Teraz jest 19 lis 2024, 14:25

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 144 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2006, 19:12 

Nie jestem ŚWIETNY.. swego czasu sporo grałem w BFka lubię to co robie i staram sie angażować w team play jak sie tylko da... ja czyszcze flage, chłopaki przejmują, oni mnie osłaniają ja sie wycofuje bo ze ssnajperką mam marne szanse na blisko kontakt jesli trzeba osłaniam kumpli i to wszystko.. przede wszystkim staram sie nie pokazywać ze coś potrafie jeśli mi to do końca nie wychodzi....i to wszystko

PostNapisane: 9 lut 2006, 19:35 

Snipper42 napisał(a):
Ci którzy uważają że Battlefield 1942 umarł powinni sie schować, mimo upływającego czasu wciąż są tysiące osób które nie zamieniły by go na dwójke za żadne skarby świata powód? może sami podacie swoje pwoody, dla mnie to przede wszystkim klimat, realia(uwielbiam temat drugiej wojny, nie za abardzo kręcą mnie te nowoczesne sprzęta :oops: a może po prostu nie potrafiem ich używać;) grałem w wiele różnych gier Multi.. ale Americas Army,Enemy Terriotory i CS nudziły mi sie po kilkunastu dniach... a Battlefield.. Battlefield ma w sobie coś takiego co ciągnie gracza, co wykopuje tę grę z szuflady i zmusza do grania... wyspy Pacyfiku, gorące pustynie... jest tam TO COŚ kto sie zgadza? Sam ostatnio znów wróciłem do łask z BFem i oderwać sie nie mogę po prostu... :D :D :D :D Trzeba rozruszać scenę Battlefielda 1942.. poza kilkoma pajacami proszącymi o CDkeye i Angielską wersje bo mają gre zakupioną na bazarku u Ruskich.. niemal nic sie nie dzieje... oby chociaz turnieje nie zniknęły i klany istniały wiecznie! Pozdro dla wszystkich miłujących jeszcze starego dobrego BFka 1942!

Może sam batel niejest tak świetny, tylko multiplay który czyni tą gre najlepszą. 8)

A co do polskich graczy :arrow: To może dlatego mało polaków gra ponieważ, dużo osób gra pod "frejkami", czyli zmienionymi nikami.

Big up your self ... fani classica 8)

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2006, 00:04 

sam "batel", nawet w multi nie jest swietny... najlepszy jest multi w fh :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2006, 00:50 

morswin napisał(a):
sam "batel", nawet w multi nie jest swietny... najlepszy jest multi w fh :twisted:

Dokladnie niema to jak ten klimacik jak na 64 slotowym serwerze odwracasz sie na jakims terenie a tu kolo ciebie biegnie 20 ludzi :) fajnie to wyglada :wink:

PostNapisane: 10 lut 2006, 00:52 

Majak1 napisał(a):

A co do polskich graczy :arrow: To może dlatego mało polaków gra ponieważ, dużo osób gra pod "frejkami", czyli zmienionymi nikami.

Big up your self ... fani classica 8)

sam jesteś frejkiem Majka!! i pamiętaj że w tygodniu jakoś pijemy!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2006, 01:02 

morswin napisał(a):

tak ale niestety od jakiegoś czasu grają same boty,niema już tego klimatu co kiedyś,tej elity grajacej obcykanej w classicu..teraz często nawet nie używają komend,nie wspominając o zerowym myśleniu podczas gry,ba czasami nawet pustej flagi nie potrafią przejąć :evil: powoli robi się z tego CS,jak się trafi na kilka serwów z grającymi drzewami(chociaż nie wiem czy one nie mają większego ilorazu ineligencji)to ma się ochotę wywalić BF-a do kibla :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2006, 11:49 

MK napisał(a):
morswin napisał(a):

tak ale niestety od jakiegoś czasu grają same boty,niema już tego klimatu co kiedyś,tej elity grajacej obcykanej w classicu..teraz często nawet nie używają komend,nie wspominając o zerowym myśleniu podczas gry,ba czasami nawet pustej flagi nie potrafią przejąć :evil: powoli robi się z tego CS,jak się trafi na kilka serwów z grającymi drzewami(chociaż nie wiem czy one nie mają większego ilorazu ineligencji)to ma się ochotę wywalić BF-a do kibla :evil:

Dlatego własnie sie gra w klanie 8) :twisted:
Spary, mecze to jest to co tygryski lubią najbardziej :lol:

ZwieRZak napisał(a):
sam jesteś frejkiem Majka!! i pamiętaj że w tygodniu jakoś pijemy!!!!

