Teraz jest 4 mar 2025, 16:03

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2006, 01:00 

może mi ktoś to wyjaśnić dlaczega jak oglądam ten filmik to mam wrażenie, że oni sie nawzajem widzą :?: [ wroga i na odwrót ].
Wygląda to tak jakby wogóle tych przeszkód nie było.

P.S
dajta mi tego z F 35 20ID v me :D [ 1 on 1 ] na Galf of Oman to se nie pokozaczy tak długo po tym niebie. hie hie.

No ten strzał z czołgu przez pół mapy RULEZ. Jeste ciekaw ile trenował ? NIe daje se obciąć rąk ale nie wierze, że od tak sobie strzelił i trafił

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2006, 09:27 

60s napisał(a):
może mi ktoś to wyjaśnić dlaczega jak oglądam ten filmik to mam wrażenie, że oni sie nawzajem widzą Question [ wroga i na odwrót ].
Wygląda to tak jakby wogóle tych przeszkód nie było.

nie widzą się. tylko my widzimy wszystkich na demku. nagrania są z meczów ligowych.

60s napisał(a):
No ten strzał z czołgu przez pół mapy RULEZ. Jeste ciekaw ile trenował ? NIe daje se obciąć rąk ale nie wierze, że od tak sobie strzelił i trafił

jak się przyjrzysz to zobaczysz że tuż po eksplozji heli leci jego drugi pocisk. widział co robi

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2006, 13:29 
Moderator forum

Bardziej bym w pixele uwierzył niż w to że widział heli. Nie był w stanie zobaczyć tego heli. Nie znam tej mapki i nie wiem czy ten czolg sie tam respawnuje i mogl strzelić na pixel :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2006, 13:40 

idzie jak krew z nosa

400mb dla 20 minut :roll:
to jakiś majstersztyk kompresji video
mogli ściąć o połowę rozdzielczość...

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2006, 13:50 

Dumch napisał(a):
Bardziej bym w pixele uwierzył niż w to że widział heli. Nie był w stanie zobaczyć tego heli. Nie znam tej mapki i nie wiem czy ten czolg sie tam respawnuje i mogl strzelić na pixel Wink

heli na pewno nie widział, bo strzelał z za góry

Kolec :arrow: alternatywne linki:
http://www.fileplanet.com/160322/160000/fileinfo/Battlefield-2---20ID-Does-BF2
http://gifpaste.net/torrents/20ID_Does_BF2.wmv.torrent
http://files.guildvsguild.info/media/misc/20ID_Does_BF2.wmv
http://20id.us/

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2006, 19:55 
Moderator forum

No to pixele :) W bf42 to było takie fajne zajęcie, przez które wylatywałem z serwów i byłem wyzywany od cheaterów :) Jak reszta ludzi arty :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2006, 14:58 

no strzał na zatarze z czołgu do startującego heli robi wrażenie - ale mniej więcej domyslam się jak mozna coś takiego wyciwczyć
zastanawia mnie tylko przydatność takiego triku bo właściwie jej niewidzę

o wiele lepsze zato są dwa super odległe strzały z TOWa (ten na dalian plant gdzie czołg właśnie wyjeżdża zza budynku i dostaje w gąsienice to naprawde zakrawa na cheaterstwo)

niezłe jeszcze jest to ujęcie jak ma songhua stalemate samotnie przejmuje flagę i w killstreak'u kasuje około 10 nadciagających obrońców (to zawody ekip dwunastoosobowych, więc samotnie prawie cały wrogi team zatrzymał)

reszta już nierobi specjalnie wrażenia - ot kilka starć 1vs2/3 przeważnie z wykorzystaniem granatnika - to samo mozna zobaczyć codziennie na którymś z naszych 2 freplayowych serverów rangingowych

w końcowych ujęciach widać było że chłopaki potrafią też się sami nawzajem powybijać - najlepsza była ta artyleria którą aż 6 TK komander zaliczył :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2006, 15:19 

Kolec napisał(a):
o wiele lepsze zato są dwa super odległe strzały z TOWa (ten na dalian plant gdzie czołg właśnie wyjeżdża zza budynku i dostaje w gąsienice to naprawde zakrawa na cheaterstwo)

Qmpel mi mów że strzał był "na UAV". Ja mu wierzę

Mi się podoba pojedynek gdzie opróżniają magazynek w karabinku, następnie cały magazynek pistolecika i dopiero nóż pomógł.

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2006, 18:31 

BoB napisał(a):
Ps. ja tam sciągnąłem w 3h (łącze 22Mbit/s i specjalnych problemów niezauwazyłem)
Ps2. Wspułczucie dla posiadaczy Neo128 itp :twisted:

Współczuje Tobie.. mając łącze 22Mbit/s (co w wolnym tłumaczeniu daje około 2MB na sekunde) powinieneś ten filmik ściągnąć w 3 minuty i 20 sekund. Skoro nawet nie wiesz jakie masz łącze to mógłbyś sobie darować uszczypliwe komentarze względem innych... "kozaku z mega szybkim łączem" :P :P :P Skąd sie takie buraki biorą na tym świecie? :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2006, 19:24 

Zbawca napisał(a):
(kraxx to najlepszy czolgista w BF2)

a grales chociaz z nim kiedykolwiek? :wink:

jesli chodzi o 20id to jest to amerykanska wersja xuffixa i tyle... (nic specjalnego :lol: )
a to ze nie wygrali WT w bfv to tylko dlatego ze z paradigmem w polfinale przegrali na hue68 1 ticketem

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2006, 19:59 

wystarczy mi to ze widzialem kilkanascie demek z meczow 20ID. Kami z xuffixa tez jest extremalnie dobry ale nie ogarnia w takim stopniu wszystkiego co sie dzieje do okola jak robi to kraxx. Moze rzeczywiscie zapomnialem dopisac do tamtej wypowiedzi "moim zdaniem" :wink:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2