ognacy napisał(a):
To, co zrobili ze Spec Opem, który musi teraz dosłownie wejść na czołg, żeby przykleić C4, jest dla mnie największą wadą patcha.
W realu rzucone C4 tez sie do czolgu nie przyklei

No chyba że swoja skarpeta owiniesz
* Generalnie zmiany na plus.. ze wszystkich patch'ow serwowanych przez EA ten wydaje sie najlepszy. Snajperki wreszcie celniejsze ale nie mocniejsze.. Uwazam ze snajper jest juz zrownowazona klasa.. nie za silna, nie za mocna.
* Zdziwilem sie bardzo ze wyraznie czesciej zaczalem obrywac z MG36. Sprawdzilem i rzeczywiscie celniejsza i mozna juz na srednim dystansie spokojnie celowac.
* Granatnik ciagle na dluzsze dystanse dziala prawie jak poprzednio.. Zredukowany z lekka zasieg razenia, ale spokojnie zabijalem 2 gosci na raz (tandem, medyk+ozywiany denat).. Na krotsze jeszcze nie probowalem, ale jak nie wybucha pod nogami strzelajacego to zmiana na plus.
* Przelecialem sie F35 i odnotowalem zdecydowane zwiekszona skutecznosc ze strony AA - zmiana na plus..
* Smiglowcami nie latalem duzo i raczej tak zostanie.., znacznie latwiej to to zestrzelic.. Vodnik coraz bardziej uzyteczny.. jak dla mnie na plus (ale to juz subiektywnie)
Az znowu chce mi sie grac