Teraz jest 30 lis 2024, 05:39

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 495 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 33  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2006, 23:12 

Dalej twierdze ,że ten topic to głos rozpaczy :D:D.

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2006, 23:16 

troche offtopicowo-dzisiaj byla smieszna sytuacja, gdy na pana "Sumienie polskiej sceny bf2" czyli 90s, na gamesnecie, freeplayowcy zainicjowali votekicka za ... basecamping na nieprzejmowalnej fladze us, na cleen sweepie.
zapytany za co ten vote, zaczal obracac to w 'zart' , "ze popatrz na moje statsy, ja malo tam zabilem".
nie mam pytan do pana o podwojnej moralnosci - jednej dla siebie, drugiej dla Wildy itp. 90s - nie traktuj tego jako zachety do 'dyskusji' z toba, nie mam takiego zamiaru, zaznaczylem ze to offtopic i ciekawostka. ja ci dobrze zycze, z takim biciem piany prognozuje ci kariere polityka... moze nawet w sejmie?
:lol:

Ostatnio edytowano 30 sty 2006, 23:36 przez przsoi, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2006, 23:19 
Moderator forum

Koncert życzeń :)
BTW: Pisze się lepsze i już :) Chociaż nie wiem co to jest "leprze" bo word nie zaznacza tego słowa :)

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2006, 23:37 

Powiem tak, co do TK - ciagle zaznaczacie ze robimy Team Kille czekajac po sprzet a to nie jest do konca prawda, my nie tkujemy, jak juz wystawiamy ludzi po za mape i jest : no more
Nastepnie mowicie ze Wilda taka zla, osoby z innego bardzo dobrze mi znanego klanu polskiego sprawdzali, na helipadzie (na polskim serverze) biegnac do helikopterka zrobili 6 TK, nikt im nawet slowa nie powiedzial, bo bylo ich tylko 2, a nie w ilosci wiecej, dlaczego zaden inny klan nie gra tak jak my?, bo zaden polski klan nie posiada ilosci aktywnych graczy wynoszacych 26, i co do pana 90s gratuluje twojej mentalnosci, robi to gracz Wildy - jest zle, ty to robisz jest dobrze just N/C

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2006, 23:44 

Tom@s napisał(a):
Luki, Ethan - musicie poinstruować swoich graczy, tj. Wilda Team, aby na serwerach publicznych, gdzie grają "płaczkowie" z tego forum, tj. serwery Aster & GamesNet, nie zdobywali więcej niż 20 pkt. :lol: Zrozumcie, to Oni chcą nabić punkty i to Im zabieracie te drogocenne punkciki zmniejszając im Kill/Death Ratio poprzez n-te rozwalenie gościa z rakiety TV, wisząc heli po drugiej stronie mapy i jednocześnie zabijając 10 innych graczy :lol: :lol:

ps. kto nie zajarzył tego co napisałem, jego problem :D

to jest pieprzenie kotka przy pomocy młotka - bo niechodzi o żadne punkty a normalną grę dającą chociaż minimum satysfakcji
i niema co odwracać kota dupą do ściany że mają grać tylko pistoletami albo specjalnie dawać się zabić - tylko żeby się poludzku rozłożyli na oba teamy balansując je w ten sposób

a podstawą problemu są głównie pojazdy latające - głównie samoloty i słabość AA
w rozgrywce czysto naziemnej da się jeszcze pograć od biedy - wielu freeplayowców ma podobnego skilla w operowaniu pojazdami naziemnymi czy bezpośrednio w walce infantry - jednak jak uprą się na lotnictwo to już nic nieporadzisz
a robią to zakażdym razem - jak widać lamerska TKowa skaza na reputacji klanu jest łatwa do wymazania dzięki poczuciu wyższości - wkońcu gracze dzielą się na dwa rodzaje - pr0 i n00bów, a lamerskie zagrania wobec tych drugich to przecież żadna ujma na honorze

czy naprawde rozgrywka które bliżej do 90 minutowego strzelania karniaków do jednej bramki niż normalnego meczu piłki nożnej sprawa taką satysfakcję ?
ma może chodzi o to że po takiej grupowej paradzie na servie ludzie zaczynają wychodzić i serv pustoszeje - to sprawa radochę i buduje EGO ? ("patrz mamo jaki jestem mocny! wykurzyłem n00berów z servera!")

Ps. Dmuch -> polecam wikipedię -> hasło "aaronia"

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2006, 23:45 

90s a co ty wiesz o kulturze? Z tego co pamietam to wyzywałeś mnie od cyt: "******** psów" co utwierdziło mnie w tym że deadzone dobrze zrobił zabijając cie :D Proponuje żebyś w pierwszej kolejności popracował nad swoją prostotą, a następnie pouczał innych...

Jeszcze jedno, jakie TK? TeamKill'a to ty zrobiłeś zabijając mnie chwile potem z APC po czym dostałeś soczystego kick'a :D

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2006, 23:53 

MohammedZaherSzah napisał(a):
90s a co ty wiesz o kulturze? Z tego co pamietam to wyzywałeś mnie od cyt: "******** psów" co utwierdziło mnie w tym że deadzone dobrze zrobił zabijając cie :D Proponuje żebyś w pierwszej kolejności popracował nad swoją prostotą, a następnie pouczał innych...

