Teraz jest 4 mar 2025, 17:18

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2006, 21:37 

Kazdy ma jakas taktyke i nie ma co plakac - sami jestescie newbie jak tak wyzywacie tych z granatnikami. Wkoncu jezeli was rozwalaja to cos nie tak z wami, mysle ze trzeba sie zastanowic kto tu jest lame a kto nie. Granatnik jest po to zeby go uzywac, cos jak rifle w CoD2. Roznym maszynom nic nie zrobisz nim raczej, wiec why not? W ogole czemu latacie heli i czaskacie piechote ? Wyskoczcie z heli i walczcie "na prawde". Tak samo czolgi kosza piechote, wyjdzcie z nich i walczcie... rozne rzeczy w tej grze sa po to zeby je uzywac, a placz jest nie na miejscu.

A to wszystko IMO.
:wink:

Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2006, 13:13 

Ja mam dobrą radę. Jak pilotujecie helikopter transportowy i macie kogoś z piechoty na pokładzie ,to wyskakujcie z heli jako ostatni. Pilot (powinien dostać osobny kit) to bardzo odpowiedzialne zajęcie. Jeżeli nie szanujesz osób ,które powierzają Ci swoje życie ,to zmień funkcję. :x

Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2006, 13:21 

Chyba jedyny powód nie zamknięcia tego tematu przez admina to że nie ma on w tytule "porady dla początkujących" :D
to teraz żeby pisać o tym samym to wystarczy towy tytuł wymyślić :)
Ogon napisał(a):
a czytales to: Gameplay miniFAQ

Prosze moderatora o usuniecie tego tematu.

...jestem za..
a swoją drogą ten temat jak i pare innych przeniósłbym do Gameplay miniFAQ i było by git, przy okazji dobrze by było powyrzucać z tego FAQ większość zbędnych i starych komentarzy i powstałby naprawde przydatny poradnik bo w tej chwili to jest niezły burdel.
Temat do zamknięcia.

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2006, 21:50 

Zuaw_Smierci napisał(a):
Kazdy ma jakas taktyke i nie ma co plakac - sami jestescie newbie jak tak wyzywacie tych z granatnikami. Wkoncu jezeli was rozwalaja to cos nie tak z wami, mysle ze trzeba sie zastanowic kto tu jest lame a kto nie. Granatnik jest po to zeby go uzywac, cos jak rifle w CoD2. Roznym maszynom nic nie zrobisz nim raczej, wiec why not? W ogole czemu latacie heli i czaskacie piechote ? Wyskoczcie z heli i walczcie "na prawde". Tak samo czolgi kosza piechote, wyjdzcie z nich i walczcie... rozne rzeczy w tej grze sa po to zeby je uzywac, a placz jest nie na miejscu.

A to wszystko IMO.
:wink:

He he czytając twojego posta przypomniało mi się jak ostatnio na angielskim serverze niemiłosiernie rozwalałem wszystkie czołgi i apc-tki przeciwnika i po piętnastym rozwaleniu koleś mi pisze żebym wyszedł i zmierzył się z nim po męsku :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2006, 22:28 

Mplay napisał(a):
Ja mam dobrą radę. Jak pilotujecie helikopter transportowy i macie kogoś z piechoty na pokładzie ,to wyskakujcie z heli jako ostatni. Pilot (powinien dostać osobny kit) to bardzo odpowiedzialne zajęcie. Jeżeli nie szanujesz osób ,które powierzają Ci swoje życie ,to zmień funkcję. :x

a jak ktoś niechce wyskoczyc?? :wink: prócz tego po wyskoczeniu warto troszke odleciec żeby to co do ciebie strzela zajęło się tobą,żeby twoi koledzy mogli gdzieś uciec, żeby wrak heli na nich niespadł

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2006, 19:58 

Ostatnio jak grywam, zawsze serwer dorzuca mnie do druzyny, ktora przegrywa cala bitwe. Po jednej stronie (wygrywajacej) sa sami dobrzy gracze, nie mowiac juz, ze maja wyzsze rangi "first sergeant" i wyzsze, a po tej co serwer mnie dorzuca sami nowicjusze. Wkurza mnie to, bo nie mozna w takiej sytuacji normalnie grac. Tamci wsiadaja do samolotow i heli i kosza wszystkich po mojej stronie. Do tego maja o wiele lepszy sprzet do grania, zdarzalo sie, ze zanim mi sie zaladowala mapa przeciwnik przejal juz prawie wszystkie flagi :shock: Moj komputer ma juz swoje lata (5) i przydalby sie nowy, cholera przez sprzet nie mam szans na lepsze staty i pkt :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2006, 20:13 

