DO PANOW Z WILDY

Przeginacie pod kazdym wzgledem swoim chamskim zachowaniem na serwerach publicznych.
Gracze maja dosc waszego wywyszania i chamstwa jakie coponiektorzy z was reprezentuja.
Dzis miara sie przebrala gdy swoja pelna klase pokazal wasz gracz o nicku MZS mam nadzieje ze nie przekrecilem.
Celowe TK.by mogl sobie z kolega z klanu polatac.
NA SERWACH PUBLICZNYCH KAZDY KTO SIE DOSTANIE DO SZPRZETU MA PRAWO NIM GRAC.NIE MACIE WYLACZNOSCI!!!
TO NIE WASZ SERWER BYSCIE SOBIE SAMI USTALALI ZASADY!!!
I TAKIE ZACHOWANIE NIE JEST DOPUSZCZALNE.TO NIE PIERWSZY RAZ GDY W CHAMSKI SPOSOB SIE ZACHOWUJA GRACZE Z TEGO KLANU.
Z INNYMI KLANAMI DA SIE JAKOS GRAC,POTRAFIA KULTURE ZACHOWAC ALE WY MUSICIE BYC NAJLEPSI.
BLAZNUJAC PRZY TYM JACY JESTESCIE PRO I Z "LAMKAMI NIE GRACIE"
JAK NIE GRACIE TO GRAJCIE NA WLASNYCH SERWACH,SAMI ZE SOBA.BO JAK WIDZE JAK KLANOWIEC ROBI TK I TO NIE PIERWSZY RAZ TO AZ MNIE SKRECA.
NIE WIEM KTO U WAS JEST ODPOWIEDZIALNY ZA SKLAD ALE LUDZIE MAjA WAS SERDECZNIE DOSC.
GRAJCIE SOBIE NIKT WAM NIE BRONI.ALE ROBIENIE TK,WYLATYWANIE ZA EKRAN SMIGLOWCEM BY GUNERA ZABILO.BO WY Z WILDY MUSICIE RAZEM GARAC TO PRZEGIECIE.
sorr ze krzycze ale w koncu trzeba zrobic regulamin na naszych serwach bo to nie pierwszy raz gdy cos takiego widze od strony graczy z wildy.
I dziwie sie reszcie graczy ktorzy potrafia grac i zachowac sie,ze pozwalaja by takie bobki psuly ich imie.