Teraz jest 4 mar 2025, 17:27

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Ciekawe sposoby
PostNapisane: 12 lut 2006, 03:22 

Temat tyczy się jak uprzykrzyć grę innym gracza nie robiąc sobie przy tym szkody.
W piątek grałem na GamesNET i przekonałem się właśnie o tych sposobach, oczywiście o tym uświadomiła mnie Wilda, bo przecież z ich strony normalna gra to jest raczej nie możliwa. A wiec wiadome jest, że każdy chce polatać helikopterem i wszyscy bez wyjątku mamy do tego takie same prawa, otóż na niektórych mapach tak nauczyłem się ustawiać ze zanim się pojazd pojawi będę na wprost niego by od razu wsiąść i być pierwszym. Oczywiście zabawa zaczęła się nie od początku mapy wiec nie właziłem im w drogę jak latali helikopterem no, ale zachciało mi się latać nim i jak tylko zginęli to pojawiłem się by wsiąść do helikoptera i polatać oczywiście ustawiłem się tak by wsiąść pierwszy no i się udało. Po chwili jeden z Wildy: proszę, błagam, czy mógłbyś itp. jak dla mnie ośmieszające ich (żałosne, jakby narkoman o drągi się prosił) zwroty skierowane do mnie bym wysiadł i dał im polatać któryś raz z kolei. No, ale ja nie ustąpiłem i latałem dopóki nie zginąłem, no i jak zginąłem znów czekałem jak helikopter się pojawi by wsiąść do niego pierwszy i udało się. No, ale Wilda nie mogła tego znieść przy kolejnym razie i wykorzystała patent na samochód, więc wsiadłem jeden z nich do sam samochodziku poczym go rozpędził w moją stronę gdzie czekałem sobie spokojnie na helikopter poczym wyskoczył z niego by nie było ze mnie zabił, a zginąłem wyniku rozpędzonego samochód ( po dobie jak bym został czymś przygnieciony).
Ale nie odpuściłem i jak tylko zginęli, próbowałem dorwać helikopter, ale tym razem uniknąłem kolejnej próby z samochodem, niestety wsiadłem jako strzelec. Ale Wildi nie brakuje pomysłów i doświadczyłem znanego wam wylatywania po za mapę wyniku, czego zginąłem, by jeden z tych przyjaciół polskiej sceny BF2 wsiadł na moje miejsce, zastanawia mnie tylko jedno, czemu ja zginąłem jak wylecieliśmy po za mapę a miły pilot jak gdyby nic poleciał po swojego kolegę. Ciekawy jestem ile jest jeszcze tych uprzykrzających sposobów by na tym samemu nic nie stracić, może w przyszłości uda się unikną tych frajerskich incydentów, jeśli dowiemy się o nich wcześniej.

Tytuł:
PostNapisane: 12 lut 2006, 03:58 
Moderator forum

CS_JUBY napisał(a):
Po chwili jeden z Wildy: proszę, błagam, czy mógłbyś itp. jak dla mnie ośmieszające ich (żałosne, jakby narkoman o drągi się prosił) zwroty skierowane do mnie bym wysiadł i dał im polatać któryś raz z kolei.

Pytanie za 10 pkt. Kto w tym momencie jest żałosny? :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 12 lut 2006, 04:01 

Znowu płaczki :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 12 lut 2006, 04:30 

Hynol napisał(a):
CS_JUBY napisał(a):
Po chwili jeden z Wildy: proszę, błagam, czy mógłbyś itp. jak dla mnie ośmieszające ich (żałosne, jakby narkoman o drągi się prosił) zwroty skierowane do mnie bym wysiadł i dał im polatać któryś raz z kolei.

Pytanie za 10 pkt. Kto w tym momencie jest żałosny? :lol:

No to nie jest zbyt klarowne, niema co odchodzić od tematu. Na dodatek w grze.

BLEKIHETMAN: Znowu płaczki.
Powtarzasz się. Jaki z tego morał :?:

Tytuł:
PostNapisane: 12 lut 2006, 04:50 

jak cię prosili, to powinieneś wysiąść - taka odrobina kultury nikomu nie zaszkodzi :) poza tym nie dziwię się, że nie chcieli ci oddać heli - widziałem kiedyś jak latasz - siedziałem jako twój gunner na Zatarze, całą mapę zwiedziłem, szczególnie obrzeża, oczywiście nie było mowy o żadnym fragu, a potem samolot cie rozwalił...

Tytuł:
PostNapisane: 12 lut 2006, 10:36 

no jezeli to co piszesz cs_juby to prawda to sadze iz jest to przykra prawda bo z czyms takim jak zabijanie kogos zeby nie wsiadl do samolotu czy heli, bo ktos inny che polatac, to spotkalem sie tylko na zachodnich serwach, na szczxescie nie spotkalem sie z czyms takim na polskich serwach . A bardziej smutne jest to iz dopusczaja sie tego ludzie z klanu wilda, ktorego to darzylem wielkim szacunkiem i podziwem No coz z tego co widze to ludzie pozostna ludzmi i zrobia wszystko by zaspokoic swoje rzadze, jedyne w co mi pozostaje wierzyc iz byl to sporadyczny wybryk ze strony wildy

Tytuł:
PostNapisane: 12 lut 2006, 10:49 

ImRo|Keyser.Soze napisał(a):
jak cię prosili, to powinieneś wysiąść - taka odrobina kultury nikomu nie zaszkodzi :) poza tym nie dziwię się, że nie chcieli ci oddać heli - widziałem kiedyś jak latasz - siedziałem jako twój gunner na Zatarze, całą mapę zwiedziłem, szczególnie obrzeża, oczywiście nie było mowy o żadnym fragu, a potem samolot cie rozwalił...

to jest FFA tu nie ma zmiłuj, kto pierwszy ten lepszy, a za takie zachowanie, napewno by zarobili bany gdyby to nei byłą wilda ...

