Teraz jest 30 lis 2024, 08:53

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 495 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 33  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26 sty 2006, 01:20 

albz74 napisał(a):
90s napisał(a):

i to jest dobre podsumowanie co do tematu skaczacych nalesnikow.kolega nie ma szans wiec inne sposoby znalazl a inni placza.

Taktyka taktyką ale wygląda to przekomicznie - cofamy się do czasów RtCW:ET gdzie większość czasu każdy spędza w podskokach.

Wiesz przynajmniej w ET voty się udawały (zwłaszcza te dotyczące team killerów)...tak przynajmniej było na serwach na których ja grałem .

Tytuł:
PostNapisane: 26 sty 2006, 14:05 

Kolec napisał(a):
swoją drogą jak ktoś TKuje dla pojazdu no to wiadomo - TeamKiller wystarczy krzyknać i odrazu każdy łapie co za jeden się trafił

a jak okreslić gostka który celowo się podkłada pod pojazd ?

vehicle whore :)

Tytuł:
PostNapisane: 26 sty 2006, 17:37 

I tak nic nie przebije Komendanta na Karkand co siedzi w Apc na Stacji i sobie siedzi i ma wszystkich w dupie nie odda sprzetu :?

Tytuł:
PostNapisane: 26 sty 2006, 19:07 

ale to nie jest topic o tym jak czasem ludzie uprzykrzaja gre tylko o konkretnie polskich serwerach. A jako, ze gram na nich duzo moge smialo stwierdzic, ze poziom jest dobry. Nie gra tam sama elita wiec nowi maja szanse z drugiej strony dobrzy gracze tez sa i mozna szkolic swojego skilla. No i pogadac po polsku mozna.

Ci, ktorzy psiocza na polskie servery zaslaniaaj sie tekstami typu
"z innej gry mam uprzedzenie" - who cares?
"bo kiedys polak mi cos zrobil to serwery polskie sa fe" - graj klanowo

Jedyne do czego mozna sie przyczepic to do kultury. Ta jednak predzej czy pozniej zostanie wyegzekwowana i ludzie beda grali z usmiechem na twarzy :P

Tytuł:
PostNapisane: 26 sty 2006, 20:43 

kultura już jest egzekwowana
jak ktoś stwarza problemy i się rzuca to jest wyciągany na forum i robi się z nim porzadek (patrz qbek)

a to że ktoś kilka razy powie "dupa" chyba nierobi na nikim wrażenia ? ;)

Ps. wlazłem dzisiaj na nowy zachodni server i pisząc coś tam na ogólnym kanale przypadkowo zamiast "shoot" wyszło mi "shit" a tu odrazu się jakieś "warning'i" w konsoli pojawiają że mam się uspokoić i że wogóle zaraz mnie prewencyjnie spałują :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 26 sty 2006, 20:58 

tak czy siak admini, o ile istnieja to maja w d... to co sie dzieje na tych serwerach-chodzi mi glownie o kulture. mam porownanie do wyszydzanego przez swiatek bf serwerow cs (np cspl1). tam jest krotka pilka. bluzg-ban. chamstwo-ban. glupota-ban.
niestety gdyby na sztandarowych pl serwerach banowac za glupote, nie uzbieraloby sie zalogi do hmmv.
oczywiscie zartowalem.
:twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 26 sty 2006, 21:08 

przsoi napisał(a):
niestety gdyby na sztandarowych pl serwerach banowac za glupote, nie uzbieraloby sie zalogi do hmmv.
oczywiscie zartowalem.
:twisted:

oczywiscie :wink: bo przeciez na mapach 64 jest szansa na HMMV i Vodnika :wink: choc moze z Vodnikiem przesadzilem :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 26 sty 2006, 21:43 

Kulture ja egzekfuje. Wczoraj wlazł mi do Teamu menel który za przecinki i kropki używał słów na K, H, P itd. Wkurwiłem się jako że mi się to nie podobało więc jako ze miałem Squad Leadera powiedziałem żeby sie uspokoił albo wyszedł z teamu. Wtedy poszły H** Ci W D***, Pier*** Sie itd. Wywaliłem go ze składu. Potem dałem Vote napisałem argumęt: Wywalcie tego bluzgającego menela, i byłem miło zaskoczony odrazu wszyscy dali głos na tak czyli jednak kultura na polskich serverach nie jest aż tak nisko.

