Teraz jest 7 lip 2025, 10:07

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 68 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26 sty 2006, 23:09 

TANK26, chcialbym zapytac sie Ciebie, czy bylbys zainteresowany stworzeniem jakiegos teamu np."SPGP" -Samodzielny Pododdzial Grenadierow Pancernych 8) Bo tak sie sklada, ze mamy w sumie podobne nicki, a z doswiadczenia wiem, ze grajac w zespole mozna osiagac lepsze wyniki. :?: :?: :?:

Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2006, 00:07 

90s napisał(a):
AIMBOT to takie cudo ze jak grasz i widzis kolesia to tylko naciskasz fire a kolo dostaje kazda kulke w glowe.za kazdym razem i z kazdej odleglosci,
nawet nie musisz w niego celowac zawsze siada HEAD SHOT

EA powinno zablokowac mozliwosc cheatowania na serwerach rankingowych. Wkurzyc sie mozna, jak sie czyta, ze istnieje mozliwosc oszukiwania. Zapewne wiele razy tez zostalem oszukany, ile to razy nawet nie zdazylem kliknac myszka jak dostalem w leb :?

Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2006, 01:57 
Moderator forum

Arctico1 napisał(a):
90s napisał(a):
AIMBOT to takie cudo ze jak grasz i widzis kolesia to tylko naciskasz fire a kolo dostaje kazda kulke w glowe.za kazdym razem i z kazdej odleglosci,

EA powinno zablokowac mozliwosc cheatowania na serwerach rankingowych. Wkurzyc sie mozna, jak sie czyta, ze istnieje mozliwosc oszukiwania. Zapewne wiele razy tez zostalem oszukany, ile to razy nawet nie zdazylem kliknac myszka jak dostalem w leb :?

Ta ?? Raczej powinni usunąć z gry unlockowane bronie :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2006, 05:22 

Arctico1 napisał(a):
90s napisał(a):

moim zdaniem EA już zaczeło blokować aimboty chyba że nie wiesz co to za taki ciekawy program jak punkbuster... aha i Ea nie umie sie bronić samo ponieważ wiekszość wykrywalnyc hchceattów została wysłana mejlem do punkbuster'a a prywatnie robione aimbot'y nigdy nie będą wykrywalne a jak kiedyś to owy twurca zrobi se nowego...

Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2006, 11:12 

granie na kodach i bycie bogiem na servie wcale nie jest fajne , przynajmniej ja tak mysle. No chyba ze ktos ma jakies klopoty emocjonalne.............

Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2006, 12:26 

Zgadzam się z Lisek_M36, kody to gówno i nie wiem po co ktoś miałby się zniżać do takiego poziomu. Lepiej pograć dłużej, bardziej pocieszyć się grą, a nie dostac bana dożywotniego i grac tylko z botami.

Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2006, 12:39 

No cóż ja też spotkałem sie z cheatowaniem ponieważ gostek który miał Kaprala awansował na Starszego Sierżanta :| Nie mam pojęcia jak to zrobił,ale co tam odznaka jak i tak pkt. bedzie miał może 1300 i bedzie jako jeden z ostatnich :D

Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2006, 12:46 

Od tego są admini na serwerze aby trzymać porządek. Jak jest bydło na serwerze co punkty nabija albo cheatuje to rolą admina jest ich zbanować. Problem w tym że przeważnie adminów albo nie ma albo są to kompletne lamy :)

Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2006, 17:48 

Raiven2 napisał(a):
No cóż ja też spotkałem sie z cheatowaniem ponieważ gostek który miał Kaprala awansował na Starszego Sierżanta :| Nie mam pojęcia jak to zrobił,ale co tam odznaka jak i tak pkt. bedzie miał może 1300 i bedzie jako jeden z ostatnich :D

Ale na to to jest akurat odpowiedź!!! Pewnie chłopak wszedł na serwer rankingowy po dłuuugim czasie(ponieważ EA zmniejszyło wymagania co do stopni, więc wystarczyło zabić kogoś czy zebrać flagę i kilka stopni od razu wskakiwało). Ja też tak awansowałem(z sierżanta na starszego ogniowego) i wzbudziło to duże zainteresowanie innych graczy.

Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2006, 20:34 

Patryczek92 napisał(a):

moim zdaniem EA już zaczeło blokować aimboty chyba że nie wiesz co to za taki ciekawy program jak punkbuster... aha i Ea nie umie sie bronić samo ponieważ wiekszość wykrywalnyc hchceattów została wysłana mejlem do punkbuster'a a prywatnie robione aimbot'y nigdy nie będą wykrywalne a jak kiedyś to owy twurca zrobi se nowego...[/quote]

punkbuster jest jak antywirus
znajdzie tylko to co ma w bazie przed jego wypuszczeniem.
prawda,stare chety bedzie blokowal ale nowe klony ze zmienionym kluczem juz nie wykryje.
to jest jak typowy wirus,przechodza mutacje,cheterow sie nie wyzbedziesz tak samo jak piractwa.
przyklad klucz do HL2 mial byc nie do przejscia.
dwa dni sie tym chwalili od premiery.
tak samo z blokada na procku AMD jakis rosjanin ja zlamal.

Tytuł:
PostNapisane: 29 sty 2006, 11:25 

Jeśli chodzi o czity to miałem wczoraj taką sytuaję,a mianowicie wchodzę sobie na serv "wake only" a tam dwóch adminów tego otoż servka lata sobie heli.Latali sobie, latali, kampili na naszym lotnisku, że nie dało się wystartować.Aż tu pod koniec rundy zaczęło rosnąć oburzenie wśród graczy bo oto tych dwoch adminów miało zero śmierci i ponad 100 fragów na koncie(szkoda że nie zrobiłem screena) po prostu nie dali nam żyć! i w dodatku używali czity, tak , tak czity! ponieważ nie wiem jakim cudem ale jakoś gunnerowi w tym heli nigdy się nie przegrzewała lufa od tego miniguna i nigdy nie lecieli się dozbrajać.Raz jak widziałem ich przed sobą(byli obróceni tyłem do mnie więc żadnych szans na zauważenie)to żeby znowu nie zginąć schowałem się wśród kamieni i zarośli aż tu nagle patrze,a ci robią ni stąd i z owąt nawrót i od razu strzelają celnie z działka.W dodatku muszę przyznać , że ich maszyna była chyba niezniszczalna bo raz byli u mnie na czystej pozycji jakieś 20 m ode mnie, nie ruszali się , a ja wystzreliwszy mojego eryxa trafiłem prosto w nich( pojawił się taki krzyżyk na środku celowniczka) i nic się nie stało! nie mieli białego dymu! tak już zupełnie pod kniec rundy( jakieś 40-30) wzrosło olbrzymie oburzenie wśród grających po stronie CHRLD.Więc chyba panowie admini wyłączyli czit na niezniszczalność i zaraz potem mieli już biały dym, potem czarnawy aż w końcu zauważyłem ich z zupełnie czrnym dymem,ja widząc to, wsiadłem do jeepa i grzałem do nich z działka.Po chwili w lewym górnym rogu ekranu pojawiła się komenda (czy jak to tam), że ich zesrzeliłem.Wszyscy z mojego "timu" się cieszyli, pisali "GJ qbek" albo "NS qbek" . Lecz moje zadowolenie nie trwało długo, po chwili zauważyłem zacięcie w grze i wywaliło mnie z komunkatem, że zostałem wykikowany przez admina z niewiadomego podowu :( I oto cała moja historia odnośnie czitów i nieuczciwych adminów :( [/url]

Tytuł:
PostNapisane: 29 sty 2006, 19:59 

Mam prośbę czy ktoś mi wytłumaczy jak on to zrobił :roll: http://bf2s.com/player/57759341/

Tytuł:
PostNapisane: 29 sty 2006, 20:16 

Pabl napisał(a):
Mam prośbę czy ktoś mi wytłumaczy jak on to zrobił :roll: http://bf2s.com/player/57759341/

na to jest tylko jedna odpowiedź i chyba ją znasz :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 29 sty 2006, 21:15 

To da sie czitowac wymagania na odznaki :?: Nich to ktoś zgłosi do EA czy co jak mogą ingerowac w wymagania na oznaki :!: Akurat dzisiaj spotkałem takiego czita:
http://img399.imageshack.us/my.php?imag ... 1077nt.jpg
Oto nick tego komendanta:
http://img453.imageshack.us/my.php?imag ... 1098fv.jpg
czyli chyba P4F#Blaffer

Tytuł:
PostNapisane: 29 sty 2006, 21:43 

Moim zdaniem poprosił o wyczyszczenie ptk i statystyk bez czyszczenia odznaczeń i unlocków. Chyba tak można no nie?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 68 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2