Teraz jest 30 lis 2024, 03:35

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 495 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 29, 30, 31, 32, 33  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 13:22 
Moderator forum

Maniac napisał(a):

co do tego co nam daje granie przeciw "jak ich nzawaliscie nooba", to ze nie braki w skillu nadrabiaja iloscia, wchodzac na flage we 2 najczesciej trzeba zabic nawet do 10 osob (ktore sie spownuja), wyrabia sie umiejetnosc ograniczania amunicji na dana osobe + wiadomosci o spownach.

Jednym słowem nabijacie statsy kosztem innych i gracie jak lamki zostajac w jednym teamie razem...ja zawsze przechodze do słabszego zespołu grajac w bf 1942...co tu wiecej mowic skoro w Vietnamie tak samo graliscie to sie juz nie zmienicie...Jedynie Luki z Wildy wypowiada sie z szacunkiem dla innych graczy i ogólnie pojętą kultura osobista (reszta to dzieci i nie można od nich duzo wymagać).
zdrawim

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 13:22 

A mi się wydaje jakby właśnie zaczął przynosić efekty - z jednej strony normalni gracze for fun zadeklarowali postulaty z drugiej Wilda jakby spuszcza z tonu wręcz deklarując cheć wspołpracy.

Może jednak z tych serwerów uda się zrobic miejsce gdzie nie bedzie się dało wbic o każdej porze dnia i nocy bo poprostu będa najlepsze ... może

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 13:24 

albz74 napisał(a):
Maniac napisał(a):
Co do 2 - 3h dziennie, to jest jakis stereotyp... niektorzy wogole nie potrzebuja tyle grac, innym wystarczy 20 min rozgrzewka.

:) Sprawdź statsy kolegi Jabbah - mojego archrivala (czapki z głów bo gra rewelacyjnie, za mocny dla mnie :) ) - 600 h ? 700 h ? Przelicz to na liczbę dni od premiery a wyjdzie ze 2-3 h dziennie i to chyba nie licząc meczy prawda ? :wink: Chciałbym tyle czasu poświęcać na granie ale to niestety absolutnie niemożliwe :)

Do JabbaH'y to ja sie nie wypowiadam, bo on juz od BFV jest takim maniak'iem :lol: i napier... wyglada to lekko dziwnie, ale on poprostu chyba ma za duzo czasu :P ^^ na tych studiach ma stanowczo za latwo.

Dodatkiem powiem ze kiedys byla u nas Nea (Siostra JabbaH'y) i ona mial srednio 2x tyle :P co on tych godzin :D

btw : jabbah jest wyjatkiem popierajacym regule ;)

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 13:30 

Wyżej kłócicie się o helipady i zasady.
IMO nie ma sensu tego regulować, jako że sławetny patch to zmieni.
Po patchu będziecie mieli inne problemy.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 13:32 

Maniac napisał(a):
Do JabbaH'y to ja sie nie wypowiadam, bo on juz od BFV jest takim maniak'iem :lol: i napier... wyglada to lekko dziwnie, ale on poprostu chyba ma za duzo czasu :P ^^ na tych studiach ma stanowczo za latwo.

Dodatkiem powiem ze kiedys byla u nas Nea (Siostra JabbaH'y) i ona mial srednio 2x tyle :P co on tych godzin :D

Tak mi się zdawało że ten nick zaczął się w BF:V pojawiać :)
W BF1942 mój podziw budził kol. Bulldog z waszego klanu -nie wiem dlaczego odszedł ale pełen podziw za snajperskie umiejętności :) Czasami udawało mi się na Omaha z nim powalczyć, ale był lepszy o te 100-200 h w grze :mrgreen:

Apel do kol Jabbah i innych 'statsiarzy' - ludzie weźcie się za studia, jak za dużo czasu to zapiszcie się na drugi kierunek, bo w dorosłym życiu będziecie musieli na zasiłek czekać żeby sobie BFa 3/4/X kupić :)
A jak dobrze pójdzie, to i tak nie będziecie mieli czasu na granie, jak ja - z roboty wracam o 19.00 :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 13:36 

Prawda Luki okazal duzo zrozumiena
tak samo JabbaH staral sie wytlumaczyc sens postepowania reszty graczy ze swojego Klanu.

Ale zastanawia mnie to co napisal inny kolega z Wildy
ze trenujecie oszczendzanie amunicji i jej najlepsze wykozystanie walczac pod flagami z "noobami"

to ciekawe bo ja was tylko w samolotach widze lub smiglowach
chyba ze to sie odnosi tylko do karkanda
jesli tak to z przyjemnoscia podam wam 4 IP z serwami gdzie tylko karkand jest grany.

co do moich postow to jak normalna rozmowa nic nie wnosi to tez bede kpil.
a Mickiewicza cene.choc polwa z was nawet go nie rozumie.

zreszta proponuje zostawic post Pana Gap
oddaje cala tresc jaka chcemy przekazac.
i nikt od wac cudow nie wymaga tylko przestrzegania podstawowych zasad dobrej zabawy

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 13:38 

albz74 napisał(a):
Maniac napisał(a):

Tak mi się zdawało że ten nick zaczął się w BF:V pojawiać :)
W BF1942 mój podziw budził kol. Bulldog z waszego klanu -nie wiem dlaczego odszedł ale pełen podziw za snajperskie umiejętności :) Czasami udawało mi się na Omaha z nim powalczyć, ale był lepszy o te 100-200 h w grze :mrgreen:

Apel do kol Jabbah i innych 'statsiarzy' - ludzie weźcie się za studia, jak za dużo czasu to zapiszcie się na drugi kierunek, bo w dorosłym życiu będziecie musieli na zasiłek czekać żeby sobie BFa 3/4/X kupić :)
A jak dobrze pójdzie, to i tak nie będziecie mieli czasu na granie, jak ja - z roboty wracam o 19.00 :lol:

