Teraz jest 5 mar 2025, 06:36

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 126 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 25 sty 2006, 16:33 

ObrazekSzczerze mówiąc, wątpię... :wink: Gdyby rzeczywiście ludzie odpowiedzialni za hit-boxy tak o nas dbali to daliby hit-box na stopie, to hełm poza ładnym wyglądem na coś by się przydał... mozna by wymieniać godzinami... Przykro mi, ale to, że EA ma nas głęboko już chyba wszyscy wiedzą... :wink: Gdyby im się opłacało to by co tydzień wypuszczali nowego booster-pack'a z dziesiątkami niedoróbek... :?

Tytuł:
PostNapisane: 25 sty 2006, 20:50 

Nie no nie mogę to że hit-box istnieje wie prawie każdy lepszy czołgista, wiem znalazłem go uczciwie ale jakaś osoba wejdzie na forum i krzyczy ,,znajdź mi hit boxa czołgu bo chce wymiatać'' poszukajcie i sami znajdziecie, a tak wogóle to był kiedyś taki topic na forum gdzie omówiono go dokładnie z rysunkami więc jak ktoś jest tak bardzo zainteresowany to niech szuka :?

Tytuł:
PostNapisane: 25 sty 2006, 21:28 

tak bylo z rysunkami tylko, ze to nie dzialalo :wink: Byla teoria o luce miedzy wiezyczka a korpusem. Ale to bajka. IMO to zwykly bug tak jak blackawk wybuchajacy po strzale w kolka ;D

Tytuł:
PostNapisane: 25 sty 2006, 22:09 

Lailonn napisał(a):
tak bylo z rysunkami tylko, ze to nie dzialalo :wink: Byla teoria o luce miedzy wiezyczka a korpusem. Ale to bajka. IMO to zwykly bug tak jak blackawk wybuchajacy po strzale w kolka ;D

No wiesz moim zdaniem to włąśnie to miejsce, i obojętnie kogo nie spytam to właśnie mówią o tym spoiwie. A w tamtym topicu wiele osób właśnie mówiło że tam się szczela :)

Tytuł:
PostNapisane: 25 sty 2006, 23:07 

Roba_PL napisał(a):
matek12 napisał(a):
Ja wcale nie mowilem ze jest lepszy :roll: Chodzilo mi o to, ze zabic kogos obcego puchaty moze, ale kogos z forum juz nie, czy to nie dziwne? Przeciez nie pokazalby w ten sposob tego magicznego punktu, prawda?

On sie na tym napracowal zeby to znalesc wiec watpie zeby ci dal szukaj az znajdziesz :P

To znaczy ze jak np. zabilby mnie strzelajac w tego hitboxa, od razu zdradzilby mi ten punkt? Ja wcale nie chce miec tego hitboxa podanego na tacy, ale chcialbym zeby ktos udowodnil ze go zna, zebym wiedzial czy go szukac czy nie :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 25 sty 2006, 23:33 

To ja powiem TAK:

1. Istnieje punkt, w który czasami można trafić.. i niszczy on czołg za 1 strzałem kompletnie (czołg nawet sie nie pali). OK.. strzelamy między wieżyczke i korpus.. i tyle.

2. I co z tego mają gracze? Nic. Ponieważ:
a) W czasie bitwy żadko dochodzi do walki "w kontakcie".. tak aby celować w to połączenie.
b) Nawet trafienie tam.. wymaga szczęścia, iż trafimy w ten pixel.. szkoda zachodu żeby tam wycelować.. lepiej skupić się nad dobrym ustawieniu sprzętu.

3. Co mają z tego "Mastahy"? To.. iż mogą powiedzieć iż znają hitboxa. Tak czy siak.. żadnej przewagi w grze z tego nie mają.

Dla mnie to jest 1 wielki BUG gry i tyle. To nie są zbiorniki tygrysa, prawa gąsienica M10, silnik shermana, czy tył wieżyczki P4...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 126 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

Strefa czasowa: UTC + 2