Teraz jest 24 lut 2025, 22:48

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 613 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 41  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26 sty 2006, 02:02 
Moderator forum

MariuszM6 napisał(a):
[RONIN] nie obrażaj sie ale zauważyłem że jestem kolejnym człowiekiem który skilla nadrabia na forum (nie trzeba było dawac swoich słabych statów po kliknięciu). Mnie już nie chce sie za bardzo statsic ale musze zdobyc tego głupiego ribbonsa ,,War collage ribbon'' Win loss 1 do 3 aż potrzeba i 50 godzin gry komendantem ahh ale mnie nie cieszy bycie komendantem już bardziej ekscytujące jest rozdawanie apteczek czy ożywienie jako medyk.

Jeśli myślisz tylko o tym, to jesteś totalnie po****** :|

Idź się leczyc...........

Tytuł:
PostNapisane: 26 sty 2006, 10:46 

Fakt.. trudno tych co staraja sie zdobyc War College Ribbon traktowac powaznie.. No ale postaw sie w jego sytuacji.. czym innym moze zablysnac? Niczym..No a jak bedzie mial WCR to juz co malo kto ma ;) Zdziwilbys sie, ale taki tok rozumowania ma wielu graczy.. Gdy przegrywaja po prostu wychodza z serwera jak nie moga zmienic druzyny.. a to ze probuja zmienic to przeciez widac :lol:

A wielu graczy co maja ta odznake ma charakterystyczny punkt w ktorym nagle nie przegrywaja wcale lub bardzo, bardzo rzadko.. zreszta zerknijcie na wykres win/loss.. (nie win/loss ratio) u MariuszM6.. zawsze mial win/loss ratio ponizej 1.. a nagle pojawil sie punkt w czasie kiedy przestal przegrywac i teraz ma 1.5.. :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 26 sty 2006, 13:19 

no bo inaczej się poprostu nieda (chyba że jest się typem co w pojedynkę zawsze przechyla szalę zwycięstwa swoim KDR 10.0)

Tytuł:
PostNapisane: 26 sty 2006, 14:18 

W sumie da sie.. Wystarczy latac J-10 i zawsze Wake Island ;) Zakladajac minimum polotu ze strony graczy ze swojego teamu ktorzy beda bronic lotniska.. nie mozna tego po prostu przegrac :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 26 sty 2006, 14:31 

Albo na małych planszach gdzie jest mało flag ;)

Tytuł:
PostNapisane: 26 sty 2006, 14:52 

Statsze ostatnio na tym serwerze pod Special Forces monżna zmieniac temy kiedy sie chce :!:
Nazwa: =SABRE=Warlord & Ghost Town
IP: 85.236.101.11
Port: 16567

Serwer 16 osobowy szkoda że o tej porze pusty :(. Same nooby tam biegają :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 26 sty 2006, 16:15 

MariuszM6 napisał(a):
Statsze ostatnio na tym serwerze pod Special Forces monżna zmieniac temy kiedy sie chce :!:
Nazwa: =SABRE=Warlord & Ghost Town
IP: 85.236.101.11
Port: 16567

Serwer 16 osobowy szkoda że o tej porze pusty :(. Same nooby tam biegają :wink:

A znasz może takie serwery tylko że pod BF2 "zwykłego" :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 26 sty 2006, 16:17 

Aj.. no tak jak mowilem.. dalem rade.. zdobylem Expert Explosives 8)
Ponad 45 killsow z C4 i tylko 13 smierci.. a i nie zanotowalem TK.. ale zranilem kilka razy.. W ogole jak w transie gralem :D Duzo zawdzieczam komendantowi bo mi nie żałował skrzynek jak prosiłem.

Obrazek

:twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 26 sty 2006, 16:41 

Mordoklej napisał(a):
Aj.. no tak jak mowilem.. dalem rade.. zdobylem Expert Explosives 8)
Ponad 45 killsow z C4 i tylko 13 smierci.. a i nie zanotowalem TK.. ale zranilem kilka razy.. W ogole jak w transie gralem :D Duzo zawdzieczam komendantowi bo mi nie żałował skrzynek jak prosiłem.

