Wojtas napisał(a):
Tak się składa że kazdy produkt który ma jakaś licencję i jakiś certyfikat (w tym wypadku nr seryjny) ma też inne znamiona oryginalności: i jesli chodzi o serię Battlefielda kazda plytka ma taki nr na nośniku wybity i niestety ściagając grę z netu nie sciągasz przecież swojej płyty...
Sam sobie przeczysz
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Raz piszesz że klient nie wykupuje nośnika a następnie piszesz że kupując gre kupujesz również konkretnie do niej przydzielony nośnik. To w końcu jak jest ?
Pokaż mi prosze jaka jest podstawa prawna wymuszająca na kliencie używania gry konkretnie z tym nośnikiem który kupił ? Widzisz gdzieś wzmianke o tym w licencji ? A jak używa mini-cd do dysku wirtualnego to również jest to złodziejskie przestępstwo ? Przy Twoim toku rozumowania tak
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Więc bana wszystkim co używają nielegalnie spreparowanego obrazu dysku !
Cytuj:
Możesz wystąpic do EA o wydanie duplikatu TWOJEJ płyty CD, ale bedziesz musial okazac jakis dowód zakupu.
Znam sie trochę na tym i wiem co mówie, a zaznaczyłem ze przykład jaki podałem jest wyolbrzymiony i chodziło mi o istote problemu.
zdravim
Wydaje mi się że starasz się być wedle powiedzenia "bardziej papieski od samego Papieża". Ma gościu oryginała, popsuł mu sie nic nie warty nośnik. Czy to takie straszne że ściągnie sobie gierke z netu na którą ma licencje i będzie się nią cieszył po kilku godzinach (za co słono zapłacił) czy lepiej niech chodzi po proźbie do EA które zapewne oleje go ciepłym moczem ? Ciekawe jak Ty byś się zachował w takiej sytuacji
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)