spiderko napisał(a):
Mam kłopoty ze zrozumieniem poniektórych wypowiedzi, c0lon3l masz na myśli że w wypadku próby odbicia flagi trzeba się respawnować na fladze?
Jeśli nie ma innej alternatywy (czyt. teamu do którego się włącze na czas respawnu) to odradzam się na fladze, ale wiem że jak natrafie na dobrego przeciwnika to zgine zanim wykonam dwa kroki.
Ogólnie: przeskakiwanie z drużyny do drużyny daje ogromną elastyczność, więc nie widze sensu w "karaniu" graczy chcących zwycięstwa swojej strony.
ale teraz to sory - ja nie rozumiem; nie neguje tego ze sie ktos respawnuje na innym teamie (zreszta sam caly czas tak robie , a na flagach sie respawnuje jak jakis sprzet jest potrzebny)..
Kolec, to nie zadna zawisc.. tylko "niedzielny gracz" (bez obrazy) napisal ze go wkurza ajk sie ktos na nim odradza (wiem ze to glupie, ale nie musze go negowac - zaplacil za gre, to niech mysli jak chce) i ze chcialby zwiekszyc czas respawnu ( albo dodac jakas dodatkowa opcje czasu do zmiany teamu - tak to rozumiem), to pomyslalem ze to nie musi byc wcale glupi pomysl, to wszystko
ps ja tez nigdy nie lubilem maratonow - jestem leniwy dlatego latam