Teraz jest 30 lis 2024, 07:45

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 495 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 33  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2006, 08:17 

ale macie problemy, to tylko gra i to normalne, ze jedni graja chamsko, a inni nie .........

problem mielibyscie, gdyby sie wam dach na glowe zawalil :(

-----to tylko GRA -----

ps. sry dla tych , dla ktorych ta GRA to drugie zycie :(

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2006, 08:18 

Ja uwazam ze kazdy ma prawo do sprzetu.. i jak ktos argumentuje " nie umiesz latac smiglowcem to nie lataj" to jest typowym 100% burakiem i mam zero szacunku dla takich. Kazdy ma prawo sie bawic.. nie tylko ci co umieja... Najbardziej bliskie memu sercu jest " bo latac kazdy moze, troche lepiej lub troche gorzej..." :lol:

A jak ludzie z jednego klanu chca pograc w jednym zespole to tez czemu nie.. Ja nie wiem czemu tworzyc jakies sztuczne reguly.. jest gra.. sa 2 zespoly.. sa lepsi i gorsi gracze.. raz sie dostaje w tylek a raz sie wygrywa. Poki w gre nie wchodza czity to wszystko jest ok..

Ostatnio edytowano 30 sty 2006, 08:22 przez Mordoklej, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2006, 08:22 

Cały ten topic to głos rozpaczy :D. Moim zdaniem nie potrzebny. Serwer publiczny mogą grać wszyscy jak chcą, kim chcą oraz czym chcą. Cziterkom dziękujemy.

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2006, 09:29 

Arian tu nie chodzi oto, ze ktos komus zabrania. Tu chodzi o to aby grac wedlug pewnych zasad. Zabijanie dla pojazdu czy bluzganie lamie te zasady i to tyle...Mysle, ze na Asterze tez to nie jest mile widziane. Chociaz kto wie, dawno tam nie gralem.

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2006, 10:25 

Jabbah pokaz mi prosze umowe kupna helikoptera na zatarze :) bo nastepnym razem nie wysiade :P

ale jak to :(

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2006, 10:50 

no no zaczyna się , już niektórzy nie wytrzymują .. np. Ja :evil:
ObrazekObrazek
Dla mnie jest to proste, jak dostaje w plecy od kolesia który jest po tej samej stronie, to niech go dorwe w drużynie, a przy wszystkich powiem jaki on cudowny jest bo chciał sobie śmigło, a nawet moge wejść mu do team'a i powiedzieć co o tym myśle.
Ostatnio z kumplem z holandii zagraliśmy na tamtejszym serwie. Poziom nie był wysoki, ale tylko admin zobaczył sytuacje gdzie gracz zabija dla samolotu, odrazu "Permited BAN' , nawet w zasadach jak się ładuje mapa jest "Kill 4 verhicle = BAN 4 ever".

w sprawie oszustów, trafiłem ostatnio na jednego, nie na polskim serwie, wiem na czym polegają, bo sam ich ścigałem na serwerze jak grałem w ET, poinformowałem admina, ten popatrzył na to co mu powiedziałem, i dostał takiego kopa że widać było smugę na niebie :D

Takim panom/paniom mówie stanowcze NIE !
ObrazekObrazekObrazek

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2006, 10:56 

3 grosze: negatywne nastawienie do wildy wynika z ich chamskich zachowan na publikach - czemu nikt sie nie czepia enclave czy prgk? bo sa normalni. Czemu nigdy nie widzialem 10-12 graczy z innego klanu niz wilda - w jednym teamie - 'pastwiacych' sie nad przeciwnikiem - żenua.

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2006, 11:03 

Dramich ma racje.
ale jeszcze warto dodac ze juz zapomnieliscie jak qba zwyzywano za podobne akcje.a teraz usmieszki i jeszcze podzwi wzbudza taka gra u co po niektorych ktos inny co robi to samo.
W koncu musimy wziasc sie za poziom kulutry na naszych serwach.
jest info przed zaladowniem mapy i warto tam cos wpisac,procz kto jest dostawca i sponsorem.

