ImRo|Keyser.Soze napisał(a):
tertio - tak jak powiedział KFC - nie są potrzebne nowe mapy i inne cuda, wystarczą poprawki bugów w patchach. O resztę zadba społeczność modderska.
Że co, niepotrzebne nowe mapy i inne cuda? Społeczność modderska to zrobi ze 2-3 znaczące mody, natomiast w pozostałe nie będzie nawet szansy pograć bo albo serwów z nimi nie będzie a jeśli już to będą puściutkie. A te 2-3 mody tak będą ale za jakies pół roku. Do tego, moderzy jakby nie patrzeć nie mogą przecież zrobić nowych pojazdów, broni do podstawki a users map też pewnie niewiele na serwach - chociaż tu pewny nie jestem bo już jakiś czas nie gram w BF2. Właśnie nie gram bo po prostu znudził mi się.
Szkoda bo w przypadku BF42 i BFV było całkiem inaczej. Z każdym patchem przychodziła nowa mapa, pojazdy (i już po paru godzinach mogłeś pograć w nie na wszystkich dostępnych serwerach. Na takie patche się naprawdę czekało. Teraz naprawią trochę błędów i wygenerują też parę nowych. Oczywiście miesiąc przed wydaniem patcha zamieszczą commuity update z poprawką do wydanego już 2 miesiące wczesniej poprzedniego community update ...

że termin wydania patcha będzie jednak opóźniony. I to ma mnie nakręcić?