Witam,
Z gory przepraszam ze jest to juz moj 2 topic w tej sprawie, ale moj problem nieco sie zmienil, wiec mysle ze powinienem mu nadac inny tytul, co tez teraz czynie. Prosze o zrozumienie, gdyz jestem przez to CALKOWICIE odciety od trybu multiplayer w bfie - chyba rozumiecie co to znaczy
Otoz niedawno zmienilem sobie sytem na Windowasa Media Center 2005 (zainstalowalem go na sformatowana partycje systemowa 20 gb ) i od tego czasu po instalacji bfa gra sie zwiesza (caly komp stoi i nie reguje na nic) chwile po wejsciu na jakikolwiek serwer (nawet sie nie zdarze zrespawnowac). Pomyslelem sobie - pewnie to wina tego windowsa, wiec sie poswiecilem i wrocielem spowrotem do win xp sp2. Zainstalowalem sobie bfa, wlaczylem i wielki lol - problem pozostal !!!
Reistalowalem gra kilka razy raz z dodatkiem a raz bez - wylanczalem i odinstalowywalem firewalla (NIS 2006) w koncu go wogole zmienilem i nie ma zadnego efektu.
Nie mam pojecia co moze byc tego przyczyna, oprogramowanie mam praktycznie to samo co przed reinstalacja systemu kiedy to bylo wszystko w porzadku.
Zwiechy kompa mam tylko na multi, single dziala caly czas bez najmniejszego problemu.
Zainstalowalem najnowsze oficjalne sterowniki do: plyty glownej, k. graficznej i muzycznej. Patch do gry (1.2) nic nie pomaga.
PROSZE O POMOC !!!
Moj konfig
AMD Athlon 64 3000+ (S939, 1,8 Ghz)
Gigabyte GA-K8NF-9 (nForce 4, Dual-Chanel, PCI-E x16, SATA)
1024 MB DDR Ram GoodRam (2x512 MB, 400 Mhz)
MSI Geforce 6800 (256 MB DDR Ram, PCI-E x16)
Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS
Western Digital 160 GB (7200 rpm, 8 MB cache, SATA)