Teraz jest 23 lis 2024, 14:09

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: PR, a patch 1.2
PostNapisane: 14 lut 2006, 12:40 

Wyszedł już patch 1.2. Nie oficjalnie wprawdzie, ale część z nas już go ma na liście downloadów i niecierpliwie czeka na te magiczne 100%...

Ja już ściągnąłem 1.12-1.2 wersję patcha i powiedzieć mogę, że PR nie chce mi się uruchomić.

Przed instalacją patcha 1.2 odinstalowałem wszystko co związane z PR. ZAinstalowałem patcha, zainstalowałem ponownie PR. Spróbowałem odpalić i lipa. Odrazu na dzień dobry CTD.

Nie wiem, może trzeba zainstalować patcha NA ProjectReality, ale nie sprawdzę tego teraz. Dopiero jak wrócę do domu to popróbuję jeszcze. W najgorszym wypadku będę przeinstalowywał BeeFa, żeby móc dalej w PR grać.

:cry:

Chyba pozostaje nam czekać na hot-fixa albo już na wersję 0.3! ktorej BTW nie moge sie juz doczekac! :P

Tytuł:
PostNapisane: 14 lut 2006, 19:53 

próbowałem z różnymi kombinacjami :P ale nic z tego nie działa :( trzeba będzie albo dać sobie spokój z graniem na te 2-3 tygodnie :P lub wrócić do 1.12 :roll: ja wybieram to drugie :P

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2006, 10:35 

No właśnie. Mi serce i intuicja mówi to samo. Przeinstaluj BeeFa i graj w PR! :D Ale kurde klan zobowiązuje... Dziś trening na nowym patchu... :cry: BeeFa przeinstaluje jutro...

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2006, 19:00 

http://www.bfcentral.pl/index.php?strona=news&modul=comments&id=432

Cytuj:
(...)
Mamy także informację, jak można grać na patchu 1.12 i 1.2 na tym samym komputerze bez zbędnych instalacji i odinstalacji:
1. Kopiujemy cały katalog "EA Games" na pulpit. Mamy teraz dwie kopie gry.
2. Instalujemy patcha 1.2 standardowo.
3. Teraz możemy włączyć grę w wersji 1.12 z pulpitu, lub w wersji 1.2 z katalogu w "Program Files".
(...)

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 01:13 

Ponieważ sprawa się już wyjaśniła - lada dzień wychodzi wersja 0.25, kompatybilna z patchem 1.2 - zamykam temat.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2