Teraz jest 5 mar 2025, 21:23

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 661 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 45  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2006, 20:16 

Misiek w tym rzecz, ze bron supporta zostala przegeita. No mzoe nie cala. Tylko PKM. z 200m walnalem headshota podczas gdy np m16 wymaga to paru strzalow z singla(a to trwa) Fakt, ze widzialem juz akcje gdy 1 PKM zabijal 3 piechociarzy tez obrze nie swiadczy o balansie. Granatnik byl jedynym plusem asfalta. Aktualnie to klasa totalnie zbedna bo lepiej grac medykiem...Specops tez jakos przegiety. Nie ma szans by w ferworze walki szybko dobiec do czolgu - rzucic c4 i zwiac.

Chociaz po "ograniu" moze sie wiele rzeczy zmienic.

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2006, 20:19 

Yyy. A skasowałeś cashe zawartość
z kataogu Battlefield2 Mods Bf2 z moich dokumentów??

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2006, 20:20 

Lailonn napisał(a):
...
Przesiadanie sie w heli gubi namierzanie
...

hehe a ja wiem co jest przyczyna... po prostu gunner heli, nie wiadomo z jakiego powodu nie zalicza sie do kategorii "Helicopter", tylko "Land vehicle" (czy PPojazd ladowy w wersji polskiej), dlatego po przesiadce na gunnera nie jest namierzany przez AA. Chcecie to sprawdzic to pokombinujcie na przyklad z czuloscia myszy w ustawieniach w tych zakladkach.

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2006, 20:22 

OK masz racje może i przegięta ale na dalsze odległości. Na bliższe to nawet Asfalt :lol: go zdejmie.

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2006, 20:59 

Lailonn

mi się kiedyś zdażyło (to był jeszcze chyba patch 1.03) że na mapce Sharqi Peninsula z PKMa z górnego pięterka na budowie oddałem strzał w stronę majączącej wieży telewizyjnej do jednego ze snajperów jacy tam lubią przesiadywać (ledwo widoczna sylwetka w celowniku) i... zabiłem gostka
musiał paść headshot bo poleciała tylko jedna kulka

niewiem jak jest z tą bronią teraz bo jeszcze nią niegrałem w wersji 1.2 ale - farciarskie pixelshoty niewymagają ani super broni ani super skilla ;)

BTW - PKM w realu jest naprawde celną bronią...

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2006, 21:17 

Moje opinie o patchu...patch mi się ogólnie podoba, widać, że teraz nieco bardziej liczy się walka drużynowa, poprawili kilka rzeczy...ale nie zaobserwowałem zmiany wydajności (tak, tak czyściłem cache) i nie dodali żadnej nowej mapy...ale z drugiej strony wymiana granatów obu drużyn na karkandzie to niezapomniane wrażenie :D

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2006, 21:19 

co do CKMow - bardzo dobrze, ze je zmienili, bo tak wlasnie dzialaja, kosza cale oddzialy, ale sa malo ruchawe.

Co do helikoptera - czesto latam z kumplem (nick =*Tc*=Jajo), on jest naprawde dobrym pilotem, ja nawet calkiem niezly strzelcem i ostatnio np. na Kubra Dam wymiatalismy - zloty i srebrny medal.

Rakiety samolotow sa teraz niedosc ze mocniejsze to jeszcze bardziej zwinne. faktycznie musi byc baaardzo dobry pilot zeby uciec innemu. Wydaje mi sie ze zmienili tez cos z bombami, bo ostatnio z kumplem niebardzo moglismy cokolwiek trafic.

Ale tak jest dobrze, bo wreszcie ci, co nie potrafia, beda grali piechociarzami, a ci co potrafia beda mieli heli i samoloty dla siebie.

ja tam jestem zadowolony z patcha, po usunieciu cache nawet calkiem dobrze chodzi, choc i tak zastanawiam sie nad zamiana GF 6600GT 128MB na 256MB...

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2006, 21:44 
Moderator forum

Thanatos napisał(a):

Ale tak jest dobrze, bo wreszcie ci, co nie potrafia, beda grali piechociarzami, a ci co potrafia beda mieli heli i samoloty dla siebie.

Bedzie tak samo jak teraz. Trole i tak ciągle były strącane, zaraz po starcie nawet a i tak stały :?

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2006, 21:49 

Mam pytanko.Jaka jest różnica między wersją większą ,a mniejszą patcha.
Tylko to ,że ta większa to patch multi pack :).Bo jeśli nie ma różnicy to idę ssać małego :D .

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2006, 21:59 

Mniejszą wersję instalujesz, jak masz zainstalowaną poprzednią łatkę, a większego patcha instalujesz jak masz "czystego" battlefielda.

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2006, 22:04 

Kolec napisał(a):
JarasS napisał(a):
Kolec napisał(a):
w przedziale 20k - 50k pkt nic się nie zmieniło
tak więc bedziesz musiał wystatsić prawie drugie tyle by dostać kolejne unlocki (trzeba było rozważniej dobierać i zostawić sobie jakieś na patcha 1.2)

zmiany się zaczynają dopiero od 60k pkt

trzeba bylo trzeba bylo trzeba bylo sie nie urodzic nie byloby problemow nie lubie takiego glupiego tlumaczenia jak to w nawiasie

srut tu tu ttu, fiku miku :lol:

wiele osób na tym forum (włącznie zemną) w dyskusjach na temat nadchodzacego patcha i boosterpack'a doszło do wniosku że zamiast wydawać odrazu przysługujace unlocki na niewiele wnoszące do swoich klas bronie typu MG36 czy SCAR-L lepiej jest je zachować na później
wczoraj z 25% graczy biegało z nowym sprzętem - akurat wszyscy dostali nowe rangi ? (podpowiem że poniżej 60K pkt nic się niezmieniło)

za swój brak sprytu odpowiadasz wyłącznie ty
tak więc frustrację skieruj w innym kierunku

http://ubar.bf2s.com/ranks.php

Niewierny ty!!!To normalnie profanacja dla mg36.To oczywiste ,że jest to najlepsza broń po dao 12.Tu mówię przed patchem ,bo grywam tylko w weekendy i dopiero jutro zacznę ssać.Tyle się mówi o wzmocnieniu supporta ,że już to sobie wyobrażam.mniammmmm

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2006, 22:11 

Tak sobie myśle,czy nie lepiej byłoby aby patche były tworzone przez graczy :) to napewno mniej błędów bysmy napotkali.

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2006, 22:21 

LordManio napisał(a):
Tak sobie myśle,czy nie lepiej byłoby aby patche były tworzone przez graczy to napewno mniej błędów bysmy napotkali.

I co jeszcze ? Może Battlefield 2 w wersji open source :twisted: ?

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2006, 22:41 

jak i gdzie go zainstalowac???

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2006, 22:44 

mysle, ze przydaloby sie zalozyc temat dotyczacych bugow po patchu, bo ich lista jest coraz dluzsza. Dzisiaj gralem klanowke non stop AT i musze powiedziec, ze o ile mp5 wymiata, jest celne i w ogole to sam eryx - po prostu tragedia! Srednio na 3 strzaly rakieta jedna jest zbugowana (czasami 2), rakieta albo gdzies znika, albo przelatuje przez pojazdy. Co to ku*** ma byc :?:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 661 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 45  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2