Obrazek

:twisted:

Ładnie, ładnie... Ja w prawdzie nie mam aż tak wielkich dokonań (narazie) ale wczoraj doczekałem się Knife Badge 8)

Tytuł:
PostNapisane: 26 sty 2006, 17:02 

Mordoklej jak to zrobiłeś tyle kilsów z C4 ?? I to bez teamkilów ?? Mnie z serwerów wyrzucało gdy prubowałem robic weterana w końcu zrobiłem.
Jakim sposobem to ci sie udało, jaka mapa ile osób na niej grało, jakim sposobem:?: :?:
Prubowałem w SF do quada przyczepiac C4 i na czołgi z tym ale czasu za mało miałem. (grałem na 64 os)

Tytuł:
PostNapisane: 26 sty 2006, 17:08 

Mapa na 64.. i 20 graczy.. Metoda.. lazenie od flagi do flagi.. maly tlok.. duzo czasu.. gracze srednio uzdolnieni (moze z 1 dobry.. granatnikiem polowal na mnie :lol:).. UAV regularnie wiec C4 mozna bylo szykowac z wyprzedzeniem.. a jak bez UAV to chowanie sie za rogiem.. klejenie C4 do sciany i czekanie az typ sie wychyli, klejenie C4 do czolgow i apctek w bazie w ktorej przejmowalem flage.. typowy objaw na moj widok.. rura do czolgu a ja juz z guzikiem czekalem.. albo typowe rzuty na odleglosc (co niestety patch wyeliminuje) ... Wiec lepiej sie pospieszyc z ta odznaka :?

Tytuł:
PostNapisane: 26 sty 2006, 17:49 

siejesz zbedną panikę z tym patchem utrudniającym zdobywanie odznak za c4 Mordoklej :roll:

wystarczy odrobina sprytu i dłuższa rozgrywka a bedzie

najlepsze są mapy 32-jki - dlatego żę przeważnie jest mniej zaledwie o 2 flagi w stosunku do 64-rek a jednocześnie o połowę mniej osób
IMHO 32-jka ma najgorszy stosunek gracza do powierzchni

na naszym gamesnet'cie jest dobry moment do robienia takiej odznaki jak wskakuje Kubra Dam - wtedy przeważnie na serwie zostaje koło 20 osób i rozgrywka zaczyna się dłużyć niemiłosiernie (zwłaszcza że mapa rozległa i każdy ciągle przejmuje jakąś niebronioną flagę)

janiejestem ekspertem od wykorzystania c4 jako granatu ale na servie 64 na karkandzie bez kłopotu uzyskałem 30 fragów - przy odrobinie wprawy spokojnie dałoby się i wiecej... bez rzucania

notabene jak robiłem jakiś czas temu basica na asterze na zatar wetlands metodą jeepa kamikaze to zabrakło mi dokładnie jednego fraga a miałbym odrazu i veterana (miałem dokładnie 22 a zostało jeszcze około 50 kuponów - niestety connection interrupted i wyleciałem... wnerwiony nieco :evil: )

pozatym pamiętaj że na tą odznakę składają się równierz killsy z claymorów i min AT

o ile niewidzę miejsca po którym kursowała by wystarczająca ilość pojazdów by stosować miny przeciw pojazdom to taki sprytny snajper mający gdzieś supporta pod bokiem mógłby ładnie naciąć na takim karkandzie

zresztą.... o to przecież chodzi nie ? żeby było trudno, żeby było wyzwanie - z łatwych rzeczy niema satysfakcji :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2006, 02:49 

Kolec napisał(a):
siejesz zbedną panikę z tym patchem utrudniającym zdobywanie odznak za c4 Mordoklej :roll:

Nie twierdzę, że po patchu będzie niemożliwe zdobycie odznaki.. ale może być nieco trudniej.. Nie można będzie np. przerzucic C4 przez plot na czołg po drugiej stronie itd. Zmniejsza sie mozliwosci uzycia C4.

Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2006, 07:39 

Mordoklej napisał(a):
Kolec napisał(a):

Nie twierdzę, że po patchu będzie niemożliwe zdobycie odznaki.. ale może być nieco trudniej.. Nie można będzie np. przerzucic C4 przez plot na czołg po drugiej stronie itd. Zmniejsza sie mozliwosci uzycia C4.

no bez przesady,mysle ze co do C4 to sie nic nie zmieni
a moze nawet poprawia tego buga z przelanczaniem,bo to irytujace
jak chcesz juz detonowac a tu nadal rozdajesz paczki.

noze,C4,pistolety powinny miec mozliwosc walki nimi ze skokiem

Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2006, 09:06 
Moderator forum

90s napisał(a):
moze nawet poprawia tego buga z przelanczaniem,bo to irytujace
jak chcesz juz detonowac a tu nadal rozdajesz paczki.

To nie bug, tylko lag :) W 42 też to było często. Ty widziałeś że zmieniło ci się na detonatora u serwa jeszcze miałeś expacki :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 613 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 41  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2