Jeszcze jedno, jakie TK? TeamKill'a to ty zrobiłeś zabijając mnie chwile potem z APC po czym dostałeś soczystego kick'a :D

to niemozliwe?!?! miss gamesnetu teamkillerem i wulgarnym prostakiem?!?! lamiesz mi serce... jezeli 90s nie bedzie autorytetem i promykiem slonca polskiej sceny to kto nim bedzie?!?!
o my nieszczesni!

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 00:02 
Oldboy Battlefield.pl

kolec - jak chcesz satysfakcji z gry to zmień serwer i pójdź sobie na taki, gdzie Ty będziesz wymiataczem i w ogóle...

Jakbyś nie zauważył, NIE MASZ ABSOLUTNIE ŻADNEGO PRAWA NAKAZAĆ KOMUKOLWIEK GRĘ W TAKIM A NIE INNYM SYSTEMIE czy składzie :!: Kapujesz teraz :?:
Każdy będzie grał z kim chciał i jak chciał i Ty ani nikt inny tego nie zmienisz, bo po prostu nie masz na to wpływu. Jak zrozumiesz tą drobną kwestię to od razu znajdziesz trochę satysfakcji z gry.

Mi też nie podoba się jak wejdę na serwer i ginę 10 razy od tego samego gościa, który stoi na spawnie i kampi, ale tak jest i tego nie zmienisz, a Twoje żale na forum, że ktoś z Wilda czy innego klanu, który jest dobry w tym co robi, nie mają najmniejszego sensu, bo to jest odbierane jako lamerstwo z Twojej strony...

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 00:03 

sceny bf'a sceny czegoś tam wirtualnego - ludzie, przecież to tylko gra, ubawu takiego już dawno nie miałem - przecież to nie jest ważne :) a co poniektórzy to serio chyba życie poświęcają :-) tym bardziej gra dla tzw skilla, kill/death ratio - hahaha, a komu na tym zależy ;)

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 00:08 

balc3r napisał(a):
sceny bf'a sceny czegoś tam wirtualnego - ludzie, przecież to tylko gra, ubawu takiego już dawno nie miałem - przecież to nie jest ważne :) a co poniektórzy to serio chyba życie poświęcają :-) tym bardziej gra dla tzw skilla, kill/death ratio - hahaha, a komu na tym zależy ;)

zapewne panu 90s ktory postanowil ów kill/death ratio podreperowac na Clean Sweepie kampiac w nieprzejmowalnej bazie przeciwnika, pozatym caly ten topic to jeden wielki ubaw.

i odpowiem wam na kolejne nurtujace pytanie : czemu gramy na polskim serverze :

bo tylko po grze na takim serverze mozemy byc pewni ze pojawi sie kolejny topic na tym forum...

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 00:14 
Oldboy Battlefield.pl

Maniac napisał(a):

bo tylko po grze na takim serverze mozemy byc pewni ze pojawi sie kolejny topic na tym forum...

That's all folks :!:

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 00:20 

Witam ponownie, więc zacznę od przeprosin ponieważ nazwałem was wszystkich delikatnie rzecz ujmując nienormalnymi jednak z wypowiedzi niektórych wynika że są wśród was normalni (czyżby czarne owce), niełatwo mnie z racji wieku wyprowadzić z równowagi, a jednak jednemu z was się udało do tego stopnia że go specjalnie 2 razy zestrzeliłem oraz użyłlem staropolskiej partykuły wzmacniającej w kontekście całego waszego teamu - zresztą niepotrzebnie ponieważ w ten sposób się zniżyłem do poziomu owego gracza - z głupim się nie dyskutuje.

mam mieszane odczucia czy lepiej odpuścić w takim przypadku czy brnąć dalej ale jak odpuszczę to głupota wygra.

A swoją drogą wystarczyło napisać " stary chciałbym dzisiaj sam polatać.." gwarantuję że bym nie wlazł zresztą pewnie nie tylko ja.

Jeszcze parę dni temu traktowałem was jako niedościgłu wzór, wiem że nigdy nie będę tak dobrze grał bo poprostu niektórzy mają to w genach, ale nie ma świętości okazuje sie że niektórzy z was to buraki i słoma wystaje tak że można siennik zrobić, a inni nie widza w tym nic złego co czyni was współwinnymi.
Najpierw np osobnik typu Qbek jest besztany za podobne zachowania do bólu potem się okazuje że jak wy występujecie w roli głównie to w zasadzie nie ma o czym gadać.

W zasadzie to mi smutno bo wcześniej myślałem że odezwie się ktoś od was starszy i przeprosi za wasze zachowanie oraz obieca nierobienie tego bez uzasadnionej przyczyny (bo różne sytuacje mogą się zdażyć).A lbo chociaż się odetnie od tego stwierdzeniem że nie chcecie ingerować w to co robią wasi członkowie w wolnym czasie i prosicie o indywidualne traktowanie zachowań każdego.

