Maniek A. napisał(a):
MohammedZaherSzah napisał(a):
Wyobraź sobie że za każdym razem kiedy krzyczałem, spawn`owac sie na mnie, najpierw wciskam TAB i patrze czy ktoś nie żyje. Zawsze przynajmniej 2 osoby nieżyły. Co do taktyk, to w tej grze liczy sie tylko pierwszy atak (2 pierwsze minuty), a potem tylko zgranie drużyny.
PS: Raz sprawdzilem kiedy sie darles, i wszyscy byli alive, i kazdy byl gdzie indziej, po twojej pro wypowiedzi, ktora musialbym bym ocenzurowac w conajmniej 40%. To byl raz, moze bylo tak jak mowisz, wiec tutaj tez nie masz w 100% racji.
hehe, to kiedy sprawdzałeś mnie w czasie meczu TP
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
To czemu nie zrobiłeś suside`a, i nie spown`owałeś się na mnie mądralo ?:D
Maniek A. napisał(a):
PS2: Jezeli uwazasz ze mix z 3 klanow zagra ze zgraniem po 2 tygodniach to widze, ze masz male pojecie o grze. Za kazdym razem wchodzisz do gotowych teamow, gdzie tylko ty musisz sie zgrac z reszta, a reszta juz sie rozumiesz, wiec moze nie wiesz jak wyglada stworzenie teamu malo zgranego i ile cierpliwosci trzeba i pracy.
Myślałem że gram w "Team Poland" zespole najlepszych graczy w polsce, którzy potrafia wszystko zrobić w każdej sytuacji, widocznie się myliłem...
Maniek A. napisał(a):
IMO ty sie nie nadajesz na TP, tylko i wylacznie przez brak pojecia jak tworzy sie team, a tym bardziej jak sie zgrywa. TP w bf42 wyszlo tak dobrze, bo czesto arcy i PRGK-42 gralo na ffa duzo i sie zgrywali i wiedzieli kto co potrafi itp. Bo byla mala scena + malo servow. Pojecie o samej grze masz o graniu, ale nic poza tym. Jestes typowym dobry graczem, ale imo w organizacje i dowodzenie sie nie nadajesz.
Ja mam brak pojęcia jak się tworzy team?
w przeciwieństwie do ciebie miałem dobrych nauczycieli arcy, enclave, pvp, k-clan, dignitas, wilda
Maniek A. napisał(a):
PS3: Pojechali nas taktyka Ruscy i zgraniem i wykorzystaniem naszych bledow, a my zesmy ich ewidentnie zlekcewazyli.
Taki pro maniek zlekceważył przeciwnika, nie mozliwe
Maniek A. napisał(a):
PS4: tyle z mojej strony End Of Story.
Z mojej strony tak samo, dzieki za wspólną gre.