Jak dla mnie to wszystko zniose ale TK bede gnebil bo co chamstwo.

Nie mozemy liczyc na admina ze nas bedzie pilowal przez caly czas.
Musimy poprostu usprawnic Vote bo miejsce bydla jest w zagrodzie lub na serwach z cheterami.
I tyczy sie to kazdego gracza ktory psuje innym zabawe.

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2006, 11:12 

Jeszcze tylko dodam że pracując w ten sposób na swoją markę doczekacie się sytuacje kiedy wchodzac na serwer public nagle się pojawi 3 snajperów na helipadzie tudzież lotnisku czekając aż wilda wsiądzie do heli...

Mam jednak nadzieję że wśród was są jednak ludzie na poziomie którzy będą potrafili wam wytłumaczyć co jest złego w świadomym TK, jeśli sami tego nie rozumiecie to wam mówię że jest to właśnie przejaw wyjątkowego chamstwa i braku elementarnych podstaw kultury.

Jestem pewien że to rozumiecie w większości tylko jakieś fałszywe poczucie solidarności nie pozwala tego przyznać! - od razu przypomina się solidarność lekarzy przy aferze łowców skór albo solidarność psychologów przy słowikach, i takie właśnie rośnie społeczeństwo.

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2006, 11:16 

Zadne votowanie przeciwko jednemu klanowiczowi nie przejdzie jak jest kilku jego kompanow na serwerze.. po prostu nie wystarczy glosow :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2006, 11:40 

Mnie jeszcze jedno zastanawia.dlaczego tylko nasze dwa serwy tak okupujecie?i tak z nikim nie rozmawiacie.zmykacie sklady.gracie na TS sami ze soba.
wiec co za roznica czy polski czy niemiecki
chyba ze cala europe srodkowa tak gnebicie:)

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2006, 12:20 

A ja zuważyłem ze po ostatniiej aferze na forum jak to niby willda gra na kodach czy tam na innych dopalaczach nagle juz nie zabijaja jednym strzalem w głowe czyżby sie wystraszyli? :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2006, 12:27 

albo mi sie zdaje albo ktos z wildy jest adimnem gamesnet32? bo mi sie wlasnie przypomnialo jak ostatnio jeden z graczy zirytowany przez wilde (nonstop tv na helipad) nie wytrzymal - i pojechal po kolesiu zeby dal choc wystartowac - 1min potem juz go nie bylo na serwerze.

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2006, 12:35 

phill napisał(a):
albo mi sie zdaje albo ktos z wildy jest adimnem gamesnet32? bo mi sie wlasnie przypomnialo jak ostatnio jeden z graczy zirytowany przez wilde (nonstop tv na helipad) nie wytrzymal - i pojechal po kolesiu zeby dal choc wystartowac - 1min potem juz go nie bylo na serwerze.

to mogl zrobic admin za wyzwiska.
bo kampowac u nas wolno.a raczej nie ma zakazu.i to tylko od gracza zalezy czy pozwoli wystartowac czy gnebic bedzie bez konca.

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2006, 12:38 

Panowie żeby było jasne ponieważ padają mocne słowa równiez ode mnie - odcinam się od wszelkiego rodzaju oskarżeń o używanie technik niedozwolonych czy tez nie przeszkadza mi że grają razem.

Jedynie o co mam pretensje to o to co jest najbardziej piętnowane właśnie na tym forum. O ile moge zrozumieć niweyżytego gówniarza w wieku lat 13-tu o tyle w głowie mi się nie mieści że przedstawiciel takiego klanu zachowuje się w ten sposób co więcej szczyci się tym "zginął w niewyjaśnionych okolicznościach", a z ust współklanowców słysze że nie ma w tym nic złego czyli trzeba wstąpić do klanu Wilda żeby móc bezkarnie robić TK i w dodatku to jest powód do dumy!

Powiem wprost oczekuję tutaj jasnego stanowiska przedstawiciela władz tego klanu co do zachowania niektórych "członków".

Chociażby dla tego iż przez to forum kształcą się nowi młodzi gracze.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 495 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 33  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2