Teraz jest 4 mar 2025, 20:07

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 661 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 45  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 14 lut 2006, 14:34 

LipToN
pogrom ruskich czołgów w Groznym niejest zbyt dobrym przykładem

tam było ogromne przesycenie bronią przeciwpancerną u Czeczeńców (ale raczej nie c4)
a ruskie popełniły kardynalny błąd - puściły same czołgi, bez wsparcia piechoty

a w BF2 mamy "modern warefare by EA" - więc niema co się doszukiwać porównań z rzeczywistością

i niewiem dlaczego w wyniku zmniejszenia zasięgu rzutu c4, czołgi na karkandzie mają tak wymiatać
w 90% gdy jako pancerny ginę na tej mapie to od wrogiego czołgu, APC albo AT

spec z c4 z założenia ma się "podkraść" i niezauważony przykleić cukierki
a nie wybiegać na wprost czołgu i z okrzytkiem berserkera frontalnie szturmować żółwia
więc chyba wszystko jest na swoim miejscu... (a może coś przegapiłem ?)

Tytuł:
PostNapisane: 14 lut 2006, 14:34 

Co Wy za bzdury gadacie o tych czołgach? Wystarczy ekipka 2 dobrych eryksiarzy i czołg (nawet z paczką) może sobie pojeździć .. ale w zaświatach.

I to mnie niepokoi.. eryxy wzmocniono :/ (To teraz 1 eryx i po czołgu? 2? czy może 3? - sprawdzał ktoś?)

Co do C4... to nie jest antitank.. wiec dobrze jest jak jest.

Ogólnie bardzo podobają mi się zmiany z 1.2. Chociaz dopiero wieczorem będe osobiscie testował...

ps. Kolec masz racje

Ostatnio edytowano 14 lut 2006, 14:36 przez calavero, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 14 lut 2006, 14:35 

Ściągajcie, ściągajcie tego patcha. Polskie serwery (bynajmniej GamesNET.pl) będą dzisiaj na wersji 1.2.

Tytuł:
PostNapisane: 14 lut 2006, 14:36 

Vesp3r napisał(a):
puchaty oni powinni zrobić jak w COdzie, że nie wszędzie da się położyć.

Powinni, ale ten koleś o któym pisałem to stał i wystawała mu noga i ręka.

Tytuł:
PostNapisane: 14 lut 2006, 14:39 

calavero napisał(a):
Co Wy za bzdury gadacie o tych czołgach? Wystarczy ekipka 2 dobrych eryksiarzy i czołg (nawet z paczką) może sobie pojeździć .. ale w zaświatach.

I to mnie niepokoi.. eryxy wzmocniono :/ (To teraz 1 eryx i po czołgu? 2? czy może 3? - sprawdzał ktoś?)

Co do C4... to nie jest antitank.. wiec dobrze jest jak jest.

Ogólnie bardzo podobają mi się zmiany z 1.2. Chociaz dopiero wieczorem będe osobiscie testował...

ps. Kolec masz racje

Eryxa wzmocnili minimalne.

co do C4 teraz na zagranicznych forach się odezwały rzesze "pr0" graczy którzy narzekają na zniszczenie spec opsa -_-

Tytuł:
PostNapisane: 14 lut 2006, 14:42 

Kolec ma racje Ruskie zrobili wiele bledow lacznie z tym ze pancerni nie mieli nawet map miasta wiec sa filmy jak blakaja sie po miescie. A brak piechoty to straszny blad.

Tytuł:
PostNapisane: 14 lut 2006, 14:46 

E tam powinno być tak, że jeśli trafisz bazooką w tył czołgu tam gdzie ma baki z paliwem to powinno się to kończyć natychmiastowym wybuchem bądź jaraniem się puszki. A co do wystających kończyn to zgadzam się z vesperem.Ilekroć gram w COD 2 i chcę się położyć trochę bliżej ściany to wyłania mi się komunikat "czołganie zablokowane" i tak powinno być w BF'ie !
PS: Drago a o której godzinie dokładnie będzie ten nowy patch na gamesnecie?