@ZwieRZak - Niema to jak mentalność ludzi z "urbanistów street" 8)

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2006, 12:04 
Moderator forum

Podstawa to gra wieczorem - głębokim wieczorem czasem na servie wyglada jak by klanówka leciałe bo 90% ludza z tagami chodzi i wtedy gra to miód na umęczoną dusze :) - chociaż ciężko bywa i młocka niemiłosierna

Tytuł:
PostNapisane: 14 lut 2006, 21:47 

Młocka a nawet wykopki nie raz :wink: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 21 kwi 2006, 14:02 

ja mam kompa który ruszy BF2. Mam włąsnie BF2 i JS do niego dokupione.
Jednakze wczoraj kupiłem sobie 1942 - bo tanie było..
Kurde - to jest lepsze od BF2... zeby tylko grafika nie byla taka sterylna to mozna byloby spokojnie porównywać..
Jestdodatkowo jeden plus.. Nie wiem czemu i nikt nie jest mi wstanie pomóc.. na BF2 ładowanie gry trwa minutę, ale logowanie do serwera trwa 3-4 minuty..
na '42 - wszystko laduje sie w okolo 45sekund.
Musze tylko przelknąć swoja psyhiką gorsza grafikę, i prawdopodobnie przerzucam sie na '42.
Nie mialem czasu polatac samolotami.. czy tez tak bzdurnie sie nimi kieruje jak w bf2?
Bo SYMULACJĄ to tego na pewno nie mozna nazwać :)

Jedyne co mnie wkurza to gra nagle wychodzi do windowsa.. gram i nagle tak po prostu znika... co to moze być?

Tytuł:
PostNapisane: 21 kwi 2006, 15:02 

razor414 Gratuluje wyboru
u mnie BF2 też nieźle chodzi ale
Bf42 ma coś w sobie,i dlatego w niego gram .
Jeśli chciałbyś dołaczyć do klanu area^ zapraszam
na gg 7626439

Tytuł:
PostNapisane: 21 kwi 2006, 15:05 

Mozesz miec kompa przeciazonago jakimis Wirusami albo wentylator ci sie przegrzewa ;)A jezeli chodzi o latanie to owiele lepiej sie lata w 42 niz w bf2 :twisted:

PS:Co to za nowy klan area?

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 21 kwi 2006, 16:00 

Dzięki za rady.
Będe musiał chyba przeinstalować system.
Co do kompa - nie ma prawa sie przegrzewać.
Mam psyhozę na punkcie sprzetu. Wiecie powycinane okienka, wentylatory, oplotki aktywne pod wpływem swiatła uv itd..
Najcieplej ma grafika.. az 47stopni...
na dysku mam 22-23, na procku ok 45.

Najwaqzniejsze ze lepiej się lata.. jak czas pozwoli to troszkę pogram i będę myslal zeby realnie wstąpic do jekiegos kalnu - bo chcialbym przede wszystkim z kimś pograc kogo znam nie tylko w rankingach...

Niestety mam 27 lat wiec raczej kiepsko bedzie przyswoic pewne odruchy.. juz nigdy nie bede "Pro" ... no chyba ze w doom II... ja tez kiedys bylem młody :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 21 kwi 2006, 17:40 
Moderator forum

razor414 napisał(a):
Niestety mam 27 lat wiec raczej kiepsko bedzie przyswoic pewne odruchy.. juz nigdy nie bede "Pro"

Spokojnie ja znam takich co zaczeli pykać w BF w wieku 36 lat :D

Co do latania - tu musisz patrzec na mini mapke i mysleć. Komputer (jak w BF2) nie rozpozna celu - swój obcy - i nie namierzy go za ciebie.
Jak chcesz pograc z klanami to rozgladaj sie wieczorami np. PKT i PTS graja razem (możesz wbic na TS) servery równe :
Bentham DK|70ms|130.226.142.122:14567
T-REX BF1942 FREE globalnet|84ms|213.149.33.170:14567
LSSAH ClanServer BF1942 1.61 PB|69ms|193.138.125.6:14567

zobacz: http://www.pkt-klan.com.pl

Tytuł:
PostNapisane: 21 kwi 2006, 17:57 

No własnie ja w podobnej kwestii co kolega wyzej ;] Panowie co sie z wami dzieje. Wszyscy emigruja na zagramaniczne serwery i nie ma z kim po polsku pogadac. Trzeba wyszukiwac w Oku gdzie Polska walczy. Co sie stalo ze sporadycznie gramy na naszych serwach??

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 144 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2