Tytuł:
PostNapisane: 26 sty 2006, 22:50 

Na polskich serverach nie jest az tak zle :) Jedyne do czego mozna sie przyczepic to wlasnie kultura.... "co piaty polak jako przecinek uzywa slowa na K" :))

Tytuł:
PostNapisane: 26 sty 2006, 22:55 

Ziemniaczek napisał(a):
Kulture ja egzekfuje. Wczoraj wlazł mi do Teamu menel który za przecinki i kropki używał słów na K, H, P itd. Wkurwiłem się jako że mi się to nie podobało więc jako ze miałem Squad Leadera powiedziałem żeby sie uspokoił albo wyszedł z teamu. Wtedy poszły H** Ci W D***, Pier*** Sie itd. Wywaliłem go ze składu. Potem dałem Vote napisałem argumęt: Wywalcie tego bluzgającego menela, i byłem miło zaskoczony odrazu wszyscy dali głos na tak czyli jednak kultura na polskich serverach nie jest aż tak nisko.

Scena Bf2 jest z ciebie dumna, w nagrodę dostajesz odznakę walki z menelami :D

Tytuł:
PostNapisane: 26 sty 2006, 23:11 

Ludzie teraz na Gamesnecie jest 13 WILD ktos mowil ze rekord to 5-6 tak :?: :D

Tytuł:
PostNapisane: 26 sty 2006, 23:20 

Mnie zniechecają koledzy ktorzy "lewitują" tzn: uzywaja skakania.buunny'H z kombinacja lezenia czy cuś-tak jakby mieli "rodowód" Quejowy:-(
A ostatnio zauwazylem ze lubia to robic panowie z jednego z naszych rodzimych klanow...
Malo realistycznie to wyglada,no i gosc jest nie do zabicia 8).

Wiem ze to "legalne" ale jak widze koleszke,ktory tak smiesznie skacze,
"lewituje" czy zachowuje sie podobnie to zaczynam sie smiac i trzesą mi sie rece w zwiazku z tym nie moge celowac a to obniza moja wartośc bojowa.....
Czy EA cos z tym zrobi?? Jakis patch?!

Uwazam ze wykorzystywanie takiej "broni psychologicznej" powinno
byc uznawane za Czit. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 26 sty 2006, 23:28 

Ev0 napisał(a):

EA w patchu 1.2 zablokuje możliwość strzelania w trakcie skoku, co powinno znacznie ograniczyć króliczki(skakać i tak będą ale tylko w trakcie ucieczki :wink: )

Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2006, 07:35 

Yamsza napisał(a):
Ev0 napisał(a):

EA w patchu 1.2 zablokuje możliwość strzelania w trakcie skoku, co powinno znacznie ograniczyć króliczki(skakać i tak będą ale tylko w trakcie ucieczki :wink: )

to cos innego sie wymysli.
ja chodze wkolo gracza i na to samo wychodzi
on jest slone a ja ziemia:)
efekt jeszcze lepszy niz skakanie
bo wiekszosc na skaczacego reaguje skakaniem
a taki to przynajmniej sie kladzie i daje latwo ubic

Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2006, 10:50 

Co wy chrzanicie? Gra daje możliwośc uprawiania bunnyhopingu. Czy programiści sobie to zaplanowali, czy nie, jest taka możliwość. Która mocno podnosi skuteczość gracza, I tylko lamki które nie potrafią sobie z tym poradzić płaczą. Jak nie będzie można strzelać w czasie skoku to bedę skakał i strzelał jak już opadnę na ziemię. Albo coś innego się wymyśli. I lamki dalej będą płakać.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 495 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 33  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2