Teraz jest 3 gru 2024, 22:33

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 254 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2 lut 2006, 18:02 

Wcale nie jest powiedziane, że ludziom wychowanym na fpsach byłoby łatwiej. Np. dużo lepiej wiemy od przeciętnego człowieka jak łatwo jest zginąć (co prawda nie ma typowej symulacji obrażeń, ale z łatwości z jaką odnosi się rany tez sobie zdajemy sprawę) od byle czego.
Natomiast co do medialnej histerii na temat zbrodniczego wpływu gier, to sądzę, że równie dobrze można myśleć "odwrotnie". Że właśnie ci co grają, nie wychodzą na ulicę i nie mordują ludzi, bo własnie są zajęci graniem i to gra im sprawia przyjemność a nie zabijanie samo w sobie. Zresztą jestem już stary, dla zabawy grywam od wielu lat, nigdy mnie nie korciło, żeby wychodzić na ulicę i strzelać do kogokolwiek. Lata growej indoktrynacji zupełnie nie wypaczyły mi umysłu. Myślę, że nie jestem wyjątkiem :)
8)

Tytuł:
PostNapisane: 2 lut 2006, 18:17 

pasqdnick napisał(a):
I teraz czy my pokolenie wychowane na fpsach miało by takie opory? Zabić kogoś w walce? Nie mowię of course wyjś na ulicę i zaczą strzelać do ludzi ale na wojnie. Ja bym nie miał. I to że na co dzień obcujemy z "wojną" i "zabijaniem" na pewno ma na to wpływ.

Prawdopodobnie masz racje. Ale tyle się słyszy o wojnach i jej okrucieństwach, że i tak wiesz, że jak nie ty jego to on ciebie...

PS: Ja nadal miałbym opory...

Tytuł:
PostNapisane: 2 lut 2006, 18:55 

A skad ta pewnosc czy mielibyscie opory? W sytuacji zagrozenia wszystko sie moze zmienic...Ja tam wiem, ze bym nie mial no ale troche inaczej podchdoze do spraw etyki i moralnosci :P

Tytuł:
PostNapisane: 2 lut 2006, 20:52 

Nie chce mi sie przewertowywac wszystkich stron.. Napisze tylko, ze pomysł z dystrybucją podoba mi sie :D

Pytanie: Co bedzie, gdy podczas sciagania dodatku, transfer zostanie nagle przerwany?? Czy taki uzytkownik bedzie mogl sciagnac pliki jeszcze raz??

Tytuł:
PostNapisane: 2 lut 2006, 22:23 
Moderator forum

eJay napisał(a):
Nie chce mi sie przewertowywac wszystkich stron.. Napisze tylko, ze pomysł z dystrybucją podoba mi sie :D

Pytanie: Co bedzie, gdy podczas sciagania dodatku, transfer zostanie nagle przerwany?? Czy taki uzytkownik bedzie mogl sciagnac pliki jeszcze raz??

Pliki bedzie mogl sciagnac kazdy, ale zeby grac bedziesz musial miec cd-key'a :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2006, 02:26 

wykitujcie te wasze bosterpaki w kibel ....juz jednego syfa zrobiliście kolej na następne 2 ??
:!: :!: :!: :!:

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2006, 02:52 

:roll:

lolen

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2006, 12:18 

Jelcyn napisał(a):
:roll:

lolen

Ciężko nie przyznać racji że SF (czy tam polskie tłumaczenie JS) było klapą, więc twój poprzednik ma rację

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2006, 12:33 

Gusta i gusciki. To, ze tobie i poprzedniemu rozmowcy sie nie podobalo, to akurat wasze zdanie, wiec prosze , wypowidaj sie za siebie. Nawet jesli ponad polowa sceny uwaza to za klape, to nie znaczy ze wszyscy.

A tu mozesz mnie sprawdzic - Veres - http://tiny.pl/xh88 - Bf2 Tracker

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2006, 12:47 

Dowodem jest to ze polski rankingowany SF jest pusty...

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2006, 13:21 

Dokładnie,ludzie po co kupiliście tego SF leży i się kurz zbiera :x :|

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2006, 13:23 

Lailonn napisał(a):
Dowodem jest to ze polski rankingowany SF jest pusty...

nieszarżowałbym takimi niedokońca przemyslanymi "dowodami"

jest conajmniej kilka osób na tym forum uważających dodatek za lepszy od podstawki
mi się w niego wyśmienicie gra

problemem tego serwera jest to że.... ciągle stoi pusty i paradoksalnie to właśnie powoduje że stoi pusty (pokrecone - wiem :P)

gdyby chociaż istniała pewność że po wejściu na niego się zapełni...

są servery pod względem technicznym nieróżniące się od siebie a jeden stoi pusty przez większość czasu podczas gdy drugi jest oblegany
czemu ?
kwestia tego że jeden jest znany wśród szerszej rzeszy graczy (i np. mają go w favorite'ach) i nawet jak jest pusty to ludzie smiało na niego walą bo wiadomo że NAPEWNO się zapełni
typ servera na który ciężko wogóle wejść tak jest oblegany

a naszego SFa wszyscy omijają szerokim łukiem pchając się na zachodnie bo tam siedzą ludzie
czego wynikiem jest to że jak już się na nim zbierze grupa ludzi wystarczająca do rozpoczecia rozgrywki to serv się dopełni
i 90% graczy na nim to będą obcokrajowcy

w swojej recenzji dodatku Keyser.Soze zauważył jedną ciekawą rzecz - ponad połowa graczy BF2 preferuje mapy miejskie (głównie piechociarskie) z silnym wskazaniem na karkand
a SF to własnie taka paczka mapek miejskich - "karkand w pieciu smakach" :P

największym minusem dodatku jest to że trzeba wybierać pomiędzy nim a podstawką
gdyby istniały servery z łączonym zestawem map miejskich z podstawki i SF to mógłby zaistnieć silny odpływ graczy z serverów "bf2 only"

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2006, 13:38 

Zgadzam się z przedmówcą. Np Warlord jest mapą w moim przekonaniu lapszą od Kharkhada!!. Gdyby jeszcze nie te powiększone wymagania... :cry:
Ale i tak gram na Low bo lepiej wszystko widać(oprócz widoczności i Rozdziałki)to mi różnicy nie robi ale innym niestety tak.

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2006, 13:43 

Dokładnie,mapa Warlord jest świetna podobnie jak Ghost Thown może nie aż tak dobra jak Karkand ale świetna. powiedziałbym tak.
1.Karkand Warlord
2.Ghost Thown
:)

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2006, 16:10 

Co do dystrybucji :
Byłem na tyle goopi że SF kupiłem przez tego EA Downloadera:
Wiec jeżeli BP będzie rozprowadzany tak samo, a wiele na to wskazuje to po prostu zakładasz konto płacisz i po zalogowaniu możesz ściągać w przypadku SF nie było żadnego CD keya ...przynajmniej ja nie dostałem :wink: . Jezeli serwer nie widzi że masz ściągniete to pozwala ściągać jeszcze raz o.O ...ale instalacje możesz przeprowadzić tylko z katalogów tego czegoś.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 254 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2