Bulldog, przestal grac juz w BFV z paru powodow, :) troche pogrywa(l), w BFV i BF2, w tym momecie zagrywa sie w WoW'a. a co do statsiarzy --> widzialem juz wiekszych ;)

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 13:40 

Wracajac do polsich serwerow to czy ktos je wogole adminuje ? bo czasami sa takie noobY ze szkoda gadac kampia glowne bazy , kazda sprzet itp :? A co do wildy to ja sie niewypowiem ;)

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 13:43 

90s napisał(a):
Prawda Luki okazal duzo zrozumiena
tak samo JabbaH staral sie wytlumaczyc sens postepowania reszty graczy ze swojego Klanu.

Ale zastanawia mnie to co napisal inny kolega z Wildy
ze trenujecie oszczendzanie amunicji i jej najlepsze wykozystanie walczac pod flagami z "noobami"

to ciekawe bo ja was tylko w samolotach widze lub smiglowach
chyba ze to sie odnosi tylko do karkanda
jesli tak to z przyjemnoscia podam wam 4 IP z serwami gdzie tylko karkand jest grany.

zreszta proponuje zostawic post Pana Gap
oddaje cala tresc jaka chcemy przekazac.
i nikt od wac cudow nie wymaga tylko przestrzegania podstawowych zasad dobrej zabawy

1. Takie sprawy jest duzo latwiej i szybciej zalatwic na GG/mIRC'u

2. Jesli widzisz nas tylko w samolotach/helich, to znaczy ze poprostu widzisz to od czego ginies (na mapach gdzie ten sprzet wystepuje), a osob od nas ktore zdobywaja flagi juz nie, gdyz za wszelka cene starasz sie zniszczyc lotnictwo (jesli to nie jest prawda to sry)

3. Co do karkandu, kiedys byly fajne serverki INF ONLY, na ktorych to wlasnie przesiadywalismy, jednak teraz so OFF, niestety

4. Moge was zapewnic ze w tym momecie bedzie mniej tagow "Wildy" pojawiac sie na tym samym serverze

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 13:45 
Oldboy Battlefield.pl

90s napisał(a):

Póki co jestem pełen podziwu dla wiersza o Wildzie :D

Roba_PL napisał(a):
Wracajac do polsich serwerow to czy ktos je wogole adminuje ? bo czasami sa takie noobY ze szkoda gadac kampia glowne bazy , kazda sprzet itp

Druga strona medalu... Płaczy ciąg dalszy :?:

Naprawdę nie ma sensu ciągnąć dalej tego tematu :D

Maniac napisał(a):
4. Moge was zapewnic ze w tym momecie bedzie mniej tagow "Wildy" pojawiac sie na tym samym serverze

Nieeee... I co Ja będę później czytał :?: :cry:

Ostatnio edytowano 31 sty 2006, 13:47 przez Tom@s, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 13:45 

Ale tak btw: jak juz poruszamy temat nie sprawiedliwosci na tym swiecie, chce sie was (graczy bez klanowych) zapytac, czemu gdy tylko 1 team przegrywa, przy zmianie rundy, nalogowo zmieniaja team, i przechodza do tego "wygrywajacego" ?

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 13:49 

Tom@s napisał(a):
Maniac napisał(a):

Nieeee... I co Ja będę później czytał :?: :cry:

nie martw sie Tom@s, zapewne takie topici beda sie dalej pojawiac ale nie beda one juz dotyczyc osob z Wildy, tylko osob nonamowych (nie chodzi tu w zadnym razie o klan No-Name) :) np. pan XXX zabije pana YYY biegnac na spowna heli, lub tez pan YYY odda rozjechaniem czolgiem pana XXX tylko dlatego ze ten bieg do jeepa nie ta strona drogi...

Ostatnio edytowano 31 sty 2006, 13:54 przez Maniac, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 13:54 

Maniac napisał(a):
Ale tak btw: jak juz poruszamy temat nie sprawiedliwosci na tym swiecie, chce sie was (graczy bez klanowych) zapytac, czemu gdy tylko 1 team przegrywa, przy zmianie rundy, nalogowo zmieniaja team, i przechodza do tego "wygrywajacego" ?

Niestety jest to smutna prawda

Maniac napisał(a):
zapewne takie topici beda sie dalej pojawiac ale nie beda one juz dotyczyc osob z Wildy, tylko osob nonamowych (nie chodzi tu w zadnym razie o klan No-Name)

Czyżby Wilda schodziła do podziemia??
8)

PS. prosze nie grajcie pod Fake-ami, odbierzecie mi całą radość z rywalizacji

Tytuł:

Maniac napisał(a):

Popełniasz mój błąd uogólnienie owszem na Mashutur staram się być w US - bez względu kto tam jest z wiadomej przyczyny a jak nie moge to do krowy i kamikadze jedyna racjonalna broń na BH.

Tytuł:

ojej113 napisał(a):
Maniac napisał(a):

Niestety jest to smutna prawda

Maniac napisał(a):
zapewne takie topici beda sie dalej pojawiac ale nie beda one juz dotyczyc osob z Wildy, tylko osob nonamowych (nie chodzi tu w zadnym razie o klan No-Name)

Czyżby Wilda schodziła do podziemia??
8)

PS. prosze nie grajcie pod Fake-ami, odbierzecie mi całą radość z rywalizacji

Nie - idziemy niszczyc Niemiecka scene ;) na EA DE, ale raczej JabbaH zostanie na polskich servach.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 495 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 29, 30, 31, 32, 33  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2