Teraz jest 4 mar 2025, 17:12

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2006, 11:56 

A ja traktuję miny jak C4 - podbiegam do gościa kręcącego wkoło wieżyczką, obstawiam mu z tyłu i z przodu gąsienice i jeszcze mi się nie zdarzyło żebym gościa nie utłukł. Jak podejdziesz blisko gościu nie widzi cię z czołgu czy APC. I jeszcze lepszym tematem jest rzucenie miny na pancerz - tylko drgnie, mina spada i jest bum. Nauczony doświadczeniem nie stawiam "zapobiegawczo" min. 70% trafień to zawsze swojak. Albo stawiam jak jedzie - faktycznie również dobry sposób chociażby na odstraszenie od flagi. Pozdrawiam wszystkich.

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2006, 12:22 

Wiesz minę łatwo zniszczyć więc kładzenie min pod flagami IMO nie ma sensu, no chyba że flaga jest w trawie.

Chociaż zdarzają się artyści, którzy wjeżdżają na miny które widać z 50 m :)

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2006, 13:51 

Z tego moral taki : Zeby niemiec TK graj w sapera :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2006, 14:13 

W patchu 1.2 nie bedzie sie juz dalo wysadzac min i claymore'ow A szkoda ;/

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2006, 17:27 

po**** pomysł z tym że nie można wysadzić materiałów wybuchowych.
A jak debil z drużyny drałuje(to słowo ma patent) po drabinie to co zrobisz? TK odrazu. Takie lol'e powinny być likwidowane

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2006, 21:46 

superomegapl napisał(a):
po**** pomysł z tym że nie można wysadzić materiałów wybuchowych.
A jak debil z drużyny drałuje(to słowo ma patent) po drabinie to co zrobisz? TK odrazu. Takie lol'e powinny być likwidowane

Supermegapl jesteś tak super że odpowiem na twojego posta :lol: , możliwości wysadzania materiałów wybuchowych itp. ma wiele dobrych aspektów, polepszy to zawód mechanika(ostatni prawie zamarł), a poza tym w Battelfildzie nie ma możliwości zakopywania min( jedynie rzucić w trawę i liczyć że ktoś jest daltonem :wink: ), więc mimo wszystko to cieszę się z tej zmiany

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2006, 22:09 

Anti tank z DAO-12 na bliskie odległości jest zabójczy. A do snajpowania używaj ERYX'a. Jak reszta ciulów. :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2006, 22:32 

zwykle jak zapodam coś wybuchowego to staram sie poinformowac innych graczy(oczywiście swój team :wink: )poprzez chat czy voip'a.to działa

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2006, 02:50 

Dla mnie głupotą są cheaty. Dziś pierwszy raz zobaczyłem cheatera. Koleś o ksywce (EH)leprikon666 siedział pod podłogą na pierwszej fladze MECU na Karkandzie :shock: Na screenie widać sam nick spod podłogi:

Obrazek

Leczył i zabijał wszystkich na całej powierzchni tego tarasu oraz obok. Sam zabiłem jednego typa z 5 razy pod rząd po tym jak został wskrzeszony niewidzialną ręką :shock: Po zmianie teamu sam zostałem leczony przez owego dziada parę razy a skołowany przeciwnik nie wiedział co się dzieje. Mimo usilnych komentów z mojej strony nikt się tym nie zainteresował. Koleś wyleciał dopiero pod koniec rozgrywki z dorobkiem ok 90 pkt i stosunkiem KDR 36:1 :D

Co dziwne jego konta nie ma na stronach ze statsami :?

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2006, 03:40 

Znane juz, ~exit pomaga na takie dolegliwosci. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2006, 09:22 

lkasprzak napisał(a):
Dla mnie głupotą są cheaty. Dziś pierwszy raz zobaczyłem cheatera. Koleś o ksywce (EH)leprikon666 siedział pod podłogą na pierwszej fladze MECU na Karkandzie Na screenie widać sam nick spod podłogi:

No niezly cheater ale swoja droga mnie zastanawi dlaczego tak gra, co rajcuje go ze siedzi w jednym miejscu nietykalny i kosi innych a gdzie w tym jakis dreszczyk emocji. poprostu nie rozumiem takich ludzi

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2006, 09:46 

bibol napisał(a):
lkasprzak napisał(a):
Dla mnie głupotą są cheaty. Dziś pierwszy raz zobaczyłem cheatera. Koleś o ksywce (EH)leprikon666 siedział pod podłogą na pierwszej fladze MECU na Karkandzie Na screenie widać sam nick spod podłogi:

No niezly cheater ale swoja droga mnie zastanawi dlaczego tak gra, co rajcuje go ze siedzi w jednym miejscu nietykalny i kosi innych a gdzie w tym jakis dreszczyk emocji. poprostu nie rozumiem takich ludzi

gold z tego co pamietam opisal podobna akcje i sposob w jaki sie wpada w budynki.
jest to bug nie cheat z tego co pamietam.

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2006, 12:00 
Moderator forum

W DC to było popularne :)
W 42 tak dało się zrobić, tylko trzeba było stanąć kolo domku a czolg musiał cię "wepchnąć" do niego :wink:

PostNapisane: 13 lut 2006, 10:05 

.. to czy byłoby źle , lub w jkis sposób nie pasowało jeśliby mina nie powodowałaby utraty punktów przez głupote kolegi , tak jak arty komendanta -- ewentualnie takiemu jeszcze za głupote by ujmowało punktaczy , to na drugi raz by oczy miał szeroko otwarte ... ja bym za tym był ..

można krytykować , przyzwyczaiłem sie ...

pozdrowionka , for all

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2006, 13:58 

jarrot zapominasz tylko, że wtedy umyślne TKowanie z min byłoby bez żadnych konsekwencji. Np. wsiadasz sobie do heli, a tu jakiś palant obrażony, że to Ty latasz z kolegą z klanu a nie on rzuca Ci minę na heli i BUM - wy nie żyjecie, a on sięcieszy i zabiera heli.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2