Teraz jest 30 lis 2024, 03:40

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 495 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 12:21 

Tom@s napisał(a):
Wpierw były zakładane tematy o Qbku i o różnych n00bach jego pokroju, później przerzuciliście się na klany. Tym samym macie co chcieliście, bo jednego zjechać jest łatwo, a całego klanu już nie...

Głupota drażni w kazdej postaci co więcej od graczy ze stażem i marką można chyba wymagać większej kultury i tyle proste tylko ciężko to przełknąć jeśli chodzi o kolege z którym się dobrze znam.

W sumie czemu nie skoro prezydent może ułaskawić Sobotkę to czemu nie olać nieodpowiedniego zachowania kolegi, taki kraj. i jeszcze nie to jest najgorsze, najgorsze jest to że nie widzi w tym nic złego a mieni się logiem najlepszej polskiej drużyny.
Nie oczekuje od was czego innego niż od siebie samego po to są te 2 rodzynki gdzie można ze znajomimi pograć pobawić się poprostu po co to psuć, jaką wy będziecie mieli z tego korzyść.

Swoją drogą czasy się zmieniają ja w sesji tylko kułem a cały semestr miałem czas na inne rzeczy teraz widac jest na odwrót.

Ostatnio edytowano 31 sty 2006, 12:24 przez dramich_wwa, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 12:24 

Tom@s napisał(a):
Oj żebyś wiedział jak bardzo chcę to zrobić... :lol:
Kurde... nie no...
(spadłem z krzesła jak to przeczytałem)

Za pozno sie zorientowalem, ze Ty to nie ta osoba.. tak jakos lekka zbierznosc nickow :wink: Przepraszam

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 12:28 
Oldboy Battlefield.pl

Może popatrz na to w ten sposób...

Łatwiej jest napisać coś złego na kogoś kto gra w klanie, jest osobą "znaną" na scenie, bo każdy ją kojarzy, bo po takim czymś ciągną się takie tematy jak ten...

Jak my, klanowcy, zaczęlibyśmy pisać o tego typu wybrykach graczy bezklanowych, to połowa z was opuściłaby to forum, bo byłyby tylko tematy o tym jak to jest źle na serwerach...

yy.. sorry, zagalopowałem się... już tak jest... Jedyne co można przeczytać w BF2 ogólne to "żale"... pfff

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 12:28 
Oldboy Battlefield.pl

Mordoklej napisał(a):
Tom@s napisał(a):
Oj żebyś wiedział jak bardzo chcę to zrobić... :lol:
Kurde... nie no...
(spadłem z krzesła jak to przeczytałem)

Za pozno sie zorientowalem, ze Ty to nie ta osoba.. tak jakos lekka zbierznosc nickow :wink: Przepraszam

Przyjęte :D

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 12:29 
Moderator forum

Maniac napisał(a):
Wojtas napisał(a):
Gratuluje poczucia humoru...moze Twoje koleżanki z gimnazjum to bawi ale nie mnie...musisz bardziej sie postarac

wybacz Wojtas, zapomnialem ze ty to juz grupa emerytow i musze pisac w innej tonacji... , a co do MZS'a chce tkowac, niech tkuje - 3 punishe i poleci z serva

Nie musisz w innej tonacji, tylko jak silisz sie na humor to pisz z humorem. No ale niestety tego nie mozna sie nauczyc to trzeba miec 8)

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 12:29 

Idiotyczny poddział klanowcy i bezklanowcy.
I tu i tu znajda się lolki dziłający innym na nerwy swoim zachowaniem.

Zamknijcie wreszcie ten temat bo nie ma juz nic wspólnego z jego głównym wątkiem

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 12:35 

ObrazekKuran! Zamknijcie ten kretyński temat i bez zastanowienia zamykajcie wszystkie inne, ktore budzą jakiekolwiek watpliwosci. Jezeli ktos poczuje sie urazony zamknieciem tematu to PM do moderatora, sprawa zostanie rozpatrzona w "czasie najblizszym". A tak, to naprawde wartosciowe tematy spadaja coraz nizej, a wszystkie idiotyczne jak np. ten tematy sa wciaz na gorze.