Tytuł:
PostNapisane: 14 lut 2006, 15:06 

Kilka spostrzerzeń po pierwszej grze na nowym patchu:

1. Heli bardzo łatwo ściągnąć.
2. Rakiety TV w heli mają krótszy zasięg (ok 400m) i wolniej reagują na zmianę kierunku.
3. Broń supporta jest o wiele celniejsza - nadchodzą lepsze czasy dla tej specjalizacji.
4. Snajperki też chyba poprawili.
5. Wydajność gry znowu spadła (debile, no po prostu debile i niedorozwoje pracują w tym dice)
6. UAV łatwo ściągnąć z samolotu. Z ziemi trochę trudniej, ale wszystko jest do zrobienia, zwłaszcza po krótkim treningu.
7. Kładzenie się / wstawanie - trochę wolniejsze, ale w ferworze walki różnica jest praktycznie niezauważalna.
8. Granatnik na miękkim podłożu nadal wybucha pod nogami tyle, że pół sekundy po uderzeniu w ziemię, a nie od razu. Od twardych powierzchni odbija się i wybucha gdzieś daleko.

Tytuł:
PostNapisane: 14 lut 2006, 15:18 

Wydajność gry spadła :shock: to teraz już w ogóle będe miał lagi jak cholercia :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 14 lut 2006, 15:18 

Qbek1 napisał(a):
E tam powinno być tak, że jeśli trafisz bazooką w tył czołgu tam gdzie ma baki z paliwem to powinno się to kończyć natychmiastowym wybuchem bądź jaraniem się puszki.

Pograj w bf42:)

Tytuł:
PostNapisane: 14 lut 2006, 15:21 

No ja właśnie kierowałem się tym co było w bf 1942 i tak powinno być w bf 2 (jeśli chodzi o wytrzymałość czołgów)
PS: damn, zanosi się na kolejny upgrade sprzętu :(

Tytuł:
PostNapisane: 14 lut 2006, 15:24 

Blood napisał(a):
Kilka spostrzerzeń po pierwszej grze na nowym patchu:

1. Heli bardzo łatwo ściągnąć.
2. Rakiety TV w heli mają krótszy zasięg (ok 400m) i wolniej reagują na zmianę kierunku.
3. Broń supporta jest o wiele celniejsza - nadchodzą lepsze czasy dla tej specjalizacji.
4. Snajperki też chyba poprawili.
5. Wydajność gry znowu spadła (debile, no po prostu debile i niedorozwoje pracują w tym dice)
6. UAV łatwo ściągnąć z samolotu. Z ziemi trochę trudniej, ale wszystko jest do zrobienia, zwłaszcza po krótkim treningu.
7. Kładzenie się / wstawanie - trochę wolniejsze, ale w ferworze walki różnica jest praktycznie niezauważalna.
8. Granatnik na miękkim podłożu nadal wybucha pod nogami tyle, że pół sekundy po uderzeniu w ziemię, a nie od razu. Od twardych powierzchni odbija się i wybucha gdzieś daleko.

u mnei nadal tak samo jest newiem może na mneijszych mapach zobacze.

Tytuł:

Blood napisał(a):
. Wydajność gry znowu spadła

co prawda juz sciagnalem, ale poczekam cierpliwie do wieczora... cholera wie, czy to nie jakis bubel. Ale jak bedzie chodzilo gorzej niz dotychczas to chyba rezygnuje z BFika :(

Tytuł:

FPSY SPADLY MI O 10-15 !!!!

A rakiety w samolocie(te co sie naprowadzaja) leca PRAKTYCZNIE PROSTO!! Minimalnie moga skrecic ale ogolnie to tam gdzie strzelisz to tam leca :( lekki ruch w bok i juz nie trafiasz , CZYLI DOBRE CZASY DLA BOMBOWCOW (tych 2 osobowych) ALE NIE DO KONCA BO AA SA TERAZ BOSKIE , 2 strzaly i potobie, a do tego zawsze trafiaja, a ja zadnego "lvla" wyzszego nie dostalem wiec nie mam snajpy :(

Tytuł:
PostNapisane: 14 lut 2006, 15:27 

Ja *********... wszystkim fpsy spadaja... nie wiem co za idioci tam pracuja omg!!! z patcha na patch wydajnosc coraz gorsza

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 661 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 45  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2