Teraz jest 29 lis 2024, 14:54

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 48 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 30 sty 2006, 17:08 

Witam.

Pytanie do użytkójących podstawki BF2.
Nie czujecie się zdyskryminowani grając w podstawkę iż ludzie kożystający z SF mają dodatkowe unlocki itp. Albo dodatki ,coraz tego więcej. Mam wielką prośbę do EA żeby powiększyli podstawkę o nowe mapy sprzęt itp. Napewno nie bedą mieli z tego pieniędzy ale za to większy prestiż wśród graczy. Sam gram na 1-kach ale mimo to jestem przeciw używaniu broni z sf w w bf2. Jeszcze chciał bym powrócić do obniżenia punktów w statach Moim zdaniem to był bardzo zły ruch EA, podstawowe odznaczenia można zdobyć przy jednym posiedzeniu w grze. Bardziej podobało mi się to iż nie można było zdobyć wszytkiego w grze tylko to na co się stawiało nacisk. Sorki za błędy jestem troche zmęczony. Nurtują mnie te problemy od dłuższego czasu i pora na wasze wypowiedzi na ten temat.

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2006, 17:17 

Ogólnie się z tobą zgadzam. Jedynie ten fragment:

ARIAN napisał(a):
Mam wielką prośbę do EA żeby powiększyli podstawkę o nowe mapy sprzęt itp.

Mi się nie podoba. Wychodzi mi na to, że chcesz dostać za darmo to za co inni zaplacili od 60 do 80 zł(zależy od miejsca kupna)! Po za tym unlocki z SF nie są wcale dużo mocniejsze od unlocków z podstawki, ba nawet niektóre podstawowe unlocki są lepsze niż te z dodatku, patrz PKM i MG36(sic!). Nie wspominając o wymiatającym SVD...

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2006, 17:32 

Nie chce broni z dodatku tylko chcę rozszeżenia podstawki o żeczy których nie będzie w dodatkach. I włąsnie co do kupna dodatku "kupił, ma unlocki w dodatku ale dla czego ma unlocki w podstawce" to jest dydskrymianacja :-). Mam nadzieje ,że EA odpisze na moje pytanko

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2006, 17:34 

z tego co wiem to bez SF i tak można odblokaować bronie i grać nimi w podstawie :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2006, 17:36 

ARIAN napisał(a):
kupił, ma unlocki w dodatku ale dla czego ma unlocki w podstawce"

Ma unlocki z dodatku w podstawce, bo w dodatku są one zrobione jako podstawowa broń SAS-u(4 broni) i US Navy Seals(1 broń). Choć też się zastanawiam czemu nie pokusili by się o unlocki zupełnie inne od broni które są (dla posiadaczy SF) podstawowe :roll:

Ostatnio edytowano 30 sty 2006, 17:41 przez Yamsza, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2006, 17:37 

Cytuj:

Nie chce broni z dodatku tylko chcę rozszeżenia podstawki o żeczy których nie będzie w dodatkach. I włąsnie co do kupna dodatku "kupił, ma unlocki w dodatku ale dla czego ma unlocki w podstawce" to jest dydskrymianacja . Mam nadzieje ,że EA odpisze na moje pytanko

Nie liczył bym na to :D Faktem jest to, że nowe unlocki będą w Patchu 1.2 :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2006, 17:40 

superomegapl napisał(a):
Nie liczył bym na to Faktem jest to, że nowe unlocki będą w Patchu 1.2

Tak, ale tylko dla AT i snajpera, a jemu chodziło o rozszeżenie unlocków dla wszystkich klas

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2006, 17:46 

Yamsza napisał(a):
superomegapl napisał:
Nie liczył bym na to Faktem jest to, że nowe unlocki będą w Patchu 1.2

Tak, ale tylko dla AT i snajpera, a jemu chodziło o rozszeżenie unlocków dla wszystkich klas

Co patch to będą nowe unlocki. W kolejnym patchu zrobionym z okazji 2 booster'a mają być kolejne nowe unlocki ( podobno dla medyka i żołnieża wsparcie, ale to są tylko plotki)

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2006, 17:49 

superomegapl napisał(a):
Co patch to będą nowe unlocki. W kolejnym patchu zrobionym z okazji 2 booster'a mają być kolejne nowe unlocki ( podobno dla medyka i żołnieża wsparcie, ale to są tylko plotki)

Jeżeli plotki okaża się prawdą to szczerze się uciesze. Ale z plotkami tak bywa, że często są wyssane z palca. Czy plotki mówią cociarz jakie to będą bronie?

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2006, 17:52 

A co myslicie o zbyt biernej czyt. mało aktywnej rozbudowie podstawki ??Mam takie skryte marzenie żeby ujawniła się pewna mapa z 42. Bocage nie pamiętam jak to się pisze (bokejdz). Czasami to nawet myśle że nobla EA powinno dostać za BF2 ale czasami to chętnie zrobił bym z nimi pożądek (Chyba nie przeboleje tego zaniżenia kryterjów :-))

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2006, 17:52 

Czytałem na jakimś niszowym serwisie o BF2, pisali TYLKO o nowych unlockach i nic innego. Jak sobie przypomnę to rzuce linkiem

edit: Jakie mają być nowe bronie w Patchu 1.2?

Ostatnio edytowano 30 sty 2006, 17:57 przez superomegapl, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2006, 17:55 

Popieram, bez sens - nikt mnie przed kupnem gry nie ostrzegal ze bede musial kupic dodatek w przyszlosci aby grac na rownych szansach. Ale na szczescie wystarczy podac haslo i login komus zaufaenmu z dodatkiem i juz mozna sie nowymi rzeczami cieszyc. Pzdr.

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2006, 17:57 

Ea leci tylko na kase już chcą wydawać Delux Edition czyli BF2 + SF a wydanie booster pack'u prawdopodobnie się opóźni. :roll: Graczy ma głęboko gdzieś a na patche trzeba czekać miesiącami bo twórcy wolą wydać nowy dodatek zamiast patcha za którego nie dostaną kasy

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2006, 17:59 

Zastanawiam się kiedy trzeba będzie płacić za patche. Może SMS? Może nr. karty i PIN :)

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2006, 18:03 

popieram tak szczerze mówiąc ostatnio załatwiłem sobie modzik "Project Reality" i jest dużo lepszy (i darmowy) niż SF czy nawet sama podstawa nie trzeba się martwić granatnikami ani samolotami które bezlitośnie cię zabijają tylko dla fraga... można sobie na luźie pobiegać i pozabijać z choć troche wyższym realizmem... a tak wracając do tematu to EA w życiu swoim by na takie coś jak PR nie wpadło nie mówiąc o wykonaniu a jeżeli by wpadło to za jedyne 150zł, a tak mańjacy z uśmiechem na twarzy zrobili darmowy świetny mod :wink:

Ostatnio edytowano 30 sty 2006, 18:04 przez KFC-PL, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 48 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2