Dopuki mi ani nikomu z moich znajomych z klanu tego nei zrobią, jestem spokojny.
Ps. tu tego nei załatwisz, jak coś chcesz to screeny i do adminów, tak sie to powinno załatwiać.

Tytuł:
PostNapisane: 12 lut 2006, 11:00 

:idea: zamiast pisac idiotyczne tematy (wilda bee, wilda fee) to wyslij email do CLa lub admina serwa (nick, skrin) ale nieee lepiej sie pochwalic przed forumowymi kolegami jak to wilda cie zabija i nie daje grac

Vesp3r napisał(a):
to jest FFA tu nie ma zmiłuj, kto pierwszy ten lepszy, a za takie zachowanie, napewno by zarobili bany gdyby to nei byłą wilda ...

mam nadziej, ze beda bany bo to co wilda teraz odwala to jest po prostu zalosne. niemaja heli to niech spadaja na inny serwer, cos sie im w glowach poprzewracalo? :|

Tytuł:
PostNapisane: 12 lut 2006, 11:15 

Ja calkowicie rozumiem Wilde. Od poczatku mapy latali heli, a jemu w trakcie zachcialo sie polatac. A z tym co Cie zabil i wrocil po kolege to sie nie dziwie mu. Gral ze swoim kolega, a Ty mu sie wbiles na strzelca.

Ostatnio edytowano 12 lut 2006, 11:39 przez Shadowek, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 12 lut 2006, 11:21 

Jesli chodzi o zabijanie graczy by wsiąść do heli czy samolotu to jest to spotykane na wielu serwerach. Prawda jest taka że nic na to nie zrobi się gdyż stata 2 pkt za naszą śmierć to nic w porówaniu ile fragów zdobędzie kozystając z tej machiny latającej...

Jednak faktycznie, jestem za stwierdzeniem: "Kto pierwszy ten lepszy" i nie ważne kto jak lata, kazdy się uczy nie...

W tej sytuacja mój przedmówca ma racje. Na chama wciskałeś się mu do heli to Cię przypierł :P i nie widze w tym przypadku żadnego problemu...

Ostatnio edytowano 12 lut 2006, 11:24 przez [RONIN], łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 12 lut 2006, 11:21 
Moderator forum

Nikt nie każe grać na polskich serwach. Na zagranicznych o niebo lepiej :roll: Chociaż jest masa troli którzy wsiadaja do essexa i TK'ują swoich, albo skaczą na samolot żeby tylko tk zrobic :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 12 lut 2006, 11:38 

Możesz nicki podać? Bo coś mi się nie chce wierzyć, że ponad 20 osób na serwie (czyli cała wilda), czekała tylko aby rozjechać Cię samochodem.

Tytuł:
PostNapisane: 12 lut 2006, 11:50 

A ja tam troszke poieram CS_JUBY'ego.
Sewery takie jak GamesNET i ASTER sa server'ami publicznymi i moim zdaniem kto pierwszy ten lepszy kazdy ma prawo do uzywania sprzetu, przeciez nie po to kupilismy ta gre zeby grac tylko czolgiem lub posowac buggi'm.
Jesli panowie chca miec na wyloncznosc heli lub jaki kolwiek inny sprzet ( i nie chodzi tu wyloncznie o Wilde ) to brosze bardo moga zawsze zalozyc swoj wlasny prywatny serv w wlasnymi zasadami.

PostNapisane: 12 lut 2006, 11:56 

CS_JUBY napisał(a):
PostWysłany: Nie Lut 12, 2006 2:22 am
Temat postu: Ciekawe sposoby

Temat tyczy się jak uprzykrzyć grę innym gracza nie robiąc sobie przy tym szkody.
W piątek grałem na GamesNET ...

Do CS_JUBEGO:
wydarzenie z piatku , ty zaczynasz o nim pisac o 2:22 w nocy w niedziele... niezly cykl tworczy.
Recepta dla wszystkich poszkodowanych, uciskanych, meczonych, itd itp przez Wilde lub inna osobe / organizacje na jakimkolwkiek serwerze:
1. zrobic printscreena z sytuacji
2. zlokalizowac admina danego serwera, przedstawic zdarzenie, domagac sie rozwiazania/ukarania itp
3. przestac plakac na forach i uogalniac (tak jak w tym wypadku "Wilda"-slowo klucz)

pozdro dla normalnych

Tytuł:
PostNapisane: 12 lut 2006, 12:39 

Screena? Tutaj by trzeba bylo robic caly film zeby cos bylo wiadomo, ze jak, mial zrobic screena jak samochod na niego wjezdza? ;s

No tez mysle ze zalosne jest blaganie o heli czy inny pojazd. Ludzie to tylko gra, jak nie polecisz teraz to polecisz potem.

No ale Juby jak pisales, kazdy chce polatac i ma do tego prawo, ale jakos sam na chama sie pierwszy wbijales i nikomu nie pozwalales polatac.

So?

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2