I jeszcze to straszenie banem - śmieszne nawet gdybyście mogli zbanowac cd-key w ea to i tak nie stanowi to dla mnie problemu.

Ale zdażyło się jeszcze dzisiaj coś pozytywnego na polskim serwerze zostałem nazwany cziterem w samolocie, nawet nie wiecie jak mi to poprawiło humor, od różnych mnie wyzywali łącznie z przyrodzeniem ale cziterem jeszcze nie byłem.

Jeszcze dodam iż z wildami byłem w zespole żeby nie było że mnie gnębili.
owszem na końcu jabbah był w przeciwnej drużynie i rzeczywiście dobry jest skąd wiedział że tam stoję - ja go prawie nie widziałem.

Na koniec przepraszam tych z was którzy na to zasługują a resztę mam gdzieś.

Jeszcze coś mi wpadło nam nie chodzi o to żebyście nie grali na serwerze, nie ma nic lepszego jak móc sie porównać z lepszymi pokazać sobie ile jeszcze przedemną. stad np mecz z kalnami. i żeczywiście zachowania niektórych z was wskazują iż potencjał do tego aby się z wami świetnie bawić jest.
Poprostu buraczane zachowanie bardziej razi jak jest udziałem ogólnie szanowanych grup osób. a miałem już nie wtrącać

Ostatnio edytowano 31 sty 2006, 00:34 przez dramich_wwa, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 00:31 

Tom@s
ale mam prawo krytykować

jak się nazywa osoba która czerpie radość z psucia zabawy innym ?
co się dzieje gdy na serverze masa wildy przekracza stan krytyczny ?

wydaje mi się że odpowiedzi na oba te pytania nie są trudne do odgadnięcia
ale oczywiście można dalej obracać wszystko w szyderczy żart i rżnąć głupa

większośc osób słyszac tekst "chłopaki weźcie zbalansujcie druzyny i dajcie pograć normalnie" odebrała by to jako komplement skilla i jednocześnie propozycję która usatysfakcjonuje obie strony
więc czemu nie ?

a tu ? pokazują nam "faka" i szydzą że niby płaczki jesteśmy i niemożemy sobie poradzić ?

czy gdybym wyszedł na ulicę i zaczął tłuc 5 letnie dziecko to na postronne glosy że to "nie fair - znajdz sobie kogoś włąsnego rozmiaru i wieku" też mógłbym odpowiedzieć "life is brutal, dzieciak powinien był ćwiczyć karatę" i czuć się usprawiedliwiony ?

skoro na publicznych serverach grają takie straszne n00by to czemu odstawiają takie wieloosobowe wjazdy ? czyżby "najlepszy" polski klan czuł potrzebę "sprawdzenia" się z n00berami ?

jak widzisz wątpliwości odnośnie tego co się dzieje np. na gmesnet'cie ma naprawde wiele graczy - myślisz że to przypadek ? że to taki zbiorowy płacz pokrzywdzonych co niepotrafią servera zmienić ?

i nie... niemożemy nic z tym zrobić - podobnie jak vote na Team Killera w grze też nic nieda - tylko czy to czyni osobę która wywołała tego vote'a i jej rację mniej słuszną ?

do niedawna wilda nie odstawiała takich zlotów na naszych serverach - ciekawe czemu teraz to robią ? chcą coś pokazać scenie ?
bardzo cię proszę - odpowiedz mi na to pytanie, wytłumacz jak pr0 n00bowi...

mnie taka parodia rozgrywki nie bawi - niezależnie po której stronie osaczonej bramki się znajduję - dlatego też od jakiegoś czasu wychodzę ze servera jak widze na co się zapowiada - i to samo sugeruje innymi

Ostatnio edytowano 31 sty 2006, 00:35 przez Kolec, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 00:31 

Cytuj:

Znaczy podniecaja was obelgi, wyzwiska i oskarzenia? tak nie wiele trzeba by zaspokoic wasze ego? Po kim jak po kim ale po Wildzie sie tego nie spodziewalem... :shock: A moze nie tylko Wildzie co paru graczach, co by nikogo nie krzywdzic.

ps. niewiem czemu Tom@s tak temu przyklaskujesz wszystkiemu. Zalapac sie chcesz? :}

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 00:44 

małe rozpuszczone dzieci (zwłaszcza jeżeli mają rodzeństwo) mają tendencję do zwracania na siebie uwagi rodziców (strzasznie pożadanej) wszelkimi mozliwymi metodami - jak drogą pozytywną się nieda...

niektórym to zostaje do końca życia - nieważne czemu ludzie o tobie gadają, ważne aby gadali

a wilda (a wkażdym razie część graczy tego klanu) już znalazła swoje rozwiązanie na te problemy psychiczne - wejść na publiczny server i zespołowo krzesać resujące się n00by

miałem nadzieję na coś głębszego...
ale zaskoczony niejestem :mrgreen:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 495 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 33  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2