Teraz jest 22 lis 2024, 11:12

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2006, 14:45 

Owszem, gram z wyspiazami, ale nie przeszkadza mi to grac z Polakami ;]

I jak najbardziej rozumie, ze kopales dla swoich ;]

A tu mozesz mnie sprawdzic - Veres - http://tiny.pl/xh88 - Bf2 Tracker

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2006, 15:13 

ja powiem tak:
podstawke BF2 mam od dnia premiery, pograłem 8h i stwierdziłem że to nie jest to, czasami patrzylem na gre mojego brata za jego pleców i tylko utwierdzałem sie w mojej ocenie :twisted: , ostatnio przeglądając forum zauważyłem temat o PR, zainteresowało mnie to, ściągnąłem, zainstalowałem , wczoraj pierwszy raz zagrałem i... nawet mi się spodobało, nie musze tu chyba opisywać, że na początku niewiele wiedziałem z tego co sie dzieje, że większość gry patrzyłem na wszystko od dołu i sekundnik odliczał czas do mojego kolejnego odrodzenia, no i że raczej narazie należy mnie szukać na dole tabeli :oops: :lol: mimo tych "niedogodności" fajnie sie grało i mam nadzieje że w PR pogram sobie dłużej niż w podstawke 8)

PS. brawa dla mnie za pierwszy post :twisted: :twisted: :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2006, 16:42 

Dziś pierwszy raz zagrałem w PR i muszę powiedzieć, że jest zajefajny :D Ta atmosfera ciągłego skupienia, te podchody, ta wymiana ognia, krycie ogniem zaporowym z KM`ów gdy paru ludzi próbuje przejść bród :D Miodzio :D Trochę duży odrzut broni, ale idzie przywyknąć. Mam 2 pytanka:
1. Jak się robi zoom w czołgu.
2. Na cholerę USA ten helikopterek na Mashturze?? :shock: Latałem jako pasażer trochę, ale nic nie mogłem zrobić.

MOD JEST Z*******Y!!!! ŚCIĄGAĆ I GRAĆ!!! :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2006, 17:03 

Zoom w czolgu robisz na X (tak samow APC) jak masz standartowe
ustawienie... Na F zmieniasz rozne rodzaje pociskow...

A co do helikopterka - masz na mysli MH6 - Liitlebirda? :D
Jak dla mnie jest to najbardziej klimatyczna zmiana ak narazie w PR :D

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2006, 17:11 

W PR gra mi sie swietnie tylko na 3 mapach : Karkand, Mashtuur i Sharqi :D Reszta jest taka sobie, o ile nie słaba.

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2006, 17:40 

Meewosh: Nie grałeś jeszcze na custom mapkach! :twisted: Ciekawe jak spodoba ci sie szarża pancernych kawalerzystów przez gesty, ciemny las... :twisted: finalna wersja map-packa juz tuz tuz... a go wreszcie opublikują to wrzucą go też na GloryHoundz i będzie to o czym zawsze mażyłem... Bitwa pancerna na Steel Thunder w Project Reality. :!: :twisted: to bedzie to!

Finalna wersja, czyli juz mod z frakcją brytyjską, a nie mini-mod to co mamy teraz, wyjdzie pewnie juz po wyjsciu pierwszych odslon FH2. Project Reality Mod (nie mini-mod) bedzie mial wersje 1.0

EDIT2: Nie grales tez jeszcze na Soghua Meewosh! Też świetnie się gra! :P

Ostatnio edytowano 1 lut 2007, 21:35 przez Uncle Blues, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2006, 18:10 

Gralismy z Miloszem na songua i calkiem spoko sie gralo, mysle jednak, ze tylko dlatego iz byla to mapka 16 osobowa. Jak gralismy na kubra 32 to myslalem, ze sie potne...

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2006, 22:58 

Mr Groch napisał(a):
A co do helikopterka - masz na mysli MH6 - Liitlebirda? :D
Jak dla mnie jest to najbardziej klimatyczna zmiana ak narazie w PR :D

No tak klimatyczna, ale co daje te śmigło?? Tylko zwiadowczy czy ma jakąś broń??

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2006, 23:08 

transport szesciu zolnierzy, malo ? :wink: nie posiada zadnej broni.

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2006, 23:17 

Dzisiaj sprawdzaliśmy z Arianem mapki z mappacka. IMHO sa całkiem niezłe, na pewno lepsze od Kubry i Songhua :D

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2006, 00:19 

Powiem szczerze - mimo iż gra sie przyjemnie mod mnie specjalnie nie zaskoczył. Teamplay faktycznie jest lepiej zauważalny jednak jest to głównie zasługa ludzi a nie samej modyfikacji..wcale nie czuję specjalnego ciśnienia będąc pod ostrzałem bo zwykle wokół jest chmara medyków którzy mogą mnie do usranej ożywiać. Ginie sie niewiele szybciej niż w podstawce,dalej trafiają sie pawiany które skaczą wokół w bliskich starciach no i dalej mam wszystkie statsy i informacje o killach (tak,wiem w nastepnym patchu wszystko bedzie cacy). A rzeczą która dokumentnie mnie dobija to jeden jedyny serwer na którym ping koło 200 to normalka...

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2006, 03:33 

ja się za pierwszym razem o mało nie pociąłem ze zgryzoty - nie wiedziałem co i jak, więc padałem jak mucha :) potem jednak dotarło do mnie to i owo, zakochałem się w M16 i w ogóle :) ale nie bezwarunkowo bynajmniej - masa rzecz mnie denerwuje - słabsza broń MEC i Chinoli (SAW to taki nowy noobgun), rozgrywki na większości map 32 (bo 16 są wszystkie po prostu wspaniałe bez wyjątków) są kaszaste - w zasadzie tylko Karkand daje radę (i to jak), Sharqui to bitwa o pierwszą flagę a Mashtuur polega na tym kto pierwszy doleci do meczetu, zajmie dach i nie da się wygonić (co zresztą jest kapitalną zabawą gdy jest się tym broniącym squadem). Jak zaś widzę Fu She czy nawet Oman, to słabo mi się robi - mógłbym jeszcze w to grać ze squadem znajomych na TS, ale gdy wszystko jakieś takie rozrzucone, to gra nie ma sensu niestety.

Uważam zatem, że trzeba jeszcze troszeczkę poczekać, aż się nas trochę wiecej zbierze i w końcu postawić polski serwer - na Gloryhounz straszny tłok ostatnio i za duże mapki.

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2006, 12:55 

A nie lepiej napisać do admina Gloryhoundza żeby zmienił maplistę? Na pewno dużo osób sie pod tym podpisze.

Tytuł:
PostNapisane: 12 lut 2006, 02:12 

Powiem tak. Dośc długo nie byłem obecny na scenie BFa...mam duże braki, ale wszystko sie zregeneruje, bez obaw :twisted:

Co do moda, jest całkiem niezły...ale musi być zgrana ekipa bo inaczej nie ma sensu ;)

Tytuł:
PostNapisane: 1 maja 2006, 21:17 

siemka dawno niegralem w bf2 od parunastu dni zaczalem powracać ,no i przypomnialo mi sie o tym modziku,poczatki srednie,ale jak pogra sie troszke i czlowiek wejdzie na obroty to uhhhhh powiem tak,mod podoba mi sie bardziej niz podstawka BF2 :) jest boski,wszystko fajnie,klasy zolnierzy sa bardzo dobrze zrobione,suport wreszcie ma jakas moc,i na cos sie przydaje:) anty tank fajny :) wszystko super,nawet granaty dymne sie teraz pozadnie przydaja :) goraco polecam tego moda :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2