W swietnym filmie "When trumpets fade" dwóch wojaków nazekalo, ze "gówno splywa w dół", na naszym forum mamy zupelnie odwrotna sytuacje - gowno wyplywa wciaz na wierzch... :? :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 12:40 

To może krótko i w punktach:

1) :arrow: Zachowanie niektórych graczy Wildy na forum to żenada absolutna
(patrz post MZSa o tym że "ostrzegał lamę zanim zabił").
Z drugiej strony - szacun dla Lukiego,
kultura osobista i nie mam więcej pytań

2) :arrow: Ja rozumiem że FFA jest dla wszystkich i dzieje się tam co chce,
ale kiedyś w CS klany wychowywały graczy dając przykład -
teraz tez chyba można? Jak dla mnie należałoby
"wspierać" zasady podobne do tych na zachodnich serwerach:

-graj fair
-nie obrażaj innych
-nie "zasiaduj" sprzętu, każdy chce polatać
-kolejka do helipadu jest dobrym pomysłem
-daj przynajmniej wystartować przeciwnikowi - większa chwała z wygranej
(to apropos Wildy która całą rundę wisi
śmigłowcem pod sufitem i tylko posyła "gromy z jasnego nieba"
na helipad przeciwnika)

-równoważ teamy (trochę trudne przy obecnym autobalance) -
to w CS bardzo ładnie działało - dzięki temu wszyscy na serwerze
będą mieli radochę a dla Ciebie chwała

3) :arrow: Zupełnie nie trafia do mnie tłumaczenie "wbijamy się całym klanem żeby odreagować".
To może od razu - gazrurki, bejzbole i ruszcie klanem na osiedle zakatować kogoś?

4) :arrow: Generalnie - life is brutal. Ale możemy spróbować to zmienić.
W końcu jakbym chciał obskoczyć wpiernicz to nie muszę grać,
wystarczy że pójdę w nocy do jakiejś ciemnej dzielnicy.
Gramy wszyscy żeby mieć z tego radochę.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 12:48 

GAP POPIERAM !!!

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 12:59 

Mogę zrozumieć , że przy takim skillu przyjemnie się grinduje (SW:G anyone :mrgreen: ) , ale trochę się dziwię że klanowiczom w ogóle chce się grać przeciwko noobom (choćby takim jak ja - niedzielny gracz) - za wiele się tak nie da wytrenować, jedyne co to łatwe punkty.
Za czasów BF1942 kiedy miałem trochę więcej czasu na takie rozrywki, kręciłem się w pobliżu klanowego grania, ale rozmowa z Shaggym mnie wyleczyła - 'graj kiedy tylko możesz, najlepiej codziennie po 2-3 godziny, zrobisz kilka dni przerwy i gubisz skilla'. Sorry ale mam życie i nie polega ono na warowaniu przy kompie żeby być trochę lepszym w jakiejś grze od innych.
Dlatego ludzie powinni zaakceptować to, że są gracze klanowi, którzy spędzili setki godzin w grze i są po prostu świetni, amatorzy mogą im co najwyżej do butów narobić. Nie ma co z tego powodu pisać gniewnych postów. Ale wydaje mi się, że można od takich graczy oczekiwać, że na popularnym krajowym serwerze będą świecić przykładem, a przy okazji edukować graczy. Co to za kłopot wziąć do teamu ze 2-3 żółtodziobów i trochę pokomenderować ? Jestem pewny że większość pomimo braku skilla wypełniałoby wszystkie rozkazy (oczywiście sensowne, a nie 'jump out' :lol: ) i jak trzeba, zasłaniałoby własną piersią przed kulami :) ). Ale widocznie tak nie byłoby ani trochę zabawnie, lepiej nabijać po 100 pkt/rundę 'bo mi ranking spadnie' . A żeby być w top 500 trzeba dziennie parę tys nabijać :)

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 13:09 

Napisze Ci teraz o placzu klanowca

Nie wbil sie do smigla z kolega to musi zrobic TK lub inne chamstwo bo nie potrafi sie utrzymac dluzej niz 30sek na mapie.W koncu w przeciwnej druzynie jest dwoch mistrzow swiata w pilotowaniu i gunermowaniu smiglowca i on nie bedzie ryzykowal starcia z nimi.
zawsze jak gra wilda w naszej druzynie to mysle ze zbawienie przyszlo i uwolni nas od opresji ktora stwarza przeciwnik.
oni nas uratuja!! :D
dajmy im smiglowce,samoloty a po wygranej rundzie niesmy dary dla tych wspanialych wojakow.
w koncu pokonali naszych kolegow amatorow a jakze dzielnych i upartych ze ze serwa nie wyszli w polowie starcia.

Ale zwaz tez by nigdy wildzie w droge nie stawac.acz ich orez tylko do nich nalezec winnien.
a ty zwykly gierku nigdy nie podnosc lica i nie staraj sie dosiasc ich rumaka bo kara bedzie okrutna.
Gdyby konmi walczyc mieli to ugnij kolana by sie po tobie wdrapac mogli na to szlachetne zwierze.

