego gówna, bo tylko dodatkowe napisy mam które mi widoczność ograniczają :wink:

ale jest ta 1/10 szansy:)

macie racje w wiekszosci przypadkow Vote nie daje nic
bo po

1.nikt nie pisze o co chodzi
2.jak pisze to bzdury,lub wyzwiska
3.ci co graja nawet nie czytaja o co biega.

wine kto ponosi ze vote nieskuteczne? MY
wine ze gnojki robia TK i graja bezkarnie? MY
ze po serwie szlajaja sie bezmozgi i pomniejszaja skutecznie liczbe kuponow mordujac swoich byle sie lamic smiglowcem lub samolotem? MY

trzy razy MY i do poki nie zaczniemy dzialc wspolnie to nadal cholota bedzie psuc nam zabawe.
Wiec jak jest Vote i ktos pisze ze TK lub inny powod ktory w twoim mniemaniu zasluguje na pogarde to daj PAGE UP a nie smec ze i tak to nic nie da.

nie mozna liczyc ze admin bedzie siedzial i pilnowal jak my sie w piaskownicy bawimy,
Sami musimy pilnowac kultury i zasad na naszych serwerach

Tytuł:
PostNapisane: 25 sty 2006, 20:12 

90s napisał(a):
Dumch napisał(a):
90s napisał(a):

ale jest ta 1/10 szansy:)

nie 1/10 tylko 1/100

90s napisał(a):
macie racje w wiekszosci przypadkow Vote nie daje nic
bo po

1.nikt nie pisze o co chodzi
2.jak pisze to bzdury,lub wyzwiska
3.ci co graja nawet nie czytaja o co biega.

wine kto ponosi ze vote nieskuteczne? MY
wine ze gnojki robia TK i graja bezkarnie? MY
ze po serwie szlajaja sie bezmozgi i pomniejszaja skutecznie liczbe kuponow mordujac swoich byle sie lamic smiglowcem lub samolotem? MY

trzy razy MY i do poki nie zaczniemy dzialc wspolnie to nadal cholota bedzie psuc nam zabawe.
Wiec jak jest Vote i ktos pisze ze TK lub inny powod ktory w twoim mniemaniu zasluguje na pogarde to daj PAGE UP a nie smec ze i tak to nic nie da.

nie mozna liczyc ze admin bedzie siedzial i pilnowal jak my sie w piaskownicy bawimy,
Sami musimy pilnowac kultury i zasad na naszych serwerach

winę za to ponosi głównie kulawy system vote'owania jak zaimplementowała w grę DICE

pozatym im więcej osób na serverze tym bardziej spada statystycznie procent osób zainteresowanych takim głosowaniem
dlatego powinien być obniżony próg głosowań do 1/3 albo nawet do 1/4 dla serverów 64 slotowych

Tytuł:
PostNapisane: 25 sty 2006, 20:21 

Wczoraj też ja dałem Vote. Jakiś baran ciągle mi TK robił jakby nigdy nic od tak sobie mnie zabijał. wkurwiłem się dałem vote napisałem że koleś mnie ciągle bezczelnie TK. Nikt do jasnej cholery nie głosował może tylko z 5-8 osób :?

Tytuł:
PostNapisane: 25 sty 2006, 22:19 

tak jak pisalem - moze do sierpnia 2006 zrozumiecie ze votowanie nic nie daje? poza przeszkadzajacym spamem (bez skojarzen) na ekranie. folklor.

Tytuł:
PostNapisane: 25 sty 2006, 23:00 

Trzeba sobie przerobic plik lokalizacyjny żeby tego spamu nie wyświetlało :D

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 495 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 33  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2