Heh,ja ostatnio nie wiem czemu dostałem pkt. ujemne za nic.Leciałem z facetem on się specjalnie rozbił i ja dostałem pkt.ujemne :x

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2006, 20:16 

to w dużej mierze wynik zjawiska wychodzenia graczy którzy dostają baty

jak jedna drużyna robi się wyraźnie lepsza to gracze z drugiego teamu zaczynają opuszczać server - ponieważ u nich robi się wolne miejsce to tam wrzuca nowo pojawiających się

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2006, 20:19 

Raiven2 napisał(a):
Heh,ja ostatnio nie wiem czemu dostałem pkt. ujemne za nic.Leciałem z facetem on się specjalnie rozbił i ja dostałem pkt.ujemne :x

Ja też dostałem ostatni z minus 8 ale nie wiem za co bo skapłem się że mam tyle jak jakiś anglik zaczął się ze mnie śmiać :wink: , może jakąś mine zgubiłem :)

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2006, 20:21 

Raiven2 napisał(a):
Heh,ja ostatnio nie wiem czemu dostałem pkt. ujemne za nic.Leciałem z facetem on się specjalnie rozbił i ja dostałem pkt.ujemne

To ja leciałem dwuosobowym bombowcem. Kumpel był pilotem i wpieprzył się w śmigłowiec naszej drużyny. A ja dostałem TK za kumpla i cztery osoby w śmigłowcu :evil: I wywaliło mnie z servera za zabijanie swoich :evil: :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2006, 20:27 

Rozumiem twój ból....

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2006, 21:09 

A myslalem, ze bedzie coraz lepiej dorobilem sie w tym miesiacu przewagi 25 zwyciestw nad porazkami, a przez ostatnie 4 dni stopnialo do 9 :cry: Co robic, zeby serwery przestaly mnie wrzucac to zespolow bez szans? A juz wogole jak co robia ci gracze co maja stosunek zyyciestw do porazek 3:1, lub 2:1???? Przerzucaja sie pomiedzy zespoly? Znaja adminow?

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2006, 23:00 

Boże ja mam na koncie 161 zwyciestw i 248 przegranych nigdy nie będziesz miał więcej wygranych chyba że przed końcem meczu do drugiego teamu :| Przynajmniej sobie statów nie podnosze :|

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2006, 23:17 

No dobrze, ale niektorzy potrafia jakos ciagle wygrywac bo jak inaczej mieliby stosunek Z/P 3:1 lub 2:1. Jesli chodzi o przelaczanie sie do drugiego teamu przed koncem to nie jest to takie proste, zwlaszcza jak po stronie przegrywajacej jest o polowe mniej graczy niz po stronie wygrywajacej w tej sytuacji nie da sie zmienic strony, no bo gdzie sie wcisnac :x W takiej sytuacji mam dwa wyjscia 1. Grac dalej i wkurzac sie na typow ktorzy rozwalaja cie z heli i nabijaja sobie staty 2. oposcic serwer. Zdecydowanie bardziej wole wywazone teamy, kiedy to wynik meczu nie jest do konca rozstrzygniety. Tak jak wspomnialem wczesniej ci "wymiatacze" co siedza masowo po jednej stronie i wymiataja slabsza tak naprawde nie maja powodow do dume, powinni raczej podzielic sie po polowie na kazda ze stron i wtedy dopiero powinni sie rabac, ale jak zwykle latwiej pojsc na latwizne i grac nie fair.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2006, 23:44 

Ale zastanów się, to FFA...po 1. nikt tam nie ma napisane na czole njak ty to określasz 'wymiatacz', to wychodzi w praniu, po 2. gdyby przed każdą rozgrywką każdy zadałby pytanie jak się teraz dzielimy żeby było fair to nie zaczęlibyście wogóle gry, bo czas by się skończył :roll:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2