I pamietaj gdy krolewski orszak jedzie to badz dumny,w koncu Wilda zrobi ci ration 3:1 i dostaniesz ribbon war college

tylko siec cicho i wiersze o nich pisz,bo znow sancho panda pokonal kolejnego wiatraka.A ze przy tym zdeptal dziewki i dzieci wyjezdzajac ze swojego dziedzinca to jest cena zwycienstwa szlachetnych mezow tego
czarnego kota filemona

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 13:09 

albz74 napisał(a):
Ale wydaje mi się, że można od takich graczy oczekiwać, że na popularnym krajowym serwerze będą świecić przykładem, a przy okazji edukować graczy. Co to za kłopot wziąć do teamu ze 2-3 żółtodziobów i trochę pokomenderować ? Jestem pewny że większość pomimo braku skilla wypełniałoby wszystkie rozkazy (oczywiście sensowne, a nie 'jump out' :lol: ) i jak trzeba, zasłaniałoby własną piersią przed kulami :) ). Ale widocznie tak nie byłoby ani trochę zabawnie, lepiej nabijać po 100 pkt/rundę 'bo mi ranking spadnie' . A żeby być w top 500 trzeba dziennie parę tys nabijać :)

postepuje w ten sposob, kiedy gram sam, posiadam aktywacje glosowa na tsie, i nie chce mi sie co chwile wychodzic i zmieniac, by tylko pograc z kims, nie z klanu, jesli tylko sie pojawi ktos na tsie, przestaje automatycznie uzywac voip'a. co do edukacji jasne oczywiscie...

Co do 2 - 3h dziennie, to jest jakis stereotyp... niektorzy wogole nie potrzebuja tyle grac, innym wystarczy 20 min rozgrzewka.

Nawiazujac do innego pytania czemu wchodzimy calym klanem, nie wchodzimy na zawolanie : idziemy tam ! wbijac sie, 1 osoba wchodzi, i po koleji jakos dzieje sie tak ze sie ludzie pytaja gdzie kto gra...

Gwarantuje Ci ze na statsy (Team #1) -- [o #2 sie nie wypowiadam, bo sam nie ktorych od nich nazwalem statsiarzami!] "walimy" na nie

co do tego co nam daje granie przeciw "jak ich nzawaliscie nooba", to ze nie braki w skillu nadrabiaja iloscia, wchodzac na flage we 2 najczesciej trzeba zabic nawet do 10 osob (ktore sie spownuja), wyrabia sie umiejetnosc ograniczania amunicji na dana osobe + wiadomosci o spownach.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 13:14 

Maniac napisał(a):
postepuje w ten sposob, kiedy gram sam, posiadam aktywacje glosowa na tsie, i nie chce mi sie co chwile wychodzic i zmieniac, by tylko pograc z kims, nie z klanu, jesli tylko sie pojawi ktos na tsie, przestaje automatycznie uzywac voip'a. co do edukacji jasne oczywiscie...

Po przeczytaniu mojej wypowiedzi konczacej wypowiedz (...) wywnioskowalem ze one (...) calkowicie zmienaja sens mojej wypowiedzi :P, tak wiec sry, chodzilo o to ze :

- chetnie pomoge osoba ktore nie wiedza co i jak :wink:

pewnie teraz zadacie czemu nie wyedytowalem? :) zrobilem to dlatego ze za szybko tu sie pojawiaja nowe wypowiedzi i juz mogla zrobic sie nastepna strona ;) a otej wszyscy by zapomnieli.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 13:18 
Oldboy Battlefield.pl

Maniac napisał(a):
pewnie teraz zadacie czemu nie wyedytowalem? Smile zrobilem to dlatego ze za szybko tu sie pojawiaja nowe wypowiedzi i juz mogla zrobic sie nastepna strona Wink a otej wszyscy by zapomnieli.

Nie ładnie tak kłamać... przyznaj się!! Nie wiesz do czego służy magiczny przycisk "edit" :lol: :wink:

Może zamkniemy już ten raj dla statsiarzy, bo niektórzy to tu niedługo drugiego Pana Tadeusza napiszą :lol: nie koniecznie wierszem :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 13:21 

Maniac napisał(a):
Co do 2 - 3h dziennie, to jest jakis stereotyp... niektorzy wogole nie potrzebuja tyle grac, innym wystarczy 20 min rozgrzewka.

:) Sprawdź statsy kolegi Jabbah - mojego archrivala (czapki z głów bo gra rewelacyjnie, za mocny dla mnie :) ) - 600 h ? 700 h ? Przelicz to na liczbę dni od premiery a wyjdzie ze 2-3 h dziennie i to chyba nie licząc meczy prawda ? :wink: Chciałbym tyle czasu poświęcać na granie ale to niestety absolutnie niemożliwe :)

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 495 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2