Teraz jest 17 lis 2024, 11:46

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 25 sty 2006, 23:57 

Witam wszystkich, niedawno wyciągnąłem z czeluści szuflady BF 1942, i zamierzam nieco go pomęczyć. Instrukcję do gry przeczytałem, pograłem nieco w singla i ruszyłem na serwery.

Mam dwa pytania: jak skorzystać ze źródła broni? Sorry za banał ale nie doczytałem (nie znalazłem info) i nie wiem (w FAQ i wskazówkach też nie było)

Odważyłem się zagrać po sieci, trafiłem na jakiś szwedzki serwer i było super choć kosili mnie co chwila :lol: Spróbowałem na polskim i nie zagrzałem miejsca... Wolałbym jednak grać z krajanami. Zatem - czy są jakieś polskie serwery na których można pograć nie będąc koszonym z respawnu? All-Seeing Eye znajduje dwa-trzy aktywne, może znacie jakieś alternatywne?

To tyle....Kończę i lecę grać. ;)

Tytuł:
PostNapisane: 26 sty 2006, 00:54 

Skoro że jesteś z Wejherowa to Ci imo pomogę :

1. Poczytaj troche to forum ( szczególnie archiwa ) a znajdziesz wiele osdpowiedzi

2. Jak szukasz serverów to korzystaj z tego programu :

http://www.udpsoft.com/eye/doc.html

3. Jak szukasz śmierci ----- poszukaj Chucka Norrisa ;)

Tytuł:
PostNapisane: 26 sty 2006, 01:01 

Tin napisał(a):
3. Jak szukasz śmierci ----- poszukaj Chucka Norrisa ;)

powiedzial Tin po czym nikt go juz nigdy nie widzial :lol:

o co Ci chodzi ze "zrodlem broni"? amunicja? :wink: jesli tak to poprostu stajesz obok skrzynki, pojawia sie okragla ikonka pociskow po prawej stronie ekranu i ammo Ci sie samo laduje. Na polskich serverach raczej poziom nie jest bardzo wysoki :wink: a nawet jesli dla Ciebie jest lekko za trudny, to nawet lepiej - szybciej sie grac nauczysz.

do zobaczenia na.. celowniku :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 26 sty 2006, 01:29 

na Chucka uważaj ;] bo miecie ostro ;] Żródła Broni tak jak 12 mówi skrzyneczki na mapkach ;-). Cya on Battlefield :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 26 sty 2006, 11:21 

graj wieczorem wtedy na pl serwerach zbieraja sie lepsi więc bedziesz mial od kogo sie uczyc... no i wtedy trolli jak by mniej :)

Tytuł:
PostNapisane: 29 sty 2006, 23:40 

Wejście na polski serwer. Średni ping, problemy z połączeniem. Łączę się, po chwili wywaliło(/lono) mnie z serwera. Wejście drugie - dialog: qrw@ gość się łączy z serwerem i nas spowalnia - wypi...ol go, jesteś adminem czy nie?

To ciekawe, bo lagi zdarzały mi się tylko na krajowych serwerach. Na zagranicznych nie mam problemu, podobnie jak nie miałem grając w q2/q3.....

Tytuł:
PostNapisane: 29 sty 2006, 23:44 

Hmm a na jaki ty serwer wchodziłes. Jakiego masz patcha czy ty czasem nie grasz na wersji 1.0?

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2006, 00:36 

hmmm na jakim serwie to było?

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2006, 11:46 

Może miałeś poprostu problemy z łączem :?: Zakładam że masz zainstalowane patche : 1.0 ---> 1.6.19 ---> 1.61b. :?: I przypomnij sobie na jakim servie to było.

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2006, 12:14 

Moze wszedles na jakid dupny zagraniczny serv ze za ping powyzej 1000 nie dostajesz ostrzezen :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2006, 12:42 
Moderator forum

Przecież pisze, że był na Polskim serwerze :|

Ciekawe kto był tym kulturalnym doradcą i kto adminem :?: :D

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2006, 12:54 

ok to niech no kozak powie co za nicka miał na tym serwerze : czyzby Snajper? 8)

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2006, 15:26 

co do "cięć" i "rwań", niewiem czmu, ale na niekttórych serwach mam tak że gra niby płynnie działa, ale co 3,4 sekundy mam coś aka "slow montion", porpostu spowolnienie takiego i tak co 3 sekudny. Dziwne ale mam tak na niektórych serwach (ping srednio 150) no i naAutocomie, a na innych działa good...

miro

Tytuł:
PostNapisane: 5 lut 2006, 13:14 

Jaki to był serwer? Szczerze - nie pamiętam, chwilowo nie mam czasu na granie. Wybieram coś w the all-seeing eye i próbuję grać. Wtedy pokazywało mi dwa polskie serwery na których coś się działo. Z zagranicznego pamiętam ostrzeżenia, które co chwila się wyświetlały - nie wyzywać od noobów, to nie czyni cię lepszym graczem itd. Może ktoś z Was kojarzy taki serwer? Grało się całkiem płynnie i fair.

BTW - Snajper? Czy on aby nie moderuje na pewnym forum motoryzacyjnym............?

Tytuł:
PostNapisane: 5 lut 2006, 16:53 

Marb napisał(a):
Jaki to był serwer? Szczerze - nie pamiętam, chwilowo nie mam czasu na granie. Wybieram coś w the all-seeing eye i próbuję grać. Wtedy pokazywało mi dwa polskie serwery na których coś się działo. Z zagranicznego pamiętam ostrzeżenia, które co chwila się wyświetlały - nie wyzywać od noobów, to nie czyni cię lepszym graczem itd. Może ktoś z Was kojarzy taki serwer? Grało się całkiem płynnie i fair.

BTW - Snajper? Czy on aby nie moderuje na pewnym forum motoryzacyjnym............?

od czasu do czasu ktos tworzy nie dedykowany server, mozna go latwo poznac po tym ze jedna osoba na serverze ma ping 0. Podejrzewam ze na taki sie dostales, bo rzeczywiscie mogli odczuc dodatkowa osobe na serverze. Wchodz na servery ktore w nazwie maja nazwe jakiegos klanu, najlepiej wtedy kiedy wlasnie ktos z ow klanu jest na serverze, unikniesz rozczarowan :wink:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2